Повезане вести

Вучић: Прислушкују ме, и мислим да знам ко стоји иза тога

Вучић: Прислушкују ме, и мислим да знам ко стоји иза тога

Политика 31.12.2020
Председник верује да ће пре краја 2021. године просечна плата у Србији бити 570 евра, а просечна пензија преко 270 евра. Прислушкују ме и мислим да знам ко стоји иза тога, изјавио је данас председник Александар Вучић и додао да… »
"Заједно ћемо победити све изазове" Најважнији поклон у 2020.години за мене је била подршка народа (фото)

"Заједно ћемо победити све изазове" Најважнији поклон у 2020.години за мене је била подршка народа (фото)

Србија данас 31.12.2020
Огласио се председник Србије на друштвеним мрежама. Председник Србије пожелео свим грађанима срећну Нову годину. У објави на Инстаграму поручио је следеће: - Добио сам много поклона за Нову годину. Ипак, најважнији поклон у… »
Докле више? Прва вест у новогодишњем јутру биће опет Вучић!

Докле више? Прва вест у новогодишњем јутру биће опет Вучић!

Правда 31.12.2020
Први дан Нове године грађанима Србије почеће са председником Александром Вучићем, који ће сутра тачно у шест сати у директном преносу отворити гасовод "Балкански ток". Ко је мислио да ће макар новогодишње јутро провести без… »
Докле више: Прва вест у новогодишњем јутру биће опет Вучић

Докле више: Прва вест у новогодишњем јутру биће опет Вучић

Нова 31.12.2020
Први дан Нове године грађанима Србије почеће са председником Александром Вучићем, који ће сутра тачно у шест сати у директном преносу отворити гасовод "Балкански ток". Ко је мислио да ће макар новогодишње јутро провести без… »
Вучић: Подршка грађана ми је највреднији поклон 2020. години

Вучић: Подршка грађана ми је највреднији поклон 2020. години

Вести онлине 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас грађанима Нову годину и захвалио им на подршци, истакавши да му је то у 2020. години био најважнији поклон. Он је то написао у поруци на инстаграм профилу “будућностсрбијеав”… »
Вучић: Од свих поклона у 2020. години најважнија подршка грађана

Вучић: Од свих поклона у 2020. години најважнија подршка грађана

Н1 Инфо 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је грађанима Нову годину објавом на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав, наводећи да му је од свих поклона које је добио у 2020. години најважнија подршка грађана. „Добио сам много… »
Шта чита Вучић на измаку 2020. године

Шта чита Вучић на измаку 2020. године

Нова 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас грађанима Нову годину и захвалио им на подршци, истакавши да му је то у 2020. години био најважнији поклон. На фотографији председник у руци држи књигу "Држава и њена власт"… »
Вучић: Гас кроз Србију гасоводом Турски ток од петка

Вучић: Гас кроз Србију гасоводом Турски ток од петка

Н1 Инфо 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће комерцијални гас гасоводом Турски ток протећи у петак ујутро у шест сати и да ће 1.000 кубних метара коштати 155 долара, плус 12 до 14 долара за транспорт. „Рекао сам Американцима… »
Председник Вучић: Ту смо за Хрватску - наш посао је да помажемо свима у региону

Председник Вучић: Ту смо за Хрватску - наш посао је да помажемо свима у региону

Вечерње новости 31.12.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић био је гост јутарњег програма Ново јутро на телевизиј Пинк. Председник је последњег дана ове 2020. године дао одговоре на многа кључна питања. А пост схаред би Александар Вучић… »
До краја 2021. просечна плата 570 евра, пензија 270

До краја 2021. просечна плата 570 евра, пензија 270

Нова 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић верује да ће пре краја 2021. године просечна плата у Србији бити 570 евра, а просечна пензија преко 270 евра. “Верујем да ћемо успети да пре краја године обезбедимо да просечне плате у Србији… »
Тачно у 6 ујутру Вучић отвара гасовод Балканског тока: Цена гаса ће бити знатно нижа него пре - инвеститори неће да долазе без…

Тачно у 6 ујутру Вучић отвара гасовод Балканског тока: Цена гаса ће бити знатно нижа него пре - инвеститори неће да долазе без…

- ДУАЛНО образовање је веома важно за све младе људе, да што пре почну да раде, а не да седе у кући родитеља до 40. године и чувају се. Свако треба да допринесе својој земљи - рекао је данас Александар Вучић, председник… »
Вучић сута у шест ујутру отвара гасовод “Балкански ток”

Вучић сута у шест ујутру отвара гасовод “Балкански ток”

Нова 31.12.2020
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће сутра у шест ујутру отворити за комерцијални саобраћај гасовод "Балкански ток". “Имам неколико важних вести за људе. Сутра ћемо у 6 ујутру отворити за комерцијални… »
Још изненађења за пензионере Председник: Минималац и плате од сутра веће, наћи ћемо решење за фриленсере

Још изненађења за пензионере Председник: Минималац и плате од сутра веће, наћи ћемо решење за фриленсере

ИМАМ неколико важних вести за људе. Од сутра минималац у Србији је 6 одсто виши, плате веће и за 5 одсто. За војнике за додатних 10 посто", рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Он је гостујући на телевизији Пинк… »

Вести дана »