Povezane vesti
Konačno imam svoj krov nad glavom: Novosađanka dobila stan u Beogradu na vodi i kaže - Znala sam da će mi onaj odozgo podariti…
Večernje novosti 26.12.2020
SUZANA Rakić iz Novog Sada rasplakala se kada je čula da je baš ona dobitnica stana u Beogradu na vodi u finalnoj večeri prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020.". - Očekivala sam da ću nešto dobiti zato što verujem me onaj odozgo gleda i da… »
Opet dame dobile stanove, jedan od njih je u Beogradu na vodi: Finale igre "Uzmi račun i pobedi"
Telegraf 26.12.2020
Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik. Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održano je večeras uz direktan prenos na prvom programu Radio… »
Vesti dana »
Zamalo od gotovog – veresija: Partizan slavio protiv Zvezde na startu polufinalne serije ABA lige
Danas pre 3 satajoš 4 povezane
Privredna hronika: Rast privrednih aktivnosti na teritoriji grada Kragujevca
RTK pre 2 satajoš 1 povezana
Arsenal već danas može postati šampion: Ovo je scenario da Tobdžije posle 22 godine osvoje Premijerligu
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane
Danas bez vode od 8 do 8 ovaj deo Beograda: Spremite zalihe, česme će biti suve čitav dan
Kurir pre 49 minutajoš 1 povezana