Povezane vesti
Svađa na desnici: Jovanović optužio Đorđevića - Vučiću treba pomoći u izdaji Kosmeta
Pravda 17.12.2020
Lider DSS Miloš Jovanović žestoko je odgovorio na optužbe Mlađana Đorđevića, lidera pokreta "Oslobođenje", da "Jovanović glumi opozciiju". - Neretko sam poslednjih meseci bio meta napada Mlađana Đorđevića, koji je sa svojih fiktivnih… »
Đorđevićevo sredstvo je laž: Predsednik DSS odgovorio na prozivke lidera pokreta Oslobođenje
Večernje novosti 16.12.2020
PREDSEDNIK pokreta "Oslobođenje" Mlađan Đorđević i njegovo bavljenje politikom tipičan je primer blata u koji smo pretvorili srpsku političku scenu. On je notorno neozbiljna pojava. Njemu laž predstavlja redovno i uobičajeno sredstvo u… »
Vesti dana »

Ministarstvo prosvete poslalo dopis direktorima škola: Ovi učenici imaju pravo na besplatne udžbenike
Blic pre 14 minutajoš 20 povezanih

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 2 satajoš 13 povezanih

Motorom usmrtio bivšeg direktora i profesora: Vozač "honde" osuđen na zatvorsku kaznu u Nišu!
Kurir pre 24 minutajoš 25 povezanih

Orion telekom ukinuo N1 iz ponude, korisnike obavestili pola sata pre prekida programa
Luftika pre 24 minutajoš 13 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih