Povezane vesti
Nemanja Nedović otkrio zanimljive detalje: ‘Počeo sam da igram košarku zbog Indijanapolisa’
Hot sport 25.12.2020
Srpski košarkaš Nemanja Nedović prethodnih dana je u dospeo u centar pažnje evropske košarkaške nakon što je Makabiju u Tel Avivu ubacio 39 poena. Ipak, to nije bilo dovoljno da Panatinaikos pobedi Makabi, ali jeste da ga pozove ‘Eurohoops’ za intervju u… »
Nedović: Probao sam sve sportove, košarku sam počeo da igram zbog Indijanapolisa
Večernje novosti 25.12.2020
SRPSKI košarkaš Nemanja Nedović igra sjajno ove sezone u Panatinaikosu i nema nikakve dileme da je najbolji igrač tima Jorgosa Vovorasa. Svi posebno pamtimo poslednju utakmicu bivšeg igrača Crvene zvezde u Evroligi. On je u meču protiv Makabija postigao… »
Vesti dana »
Poljoprivrednik Veljković: Za sutra zakazan sastanak u Vladi Srbije, očekujemo da se nešto zvanično reši
Morava info pre 2 satajoš 30 povezanih
Pogođen aerodrom u Teheranu, veliki vazdušni napad Izraela! Sravnjena sa zemljom zgrada gde se bira naslednik Hamneija, ne zna se ko je bio unutra (foto, video)
Kurir pre 30 minutajoš 90 povezanih
Šef politike Pentagona: Jačanje raketnog arsenala u Iranu dovelo do vojne operacije
Nedeljnik pre 5 minutajoš 78 povezanih
Sofronijević: Putnički vozovi do Budimpešte od 27. marta, cena karte najverovatnije 25 evra u jednom smeru
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane
Istorijski visoke cene energenata ako sukob na Bliskom istoku bude dugoročan
Biznis.rs pre 3 satajoš 25 povezanih