Povezane vesti
Mogu ja umesto Trampa! Žirinovski ismejao Amerikance u svom stilu (video)
Pravda 13.01.2021
Lider LDPR Vladimir Žirinovski našalio se na račun onih koji predlažu da se aktuelni predsednik SAD-a Donald Tramp ukloni iz filma ,,Sam u kući 2" iz 1992. godine. - Ako su Amerikanci toliko uplašeni Trampovim prisustvom u drugom delu filma „Sam u kući“… »
Žirinovski ismeva Amerikance: Ruski političar se u svom stilu ruga Trampovim protivnicima (foto)
Večernje novosti 13.01.2021
LIDER LDPR Vladimir Žirinovski našalio se na račun onih koji predlažu da se aktuelni predsednik SAD-a Donald Tramp ukloni iz filma ,,Sam u kući 2" iz 1992. godine. - Ako su Amerikanci toliko uplašeni Trampovim prisustvom u drugom delu filma „Sam u kući“… »
Vesti dana »

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane

(Video) Haos na prelazima u Srbiji i regionu! Vozila mile u kilometarskim kolonama, kolaps na Evzoniju: Pik turističke sezone, evo gde je najkritičnije
Blic pre 21 minutajoš 10 povezanih

Oluja je pogrom - Pamtimo zauvek u Sremskim Karlovcima obeležavanje 30. Godišnjice zločinačke akcije u kojoj je iz Hrvatske proterano stotine hiljada Srba
Dnevnik pre 26 minutajoš 10 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 31 minutajoš 9 povezanih