Povezane vesti

Pens i Bajden će uskoro biti vakcinisani protiv Kovida 19

Glas Amerike 17.12.2020
VAŠINGTON — Američki potpredsednik Majk Pens trebalo bi u petak da primi vakcinu protiv koronavirusa. Pens, koji formalno predvodi tim Bele kuće za borbu protiv Kovida 19, biće najviši vakcinisani američki državni zvaničnik, od kada je u SAD-u… »

Austrija pred novim zaključavanjem?

Vesti online 17.12.2020
U Austriji sve je izvesnije da će uslediti novo potpuno zaključavanje, treće od početka pandemije koronavirusa. Mediji prenose da se iz krugova vlade i pokrajina čuje sve više da predstoji novo zaključavanje i obustavljanje javnog života. Prema… »

Makron pozitivan na koronavirus, u Hrvatskoj 85 preminulih u jednom danu

RTS 17.12.2020
U svetu je od početka pandemije zabeleženo 74,53 miliona slučajeva zaraze koronavirusom, a od posledica infekcije preminule su 1.655.282 osobe. Oporavilo se više od 52 miliona osoba. 17. 12. 2020. 22:26 Severna Irska 26. decembra ulazi u… »

Prolongirana procena Modernine vakcine na 6. januar

Dnevnik 17.12.2020
ŽENEVA: Evropski regulator za lekove danas je zakazao vanredni sastanak za 6. januar radi procene zahteva za tržišno odobrenje Moderninog kandidata za vakcinu protiv kovid-19. "Danas je Moderna pre roka predala poslednji paket podataka potreban za… »

Za desetak dana kreće vakcinacija u EU, čeka se samo dozvola Agencije za lekove

N1 Info 17.12.2020
Posle Rusije, Velike Britanije, SAD i nekoliko drugih zemalja imunizacija stanovništva počeće za desetak dana i u EU. Čeka se samo da Evropska agencija za lekove da dozvolu za upotrebu vakcine Fajzera i Bionteka. Izvor: N1 / Agencije Vakcinacija… »

EMA pomerila procenu Modernine vakcine na 6. januar

RTV 17.12.2020
ŽENEVA - Evropski regulator za lekove danas je zakazao vanredni sastanak za 6. januar radi procene zahteva za tržišno odobrenje Moderninog kandidata za vakcinu protiv kovid-19. "Danas je Moderna pre roka predala poslednji paket podataka potreban za… »

"Što pre počnemo, to bolje": Potvrde i iz Austrije i Italije - vakcinacinja počinje 27. decembra

Blic 17.12.2020
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc najavio je danas da će Austrija prvu vakcinu protiv korona virusa upotrebiti već 27. decembra. - Što pre počnemo da vakcinišemo, to je bolje - naveo je Kurc na Tviteru posle poruke predsednice Evropske komisije… »

Ovo je trenutak Evrope! Doneta odluka: Objavljeno kada počinje vakcinacija protiv korone

Mondo 17.12.2020
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je na Twitteru datume početka imunizacije protiv korona virusa. Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen objavila je na Twitteru datume početka imunizacije protiv korona virusa… »

Vakcinacija u EU počinje 27. decembra

Danas 17.12.2020
Vakcinacija protiv kovid-19 u Evropskoj uniji počeće 27, 28. i 29. decembra, najavila je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. „Mi zajedno štitimo naše građane. Zajedno smo jači“, napisala je na Tviteru predsednica Evropske… »

Vakcinacija u Italiji počinje 27. decembra, prve vakcine primiće zdravstveni radnici

Slobodna Evropa 17.12.2020
Italija će početi vakcinisanje protiv COVID-19, 27. decembra, pod uslovom da evropske i nacionalne vlasti daju odorenje i raspored za Pfizerovu vakcinu, objavilo je u četvrtak 17. decembra Ministarstvo zdravlja te države, prenosi Reuters. Italija bi… »

Fon der Lajen: Vakcinacija u EU počeće 27. decembra

N1 Info 17.12.2020
Vakcinacija protiv kovid-19 u Evropskoj uniji počeće 27, 28. i 29. decembra, najavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. "Mi zajedno štitimo naše građane. Zajedno smo jači", napisala je na Tviteru predsednica Evropske komisije… »

Fon der Lajen: Vakcinacija u EU počeće 27. decembra

Nova 17.12.2020
Vakcinacija protiv kovid-19 u Evropskoj uniji počeće 27, 28. i 29. decembra, najavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. “Mi zajedno štitimo naše građane. Zajedno smo jači”, napisala je na Tviteru predsednica Evropske… »

Fon der lajenova potvrdila: Vakcinacija u EU počinje 27. decembra

Blic 17.12.2020
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen potvrdila je danas da će vakcinacija protiv korona virusa u Evropskoj uniji početi 27. decembra. Vakcinacija širom evropske unije počeće 27, 28. i 29. decembra. Ovo je trenutak Evrope. Zajedno… »

Zemlje EU počeće vakcinisanje protiv korona virusa od 27. decembra

Slobodna Evropa 17.12.2020
Zemlje Evropske unije (EU) počeće vakcinisanje protiv korona virusa od 27. decembra, pod pretpostavkom da regulator EU odobri vakcinu, rekla je u četvrtak 17. decembra šefica Evropske komisije (EK) Ursula von der Leyen, prenosi Reuters. "27., 28. i… »

Političari u SAD spremni za vakcinu protiv korone: Pens dobija prvu dozu pred kamerama u petak, a Bajden verovatno sledeće…

Kurir 17.12.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće nedelje, saopštio je Bajdenov tranzicioni tim. Aktuelni potpredsednik Majk Pens će se vakcinisati pre Bajdena, pošto je Bela kuća saopštila da će on… »

Bajden iduće nedelje prima vakcinu, a Pens već u petak

Nova 17.12.2020
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden i aktuelni potpredsednik Majk Pens uskoro će primiti vakcinu protiv koronavirusa. Kako javlja AP, pozivajući se na neimenovane zvaničnike, Bajden bi trebalo vakcinu da primi sledeće nedelje. Bela kuća je… »

Počinje vakcinacija protiv koronavirusa u EU

Vesti online 17.12.2020
Države članice Evropske unije planiraju da počnu vakcinaciju protiv koronavirusa uskoro, izjavio je nemački ministar zdravlja Jens Špan. – Vakcinacija u Nemačkoj počeće, ako odobrenje stigne kako je planirano, 27. decembra. Druge članice EU… »

Bajden prvo vakciniše zamenika, pa sebe

B92 17.12.2020
Vašington -- Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv koronavirusa sledeće nedelje, saopštio je danas Bajdenov tranzicioni tim. Aktuelni potpredsednik Majk Pens će se vakcinisati pre Bajdena, pošto je Bela kuća… »

Karantin izvestan: Broj zaraženih i preminulih u Italiji i dalje visok

Večernje novosti 17.12.2020
U ITALIJI je broj novozaraženih korona virusom i preminulih od kovid19 stabilan, ali na visokom nivou, a već je izvesno da će za Božić i Novu godinu biti proglašen karantin na celoj teritoriji zemlje. U jednom danu registrovano je više od 17… »

Novi Zeland besplatno vakciniše celokupno stanovništvo

Blic 17.12.2020
Novi Zeland će početi da besplatno vakciniše celokupnu populaciju do sredine sledeće godine, najavila je danas premijerka Dzasinda Ardern. Vlada je saopštila da je obezbedila dovoljno vakcina za svih 5 miliona stanovnika, a ugovori su potpisani da… »

Pens vakcinu prima u petak, a Bajden možda iduće nedelje

Slobodna Evropa 17.12.2020
Novoizabrani predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden (Joe Biden) i aktuelni potpredsednik Majk Pens (Mike Pence) uskoro će primiti vakcinu protiv COVID-19. Američki potpredsednik Pence biće vakcinisan u petak 18. decembra na javnom… »

Italija: Broj zaraženih i preminulih i dalje visok, karantin izvestan

Dnevnik 17.12.2020
RIM: U Italiji je broj novozaraženih korona virusom i preminulih od kovid19 stabilan, ali na visokom nivou, a već je izvesno da će za Božić i Novu godinu biti proglašen karantin na celoj teritoriji zemlje. U jednom danu registrovano je više od 17… »

Pens vakcinu prima sutra, a Bajden možda iduće nedelje

Danas 17.12.2020
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden i aktuelni potpredsednik Majk Pens uskoro će primiti vakcinu protiv korona virusa. Kako javlja AP, pozivajući se na neimenovane zvaničnike, Bajden bi trebalo vakcinu da primi sledeće nedelje. Bela kuća je… »

Džasinda Ardern najavila: Novi Zeland će početi da besplatno vakciniše celokupnu populaciju do sredine sledeće godine

Kurir 17.12.2020
Novi Zeland će početi da besplatno vakciniše celokupnu populaciju do sredine sledeće godine, najavila je danas premijerka Dzasinda Ardern. Vlada je saopštila da je obezbedila dovoljno vakcina za svih 5 miliona stanovnika, a ugovori su potpisani da… »

Situacija u Italiji i dalje dramatična: Broj zaraženih i preminulih na visokom nivou, izvestan karantin za vreme praznika

Kurir 17.12.2020
U Italiji je broj novozaraženih korona virusom i preminulih od kovid19 stabilan, ali na visokom nivou, a već je izvesno da će za Božić i Novu godinu biti proglašen karantin na celoj teritoriji zemlje. U jednom danu registrovano je više od 17… »

Pens vakcinu prima u petak, a Bajden možda iduće nedelje

N1 Info 17.12.2020
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden i aktuelni potpredsednik Majk Pens uskoro će primiti vakcinu protiv koronavirusa. Kako javlja AP, pozivajući se na neimenovane zvaničnike, Bajden bi trebalo vakcinu da primi sledeće nedelje. Bela kuća je… »

Obezbeđene vakcine za sve: Novi Zeland besplatno vakciniše celokupno stanovništvo

Večernje novosti 17.12.2020
NOVI Zeland će početi da besplatno vakciniše celokupnu populaciju do sredine sledeće godine, najavila je danas premijerka Džasinda Ardern. Vlada je saopštila da je obezbedila dovoljno vakcina za svih 5 miliona stanovnika, a ugovori su potpisani da… »

Da li će se vakcinisati i Tramp? Pens prima vakcinu u petak, Bajden sledeće nedelje

Blic 17.12.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće nedelje, saopštio je danas Bajdenov tranzicioni tim. Aktuelni potpredsednik Majk Pens će se vakcinisati pre Bajdena, pošto je Bela kuća saopštila da će… »

Bajden sledeće nedelje prima vakcinu protiv korona virusa: Vakcinisaće se na javnom mestu

Telegraf 17.12.2020
Pre njega vakcinisaće se aktuelni potpredsednik Majk Pens. Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće nedelje, saopštio je danas Bajdenov tranzicioni tim. Aktuelni potpredsednik Majk Pens će se… »

Bajden prima vakcinu protiv korone sledeće nedelje: Milioni doza su spremni, vakcinisaće se i Majk Pens

Mondo 17.12.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće nedelje, saopštio je danas Bajdenov tranzicioni tim. Izabrani predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće… »

Zvanična odluka: Pens prima vakcinu protiv korone u petak, a Bajden sledeće nedelje

Večernje novosti 17.12.2020
IZABRANI predsednik SAD Džo Bajden primiće najverovatnije vakcinu protiv korona virusa sledeće nedelje, saopštio je danas Bajdenov tranzicioni tim. Aktuelni potpredsednik Majk Pens će se vakcinisati pre Bajdena, pošto je Bela kuća saopštila da će… »

Sedmoro preminulih od korone u Kraljevu, u jednom danu

Danas 16.12.2020
U Kraljevu je za poslednja 24 časa preminulo sedam osoba što je najveći broj preminulih iz Kraljeva u jednom danu još od 5.aprila ove godine, kada je u Kragujevačkom KBC-u preminuo prvi kraljevčanin od posledica korone. Od tada do danas premilulo je… »

Vesti dana »