Povezane vesti
Gradonačelnik Gline bahat na kvadrat: Nestao posle zemljotresa, a sada napao srpsku zamenicu koja je na terenu svaki dan…
Kurir 04.01.2021
Novinari su nekako uspeli da nađu i gradonačelnika Gline Stjepana Kostanjevića iz HDZ-a. "Ne znam koji građani su rekli da me ne mogu naći", tvrdi on. Tvrdi da je prvi dan bio u Majskim Poljanama i da je posetio sva sela, te prvo istakao da nema kritika… »
Jedva ga našli, napao srpsku zamenicu, a onda su mu brutalno zapušili usta! (video)
Alo 04.01.2021
Tvrdi da je prvi dan bio u Majskim Poljanama i da je posetio sva sela, te prvo istakao da nema kritika na rad Branke Bakšić Mitić. Novinari su nekako uspeli da nađu i gradonačelnika Gline Stjepana Kostanjevića iz HDZ-a. - Ne znam koji građani su rekli da… »
Bahati gradonačelnik Gline: Jedva ga našli, on perfidno napao srpsku zamenicu koja svakog dana pomaže ljudima! (video)
Večernje novosti 04.01.2021
NOVINARI su nekako uspeli da nađu i gradonačelnika Gline Stjepana Kostanjevića iz HDZ-a. - Ne znam koji građani su rekli da me ne mogu naći - tvrdi on. Tvrdi da je prvi dan bio u Majskim Poljanama i da je posetio sva sela, te prvo istakao da nema kritika… »
Vesti dana »

Narodna banka Srbije: Zvanični srednji kurs danas je 117,1734 dinara za evro
Kurir pre 41 minutajoš 1 povezana

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

EU ukida pečatiranje pasoša: Novi sistem granične kontrole (EES) od oktobra
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Ova zemlja je najveći proizvođač sladoleda u Evropi: Nije ni Italija, a ni Francuska!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana