Povezane vesti
Nemanja Nedović otkrio zanimljive detalje: ‘Počeo sam da igram košarku zbog Indijanapolisa’
Hot sport 25.12.2020
Srpski košarkaš Nemanja Nedović prethodnih dana je u dospeo u centar pažnje evropske košarkaške nakon što je Makabiju u Tel Avivu ubacio 39 poena. Ipak, to nije bilo dovoljno da Panatinaikos pobedi Makabi, ali jeste da ga pozove ‘Eurohoops’ za intervju u… »
Nedović: Probao sam sve sportove, košarku sam počeo da igram zbog Indijanapolisa
Večernje novosti 25.12.2020
SRPSKI košarkaš Nemanja Nedović igra sjajno ove sezone u Panatinaikosu i nema nikakve dileme da je najbolji igrač tima Jorgosa Vovorasa. Svi posebno pamtimo poslednju utakmicu bivšeg igrača Crvene zvezde u Evroligi. On je u meču protiv Makabija postigao… »
Vesti dana »

Konačno otkriveni svi detalji! Evo o čemu su tačno razgovarali Putin i Tramp na Aljasci: "Predsednik Rusije je spreman, ali..."
Blic pre 14 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano sa promenljivim oblačnostima na jugu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 25 povezanih

Računi za struju skaču za 30 odsto, dok Vučić spušta cenu salame i kulena
Pravda pre 1 satjoš 107 povezanih

Računica: Kako da uzmete kredit po novoj meri i uštedite 2.130 evra? Sve o potrošačkim kreditima
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih