Povezane vesti
Branislav je zapalio moju majku koja je htela da ga napusti zbog maltretiranja
Alo 29.12.2020
Vikala je: ”Ugasi me, molim te”. Kad sam ugasila vatru, bila je mirna govoreći: ”Samo da si ti dobro, pa nek ja umrem, ispričala je u sudnici Slađana iz Banjaluke. Suđenje Branislavu Stanivukoviću (43), optuženom za ubistvo nevenčane supruge Milice… »
"Ugasi me, molim te, neka i umrem": Suprug je Milicu (33) polio benzinom i zapalio, ovo je potresno svedočenje njene ćerke…
Blic 29.12.2020
“Ugasi me, molim te. Neka si ti dobro, pa neka ja umrem”, rekla je svojoj kćerki Milica Marinković (33) koju je nekoliko trenutaka pre vanbračni suprug Branislav Stanivuković (43) polio benzinom i zapalio na ulici. Niko danas u sudnici Okružnog suda u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: SAD uvode pomorsku blokadu iranskih luka nakon propalih pregovora; Napadi na Liban se nastavljaju
Insajder pre 15 minutajoš 90 povezanih
Mađar: Nećemo učestvovati u kreditu za Ukrajinu, isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
NIN pre 40 minutajoš 26 povezanih
Mađar nakon ubedljive pobede optužio Orbanove ljude: "Upravo uništavaju osetljiva dokumenta, ali neće im proći"
NIN pre 15 minutajoš 197 povezanih
Mađar otkrio šta će mu biti prvi koraci: Ove 3 stvari su hitne: "Nemamo vremena za gubljenje"
Blic pre 2 satajoš 23 povezane
Devojka povređena u udesu u životnoj opasnosti, vozaču određen pritvor
Rešetka pre 5 satijoš 28 povezanih