Povezane vesti
"Uvek me je terao maler": Vesna je čula da je dobitnica stana dok je sređivala kuću
Blic 19.12.2020
Nakon što je njeno ime pročitano u izvlačenju dobitnika četvrtog stana u naselju Zemunske kapije, Vesna Cvetković (63) iz Kragujevca nije ni stigla da se sabere jer je telefon momentalno počeo da zvoni. Kako kaže, van sebe je i nije svesna šta ju… »
Stan ću pokloniti deci: Dobitnica nekretnine u Zemunu za Novosti - Koverat sam poslala juče, ne mogu da verujem da je…
Večernje novosti 19.12.2020
JOŠ ne mogu da verujem šta se dešava, presrećna sam. Stan ću pokloniti deci, a radost zbog vredne nagrade prvo sam podelila sa mlađim sinom. Ovo su reči Kragujevčanke Vesne Cvetković, koja je dobila stan u Beogradu u nagradnoj igri „Uzmi račun… »
Vrištala sam od sreće, sin nije znao šta mi se dogodilo: Dobitnica stana u Zemunu još ne može da poveruje da je izvučena…
Večernje novosti 19.12.2020
NA VEČERAŠNjEM, četvrtom izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ stan u naselju Zemunske kapije je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. Vesna još ne može da veruje da je glumica Dragana Mićalović izvukla njenu kovertu . -… »
Vesti dana »
Strani mediji o protestima u Srbiji: Pokret koji su inicirali studenti ne izgleda da se iscrpljuje
Pravda pre 1 satjoš 68 povezanih
Čudo! Sneg pao na Jadranskom moru: Zabeleo se najjužniji crnogorski grad, stižu neverovatni snimci
Telegraf pre 11 satijoš 24 povezane
Milanović u pobedničkom govoru: Ovo je priznanje meni, ali i poruka vladi
Novi magazin pre 1 satjoš 25 povezanih
Ovo nije samo statistika, to je upozorenje! Mup uputio ozbiljan apel svima, a pre svega roditeljima: Za samo mesec dana povređene 44 osobe (video)
Kurir pre 8 satijoš 16 povezanih
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje, stradalo 16 ljudi
RTV pre 10 satijoš 24 povezane