Povezane vesti
"Stizaće vakicne u većem obimu": Vučić: U mojoj porodici Niko nije primio nijednu vakcinu
Blic 05.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, tokom obilaska domaćinstva Jovanke Đurić, samohrane majke sa devetoro dece u Laćarku, da niko iz njegove porodice nije primio nijednu vakcinu. - Niko u najširoj porodici Vučić nije primio nijednu… »
Kao da sam znao kakvo je zlo oko nas: Vučić otkrio kada će se vakcinisati i zašto to još uvek nije uradio
Večernje novosti 05.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas tokom posete porodici desetočlanoj porodici Đurić iz Laćarka odgovorio na optužbe delova opozicije kako je tobože on krao vakcine. - Eto, kao da sam znao kakvo je to zlo oko nas. Šta sve mogu da pomisle… »
Vesti dana »
Trener Denvera ispisao istoriju, zbog Jokića postao najbolji ikada
Nova pre 26 minutajoš 12 povezanih
Iznad četiri ruske oblasti oborena 34 ukrajinska drona; Zelenski: Putin pokušava da nas istisne iz Kurske oblasti
RTS pre 51 minutajoš 9 povezanih
Evo kada se u Srbiji očekuje novi snežni talas: Rhmz objavio detaljnu prognozu, ovog dana se sve menja
Mondo pre 44 minutajoš 10 povezanih
(Video) Najemotivniji trenutak na koncertu tanje Savić: Pevačica sišla u publiku, a ove reči su odzvanjale Arenom
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih