Povezane vesti
Konačno imam svoj krov nad glavom: Novosađanka dobila stan u Beogradu na vodi i kaže - Znala sam da će mi onaj odozgo podariti…
Večernje novosti 26.12.2020
SUZANA Rakić iz Novog Sada rasplakala se kada je čula da je baš ona dobitnica stana u Beogradu na vodi u finalnoj večeri prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020.". - Očekivala sam da ću nešto dobiti zato što verujem me onaj odozgo gleda i da… »
Opet dame dobile stanove, jedan od njih je u Beogradu na vodi: Finale igre "Uzmi račun i pobedi"
Telegraf 26.12.2020
Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik. Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održano je večeras uz direktan prenos na prvom programu Radio… »
Vesti dana »

(BLOG) Veliki protest u Užicu, blokirana zlatiborska magistrala, blokade raskrsnica u Novom Sadu i Beogradu
N1 Info pre 30 minutajoš 42 povezane

Vreme u Srbiji: U Zaječaru, Ćupriji i Kruševcu 40 stepeni, Leskovac na 39, Vranje 36 stepeni
Jug press pre 4 satijoš 49 povezanih

Univerzitet u Beogradu: Polaganje prijemnih ispita od 24. do 29. jula
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Putin ga danas smenio, par sati kasnije - pronađen je mrtav! "Unapred je upozoren..." Ko je nastradali ruski ministar i zašto je smenjen?
Kurir pre 4 satijoš 39 povezanih

Neverovatan maler Grigora Dimitrova: Vodio protiv Sinera 2:0 u setovima i – predao
Sputnik pre 24 minutajoš 130 povezanih