Povezane vesti
Mladima čak 50 hektara od države! Evo kako će novo ministarstvo pokušati da vrati ljude na selo
Večernje novosti 18.12.2020
MINISTAR za brigu o selu Milan Krkobabić, najavio je da će rad ministarstva biti usmeren i na podršku mladima koji žele da zasnuju porodice, žive i rade u selima Srbije. Prema njegovim rečiima, da bi motivisali mlade iz grada da se presele na selo… »
Krkobabić: Mladima kuća na selu i do 50 hektara zemlje
RTV 18.12.2020
BEOGRAD - Ministar za brigu o selu Milan Krkobabić izjavio je danas da će to ministarstvo dati podršku mladima koji žele da zasnuju porodice, žive i rade na selu, tako što će im biti ustupljene kuće na korišćenje i do 50 hektara državne zemlje. "Daćemo… »
Vesti dana »
Izrael napao Liban, Iran poručuje da razgovor sa Amerikom 'nema smisla'
BBC News pre 5 satijoš 30 povezanih
Zelenski otkrio detalje razgovora sa liderom SAD: "Poželeo sam predsedniku Trampu svaki uspeh"
Kurir pre 1 danjoš 42 povezane
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 15 satijoš 5 povezanih
Snažno nevreme stiglo u Srbiju: Krupan grad zabeleo krovove, duva olujni vetar, čeka nas ozbiljan haos
Telegraf pre 1 danjoš 117 povezanih
Uhapšeno 5 osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji „Račak dva“: Bili su u jedinicama srpske policije
Nedeljnik pre 1 danjoš 39 povezanih