Povezane vesti

Vučić: Imam snimke svojih razgovora, ne dam ih

Vučić: Imam snimke svojih razgovora, ne dam ih

Nova 05.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poseduje snimak dela svojih prisluškivanih razgovora, na kojima se čuje zvono telefona i celi razgovori koje je imao. On je naveo da ako je potreban veći dokaz od toga da je prisluškivan… »
Vučić: Nikada neću dati prisluškivane razgovore u javnost

Vučić: Nikada neću dati prisluškivane razgovore u javnost

N1 Info 05.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da poseduje deo svojih prisluškivanih razgovora, koje nikad neće dati u javnost, "zato što neće da ruši svoju državu". Vučić novinarima u Laćarku kod Sremske Mitrovice nije želeo da kaže ko stoji… »
Predsednik Vučić otkriva o prisluškivanju: Imam snimke svojih razgovora! Od zvona telefona pa do kraja!

Predsednik Vučić otkriva o prisluškivanju: Imam snimke svojih razgovora! Od zvona telefona pa do kraja!

Kurir 05.01.2021
LAĆARAK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poseduje snimak dela svojih prisluškivanih razgovora, na kojima se čuje zvono telefona i celi razgovori koje je imao. Ako je potreban veći dokaz od toga da je prisluškivan, očekuje… »
Vučić: Rekao sam da mislim da znam ko me je prisluškivao

Vučić: Rekao sam da mislim da znam ko me je prisluškivao

Slobodna Evropa 05.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da misli da zna ko ga je prisluškivao. „Ja sam rekao da mislim da znam ko stoji iza toga“, odgovorio je Vučić na pitanje novinara da li bi sa javnošću podelio ko ga je prisluškivao. On je dodao da… »

Vesti dana »