Повезане вести
Михајловић црвенео од беса због жутих картона: Па не играмо Фернандо Коуто и ја
Моззарт спорт 06.01.2021
Тренер Болоње рекао да његова екипа има највише судијских опомена у Европи. Нови меч - нови реми Болоње која је без два бода против Удинезеа (2:2) остала у другом минуту надокнаде, после гола Арлсана. Ипак, тренер Синиша… »
Михи прекипело: ''Не могу више да ћутим!''
Спортске.нет 06.01.2021
После данашњег ремија српски стручњак је темпераментно реаговао. У Серији А, Болоња је у серији ремија. Има их већ пет у низу, а најновији је забележила данас на свом терену против Удинезеа (2:2). Тим Синише Михајловића је меч… »
Михајловићева хит реакција на црвени за његов тим: Не играмо Коуто и ја, па да нам судите оволико картона!
Мондо 06.01.2021
Имао је снаге за шалу, иако је његов тим изгубио бодове у 92. минуту. Имао је снаге за шалу, иако је његов тим изгубио бодове у 92. минуту. Болоња је била надомак победе, али на крају није издржала! Тим Синише Михајловића је… »
Након Интера и Рома упознала Големића! Србин поново погодио за Кротоне, стрелац и Влаховић
Спортал блиц 06.01.2021
Фудбалери Роме победили су Кротоне у 16. колу Серије А са 3:1 и тако смањили бодовни заостатак за Интером. Вучица је тако на три бода пришла Нероазурима који су на другој позицији и који су поражени у овом колу, а једини гол за… »
Повратак Ђуричића, Влаховић и Големић стрелци
Нова 06.01.2021
Српски репрезентативац Филип Ђуричић вратио се у тим Сасуола који је савладао Ђеноу са 2:1 у утакмици 16. кола Серије А. Ђуричић је због сукоба са тренером Де Зербијем прескочио утакмицу против Аталанте у претходном колу. Према… »
Влаховић погодио против Лација, али узалуд! Изненађење кола, пораз Интера!
Спортске.нет 06.01.2021
Одигране су утакмице Серије А. Рома је стигла до убедљиве победе против Кротонеа, било је 1:3 а све голове гости су постигли у првом полувремену. У 8. минуту Борха Мајорал је довео госте у предност након асистенције Михтаријана… »
Славили Рома, Лацио.. Интер посрнуо, Болоња није издржала
Н1 Инфо 06.01.2021
У поподневним мечевима 16. кола Серије А победе су уписали Аталанта, Рома, Лацио, Сампдорија и Сасуоло, Торино и Верона и Болоња и Удинезе поделили су бодове. Аталанта је на свом терену надиграла Парму и славила резултатом 3:0… »
Серија а: Срби стрелци у поразима својих екипа, Швеђанин од јунака до трагичара Болоње
Вечерње новости 06.01.2021
ФУДБАЛЕРИ Фиорентине поражени су од Лација са 2:1, а једини гол за љубичасте постигао је српски репрезентативац Душан Влаховић. Бодове је, очеквиано, изгубио и Кротоне, али је опет стрелац за домаће био Владимир Големић. Рома је… »
Србин у три дана матирао интер и рому: Игра штопера, даје голове великанима, а није ни близу репрезентације! (видео)
Мондо 06.01.2021
Поникао је у Словенији, кратко је играо у Србији и многи нису ни чули за њега! Поникао је у Словенији, кратко је играо у Србији и многи нису ни чули за њега! Кротоне делује већ прежаљено и као сигуран путник у Серију Б следеће… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 26 минутајош 3 повезане
Спектакл у Београду на води: Погледајте како је изгледао дрон шоу и ватромет за дочек Српске нове године (видео)
Курир пре 16 минутајош 6 повезаних
Ледени талас је на паузи, а тек сад следи ноћна мора! Снег се топи, а то значи само једно: стиже нам и појава од које се јежимо, а тек шта ће бити с температуром...
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане
"Јако ми је жао" Сека Алексић осудила напад на Ану Бекуту на Тргу у Чачку: "Она се увек сјајно понаша и добар је човек" (видео)
Блиц пре 16 минутајош 1 повезана