Повезане вести
"Увек ме је терао малер": Весна је чула да је добитница стана док је сређивала кућу
Блиц 19.12.2020
Након што је њено име прочитано у извлачењу добитника четвртог стана у насељу Земунске капије, Весна Цветковић (63) из Крагујевца није ни стигла да се сабере јер је телефон моментално почео да звони. Како каже, ван себе је и… »
Стан ћу поклонити деци: Добитница некретнине у Земуну за Новости - Коверат сам послала јуче, не могу да верујем да је извучен!…
Вечерње новости 19.12.2020
ЈОШ не могу да верујем шта се дешава, пресрећна сам. Стан ћу поклонити деци, а радост због вредне награде прво сам поделила са млађим сином. Ово су речи Крагујевчанке Весне Цветковић, која је добила стан у Београду у наградној… »
Вриштала сам од среће, син није знао шта ми се догодило: Добитница стана у Земуну још не може да поверује да је извучена њена…
Вечерње новости 19.12.2020
НА ВЕЧЕРАШЊЕМ, четвртом извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2020“ стан у насељу Земунске капије је добила Весна Цветковић из Крагујевца. Весна још не може да верује да је глумица Драгана Мићаловић извукла њену… »
Вести дана »
Пљачка апотеке у Рузвелтовој улици у Београду, малолетни виновници ухапшени
Данас пре 4 сатијош 2 повезане