Povezane vesti
"Prvi put od 17.: Godine ne radim, a zaljubila sam se poslednji put u prošloj deceniji": Pevačica iskreno o nedostatku posla…
Blic 22.12.2020
Pevačica Nina Badrić otvoreno je progovorila o nedostatku posla, ali i ljubavi. Nina je istakla da joj je neobično što, zbog pandemije korona virusa, mesecima ne radi. - Posao kojim se bavim je vrlo specifičan, samim tim što sam slobodni umetnik… »
Ne sećam se kada sam se zadnji put zaljubila: Pevačica Nina Badrić iskreno o svom ljubavnom životu i izazovima koje život…
Večernje novosti 21.12.2020
PEVAČICA Nina Badrić priznala je da priželjkuje ljubav, ali se povodom toga, kako je sama rekla, ništa konkretno ne dešava. Lomovi, izazovi i teške životne situacije s kojima se u prošlosti susretala, nisu uspeli da utiču na hrvatsku zvezdu Ninu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 18 minutajoš 33 povezane
(UŽIVO) Nova blokada u Beogradu na vodi: Incidenti već na početku – maskirani mladić pretio okupljenima
Novi magazin pre 19 minutajoš 17 povezanih
Izrael izveo smrtonosne napade na centralnu Gazu, novi napadi na južni Liban, nasilje i na Zapadnoj obali
Glas Amerike pre 5 satijoš 19 povezanih
Partizan pobedio niški Radnički u zaostalom prvenstvenom meču: Crno-beli slavili posle odlaska MIloševića
Euronews pre 18 minutajoš 19 povezanih