Povezane vesti
Medojević o milovom sramnom potezu: Treba ga uhapsiti zajedno sa članovima njegove terorističke organizacije (foto)
Pravda 02.01.2021
Predsednik Pokreta za promene i poslanik u Skupštini Crne Gore, Nebojša Medojević, na Tviter profilu je rekao da Đukanović koristi slabosti i kukavičluk nove vlasti. Medojević je dodao i to da je nova vlast uhapsila Đukanovića ne bi ponižavao Skupštinu i… »
Medojević o milovom sramnom potezu: Koristi kukavičluk nove vlasti - da ste ga uhapsili ne bi nas ovako ponižavao!
Večernje novosti 02.01.2021
PREDSEDNIK Pokreta za promene i poslanik u Skupštini Crne Gore, Nebojša Medojević, na Tviter profilu je rekao da Đukanović koristi slabosti i kukavičluk nove vlasti. Medojević je dodao i to da je nova vlast uhapsila Đukanovića ne bi ponižavao Skupštinu i… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 7 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 43 minutajoš 31 povezana