Povezane vesti
"Uvek me je terao maler": Vesna je čula da je dobitnica stana dok je sređivala kuću
Blic 19.12.2020
Nakon što je njeno ime pročitano u izvlačenju dobitnika četvrtog stana u naselju Zemunske kapije, Vesna Cvetković (63) iz Kragujevca nije ni stigla da se sabere jer je telefon momentalno počeo da zvoni. Kako kaže, van sebe je i nije svesna šta ju… »
Stan ću pokloniti deci: Dobitnica nekretnine u Zemunu za Novosti - Koverat sam poslala juče, ne mogu da verujem da je…
Večernje novosti 19.12.2020
JOŠ ne mogu da verujem šta se dešava, presrećna sam. Stan ću pokloniti deci, a radost zbog vredne nagrade prvo sam podelila sa mlađim sinom. Ovo su reči Kragujevčanke Vesne Cvetković, koja je dobila stan u Beogradu u nagradnoj igri „Uzmi račun… »
Vrištala sam od sreće, sin nije znao šta mi se dogodilo: Dobitnica stana u Zemunu još ne može da poveruje da je izvučena…
Večernje novosti 19.12.2020
NA VEČERAŠNjEM, četvrtom izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ stan u naselju Zemunske kapije je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. Vesna još ne može da veruje da je glumica Dragana Mićalović izvukla njenu kovertu . -… »
Vesti dana »

"Potraga nije bila laka, tražimo dete koje je provelo noć na hladnom" – kako je izgledala potraga za dvogodišnjom Dunjom
Euronews pre 22 minutajoš 88 povezanih

SAD obustavljaju vojnu pomoć Ukrajini, dodatni pritisak na Zelenskog
Vreme pre 33 minutajoš 24 povezane

Trump uveo nove carine Kanadi, Meksiku i Kini, Ottawa i Peking odmah uzvratili
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 20 povezanih

Danas prva sednica redovnog zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 62 tačke
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih