Повезане вести
Ексклузивно, Синиша Михајловић: Не могу на две клупе
Спортски журнал 12.01.2021
Челници нашег фудбала нудили су ми да останем и у клубу, међутим, то би било неозбиљно – рекао је Синиша уз жал што, за сада, неће поново да води репрезентацију Србије. Иако није одвео Србију на Светско првенство 2014. у Бразил… »
Михајловић: Не могу на две столице
Н1 Инфо 12.01.2021
Синиша Михајловић, тренер Болоње, признао је да су челници Фудбалског савеза Србије желели поново да га виде на клупи репрезентације. „Контактирали су ме из ФСС у децембру. У том тренутку сам био први тренер са којим су… »
Михајловић: Звао ме је ФСС, одбио сам да будем и селектор
Нова 12.01.2021
Синиша Михајловић се огласио поводом навода да би могао да преузме селекторску функцију у репрезентацији Србије и открио све детаље разговора. Он је објаснио да је до контакта дошло недавно и то након смене Љубише Тумбаковића… »
Да ли ће Михајловић бити селектор Србије? Ево шта каже искусни стручњак о понуди ФСС-а
Вечерње новости 12.01.2021
ЛЕГЕНДАРНИ српски фудбалер Синиша Михајловић огласио се поводом спекулација да би могао да преузме место селектора фудбалске репрезентације Србије. Поводом тих навода Синиша Михајловић се јавио "Спортском журналу" и демантовао… »
Огласио се Синиша Михајловић! Тренер Болоње објаснио зашто није хтео да буде селектор Србије!
Хот спорт 12.01.2021
Тренер Болоње Синиша Михајловић открио је да је имао понуду да буде селектор репрезентације Србије, али да није хтео да преузме функцију зато што је тада већ имао посао. Он је у интервјуу за ‘Спортски журнал’ истакао да су га… »
“Звали су ме да будем селектор, али нисам хтео да седим на две столице”
Вести онлине 12.01.2021
Тренер Болоње Синиша Михајловић открио је у интервјуу за Спортски журнал да су га првог контактирали да буде селектор репрезентације Србије, али да није хтео да преузме функцију зато што је тада већ имао посао. Миха је нагласио… »
Признање Синише Михајловића: ФСС ме првог звао, нисам желео да седим на две столице
Моззарт спорт 12.01.2021
„Морао сам да се захвалим на понуди“, поручио је легендарни ас у изјави за Спортски журнал. Србија и даље чека 12. селектора од осамостаљења. Мисли људи у ФСС усмерене су ка Драгану Стојковићу Пиксију као ултимативној жељи… »
"Миха" открио - мене су првог звали за селектора: Било би ми драго да се вратим, али...
Мондо 12.01.2021
Потрага за селектором још траје. Потрага за селектором још траје. Србија већ месец дана тражи селектора и већ и птице на грани знају да је Драган "Пикси" Стојковић први избор ФСС, а да су опције још Владан Милојевић и Саво… »
Вести дана »

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 4 сатијош 10 повезаних

Станковић: Ако од нове академске године опет почну блокаде, универзитетски професори неће добити плате
НИН пре 2 сатајош 18 повезаних