Povezane vesti
"Prvi put od 17.: Godine ne radim, a zaljubila sam se poslednji put u prošloj deceniji": Pevačica iskreno o nedostatku posla…
Blic 22.12.2020
Pevačica Nina Badrić otvoreno je progovorila o nedostatku posla, ali i ljubavi. Nina je istakla da joj je neobično što, zbog pandemije korona virusa, mesecima ne radi. - Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umetnik koji… »
Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila: Pevačica Nina Badrić iskreno o svom ljubavnom životu i izazovima koje život…
Večernje novosti 21.12.2020
PEVAČICA Nina Badrić priznala je da priželjkuje ljubav, ali se povodom toga, kako je sama rekla, ništa konkretno ne dešava. Lomovi, izazovi i teške životne situacije s kojima se u prošlosti susretala, nisu uspeli da utiču na hrvatsku zvezdu Ninu Badrić… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 17 minutajoš 81 povezana
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Uprava Filozofskog iz Niša traži od Vlade da povuče odluku o osnivanju Fakulteta za srpske studije
Medijska kutija pre 57 minutajoš 30 povezanih