Повезане вести
Трагедија на железничкој станици: Тинејџер (17) преминуо од струјног удара, тело пронађено поред вагона
Блиц 11.01.2021
Малолетник (17) из Приједора преминуо је од последница струјног удара услед контакта са високонапонском мрежом. Полицијској управи Приједор синоћ око 21. 25 часова пријављено је да је у непосредној близини железничке станице… »
Трагедија на железничкој станици: Момак (17) преминуо од струјног удара, тело пронађено поред вагона
Вечерње новости 11.01.2021
СЕДАМНАЕСТОГОДИШЊИ малолетник из Приједора погинуо је синоћ услед струјног удара у близини железничке станице у Приједору. Како наводе у ПУ Приједор трагедија им је пријављена у 21.25 часова. - Изласком на лице места утврђено… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 6 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана