Povezane vesti
Tajko moj, hvala ti za sve... Tužna objava ćerke Džeja Ramadanovskog tri nedelje posle pevačeve smrti
Mondo 28.12.2020
Teško se nosi sa velikim gubitkom. Teško se nosi sa velikim gubitkom. Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, veoma se teško nosi sa gubitkom oca, od čije smrti je prošlo nepunih mesec dana. Neutešna Marija je na Instagramu… »
Tajko moj, Pored tebe sam se osećala posebnom: Poruka Džejeve ćerke Marije tri nedelje posle njegove smrti slama srca (foto)
Večernje novosti 28.12.2020
TRI nedelje nakon iznenadne smrti muzičke zvezde Džeja Ramadanovskog, na društveni mrežama oglasila se njegova mlađa ćerka Marija, koja se i dalje ne miri s velikim gubitkom i teškom porodičnom tragedijom. Marija je, naime, objavila zajedničku sliku s… »
Vesti dana »

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 25 povezanih

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

Novi snimak drame u avionu: Srbin obara napadača, a onda haos! Pogledajte šta se dešavalo pre nego što je policija ušla
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 6 satijoš 26 povezanih