Повезане вести
Пас спасао живот жени у сиску: Предосетио удар, скочио на власницу и извукао је напоље
Вечерње новости 29.12.2020
НЕПОСРЕДНО пре снажног земљотреса, мој пас је скочио на мене и одвукао ме ка вратима стана и то ми је спасило живот, рекла је Петронела Радетић из Сиска. У следећем моменту почело је јако да се тресе, а на место на којем сам… »
Исповест жене из Сиска после земљотреса: Пас ми је спасао живот, одвукао ме је ка вратима! Мој дом је нестао пред очима
Курир 29.12.2020
Непосредно пре снажног земљотреса, мој пас је скочио на мене и одвукао ме ка вратима стана и то ми је спасило живот, рекла је Тањугу Петронела Радетић из Сиска. У следећем моменту почело је јако да се тресе, а на место на којем… »
"Пас ми је спасио живот, мој дом је уништен"
Ало 29.12.2020
Непосредно пре снажног земљотреса, мој пас је скочио на мене и одвукао ме ка вратима стана и то ми је спасило живот, рекла је Тањугу Петронела Радетић из Сиска. У следећем моменту почело је јако да се тресе, а на место на којем… »
Вести дана »
"Ако стане Рафинерија, 4.000 људи остаје без посла": Посланици о проблемима у вези са НИС-ом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 43 повезане
НУНС: Хитно истражити нападе на извештаче током избора у недељу у Неготину, Мионици и Сечњу
Н1 Инфо пре 3 сатајош 16 повезаних
Верица Милановић (СРЦЕ): У Србији криминал цвета, а власт хоће да угаси тужилаштво, од државе је направила циркус, највеће криминалце ставила изнад закона
Глас Шумадије пре 52 минутајош 28 повезаних
Окупљање на Тргу слободе у Новом Саду поводом 13 месеци од пада надстрешнце (ФОТО)
Н1 Инфо пре 17 минутајош 40 повезаних
Десет месеци преговора о Нафтној индустрији Србије: Још без коначног решења
Слободна Европа пре 3 сатајош 28 повезаних