Повезане вести

Вучић са Поповићем у винском подруму Хиландара

Вучић са Поповићем у винском подруму Хиландара

Политика 07.01.2021
СВЕТА ГОРА - Председник Србије Александар Вучић обишао је вински подрум Хиландара, а заједничку фотографију те посете објавио је министар без портфеља у Влади Србије Ненад Поповић. „Са председником Александром Вучићем у винском… »
Управо сам завршио вечеру на Бадње вече: Председник Вучић се припрема за јутарњу службу са братијом Хиландара (фото)

Управо сам завршио вечеру на Бадње вече: Председник Вучић се припрема за јутарњу службу са братијом Хиландара (фото)

Вечерње новости 06.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић проводи Бадњи дан и Божић на Хиландару. Српски председник се, након што је честитао Бадње вече, поново огласио на свом инстаграм профилу честитавши још једном и откривши да се припрема за… »
Вучићу на хиландару указана част каква се ретко виђа: Председника дочекале три заставе, а затим је остао сам у Храму

Вучићу на хиландару указана част каква се ретко виђа: Председника дочекале три заставе, а затим је остао сам у Храму

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић Бадње вече проводи у манастиру Хиландар, на Светој Гори, у знаку поштовања и ретких почасти са којима је дочекан данас поподне у нашу најважнијој светињи. Председника Вучића су, на доласку… »
Срећно Бадње вече: Вучић са Хиландара послао ове речи грађанима Србије (фото)

Срећно Бадње вече: Вучић са Хиландара послао ове речи грађанима Србије (фото)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на Инстаграм профилу објавио је фотографију са Хиландара и честитао свим верницима Бадње вече. "Срећно Бадње вече!", написао је председник уз фотографију. А пост схаред би Александар Вучић… »

Вести дана »