Повезане вести
Француз наставља да шокира изјавама: Кирјос изгуби меч, па попије три пива у свлачионици
Вечерње новости 21.12.2020
ФРАНЦУСКИ тенисер Беноа Пер сматра да су контроверзни тенисери попут Фабија Фоњинија и Ника Кирјоса добри за бели спорт. Пер, који би се такође могао сврстати у ту групу, истиче да је Кирјос опуштен и искрен момак. - Мени се… »
"Кирјос изгуби, па ексира три пива у свлачионици": Он дефинитивно није као остали - Аустралијанац има специјалан рецепт којим…
Спортал блиц 21.12.2020
Француски тенисер сматра да су контроверзни тенисери попут и добри за тенис. Он је и сам пре неколико дана признао спада у ту групу и да више воли да ужива у неким стварима које су "забрањено воће" за професионалне спортисте, за… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 3 сатајош 4 повезане
Зграда полиције почиње са радом: Завршена реконструкција "Беле куће", ево када и у које време је доступна за грађане
Курир пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 4 сатијош 2 повезане