Povezane vesti

93 miliona; Cela EU u crvenoj zoni; Tviter "blokira" Ruse

B92 pre 6 dana
Za nedelju dana u svetu od koronavirusa obolelo još pet miliona ljudi. SZO upozorava: Druga godina pandemije biće gora. Direktor Moderne još pesimističniji. S druge strane, vakcinacija protiv tog virusa teče po planu - što bogatija zemlja, to više… »

Počela upotreba kineskih vakcina protiv COVID-19 u Indoneziji i Turskoj

Slobodna Evropa pre 6 dana
Indonezija je počela vakcinisati zdravstvene radnike i javne službenike protiv COVID-19 u četvrtak, dan nakon što je predsjednik Joko Widodo primio prvu injekciju kineske vakcine Sinovac Biotech. Ministarstvo zdravstva u prvoj fazi planira vakcinisati… »

Izrael vakcinisao preko dva miliona ljudi, Mađarska sklopila dogovor sa "Sinofarmom"

RTS pre 6 dana
Broj zaraženih korona virusom u svetu premašio je 93 miliona, pokazuju najnoviji podaci sajta "Worldometers".U svetu je do sada zaraženo 93.040.712 osoba, od kojih je 1.992.794 preminulo. Od početka pandemije izlečilo se 66.515.984 ljudi. 14. 01… »

Erdogan pred kamerama primio kinesku vakcinu

Politika pre 5 dana
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove AK stranke rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine. Turska je… »

Vakcinisan kralj Jordana, u Izraelu prvu dozu primilo dva miliona ljudi

N1 Info pre 5 dana
Kralj Jordana Abdulah Drugi primio je vakcinu protiv kovida 19, dan posle početka kampanje vakcinacije u toj zemlji. Monarh je vakcinisan zajedno sa sinom, prestolonaslednikom Huseinom i stricem princom Hasanom, saopštila je kraljevska palata na Tviteru… »

Erdogan primio kinesku vakcinu FOTO

B92 pre 5 dana
Turski predsednik Redžeo Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama. To, kako je portparol njegove AK stranke rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine. Turska je danas počela da… »

Turska: Erdogan pred kamerama primio kinesku vakcinu

RTV pre 5 dana
ANKARA - Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove AK stranke rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine. Turska je danas… »

Erdogan primio kinesku vakcinu protiv koronavirusa

N1 Info pre 5 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan primio je kinesku vakcinu KoronaVak (CoronaVac) protiv Kovida-19, kako bi dao primer građanima. Tursko predsedništvo prenelo je fotografiju na kojoj Erdogan sa maskom na licu prima prvu dozu vakcine u jednoj… »

Erdogan vakcinisan: Predsednik Turske primio kinesko cepivo protiv korone, građanima poručio samo jedno (video)

Srbija danas pre 5 dana
Turska je danas počela da daje injekcije koje je razvio Sinovak. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove AK stranke rekao, ima za cilj ublažavanje svake… »

Erdogan pred kamerama primio kinesku vakcinu protiv kovida

Nova pre 5 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, primio je danas pred medijima prvu dozu vakcine protiv koronavirusa kineske kompanije Sinovac. Tri miliona doza vakcina koje je proizveo SinoVac stiglo je u Tursku 30. decembra 2020. godine. Vakcinacija u Turskoj… »

SZO: Druga godina pandemije biće još teža

Radio 021 pre 5 dana
Druga godina pandemije kovida 19 mogla bi da bude još teža nego prva, s obzirom na to kako se virus brzo širi, posebno na severnoj hemisferi, objavila je Svetska zdravstvena organizacija (SZO). SZO je objavila da je, nakon dve nedelje u kojima je… »

Erdogan primio kinesku vakcinu

Radio 021 pre 5 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan primio je kinesku vakcinu KoronaVak (CoronaVac) protiv kovida-19, kako bi dao primer građanima. Tursko predsedništvo prenelo je fotografiju na kojoj Erdogan sa maskom na licu prima prvu dozu vakcine u jednoj… »

Erdogan se vakcinisao pred kamerama: Primio kinesko cepivo i najavio da stiže još 25 miliona doza u Tursku (video)

Kurir pre 5 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove stranke AK rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine. Turska je danas počela… »

Erdogan vakcinisan: Predsednik Turske primio prvu dozi kineskog cepiva protiv korone (video)

Blic pre 5 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan primio je danas prvu dozu vakcine protiv kovida 19, javila je Anadolija. On je vakcinisan u Gradskoj bolnici u Ankari, kineskom vakcinom "koronavak". "I ja sam se vakcinisao", poručio je Erdogan na svom nalogu na… »

Erdogan odabrao: Evo čiju vakcinu će primiti turski predsednik

Večernje novosti pre 5 dana
TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan biće vakcinisan protiv kovid-19 uživo na televiziji kasnije u toku dana, potvrdio je portparol njegove Partije pravde i razvoja (AKP) , kako bi se otklonile bilo kakve sumnje u efikasnost kineske vakcine koju ova… »

Erdogan danas uživo prima kinesku vakcinu protiv korone

IndeksOnline pre 6 dana
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan biće vakcinisan protiv COVID-19 uživo na televiziji kasnije u toku dana , potvrdio je portparol njegove Partije pravde i razvoja (AKP) , kako bi se otklonile bilo kakve sumnji u efikasnost kineske… »

Erdogan danas uživo prima kinesku vakcinu protiv korone

Sandžak haber pre 5 dana
ANKARA – Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan biće vakcinisan protiv COVID-19 uživo na televiziji kasnije u toku dana , potvrdio je portparol njegove Partije pravde i razvoja (AKP) , kako bi se otklonile bilo kakve sumnji u efikasnost kineske… »

Erdogan odlučio: Imunizacija uskoro ispred kamera, rekao koju će vakcinu primiti

Srbija danas pre 5 dana
Potvrđeno od strane predsednikovog portparola. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan biće vakcinisan protiv kovid-19 uživo na televiziji kasnije u toku dana, potvrdio je portparol njegove Partije pravde i razvoja (AKP) , kako bi se otklonile bilo… »

Počela vakcinacija protiv koronavirusa u Turskoj

N1 Info pre 6 dana
Turska je počela vakcinaciju protiv koronavirusa, a vakcinu kineske kompanije Sinovak prvi su primili zdravstveni radnici u bolnicama širom zemlje. Pošto je u sredu odobrena hitna upotreba kineske vakcine, pred kamerama su vakcinisani ministar zdravlja… »

Korona virus: U Srbiji oko 175.000 prijava za vakcinu, u svetu distribuirano oko 28 miliona doza

Danas pre 6 dana
Više od 175.000 ljudi se prijavilo za dobrovoljnu imunizaciju u Srbiji u prva tri dana procesa, a Svetska zdravstvena organizacija (SZO) saopštila je da je do sada zemljama distrubuirano oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa. Prema poslednjim… »

Počela vakcinacija protiv korone i u Turskoj

Nova pre 6 dana
Turska je počela vakcinaciju protiv koronavirusa, a vakcinu kineske kompanije Sinovak prvi su primili zdravstveni radnici u bolnicama širom zemlje. Pošto je u sredu odobrena hitna upotreba kineske vakcine, pred kamerama su vakcinisani ministar zdravlja… »

Ana Brnabić primila drugu dozu vakcine, pozvala građane da učine isto /foto/

Sputnik pre 6 dana
Premijerka Srbije Ana Brnabić primila je drugu dozu „Fajzerove“ vakcine protiv virusa korona. Brnabićeva je revakcinisana na Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“, gde je primila i prvu dozu vakcine, 24. decembra, kao prva u… »

WHO: U 46 zemalja na svijetu do sada dato 28 miliona vakcina

Al Jazeera pre 6 dana
Predstavnik Svjetske zdravstvene organizacije Mike Ryan žali što se vakcinacija uglavnom provodi u bogatijim zemljama. Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46, uglavnom bogatih zemalja svijeta, rekao je predstavnik… »

U 46 zemalja na svetu do sada dato 28 miliona vakcina

RTV pre 6 dana
ŽENEVA - Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46, uglavnom bogatih zemalja sveta, rekao je je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan. Uprkos tome što je počela vakcinacija protiv kovida-19 u… »

SZO: U 46 zemalja na svetu do sada dato 28 miliona vakcina

Blic pre 6 dana
Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46, uglavnom bogatih zemalja sveta, rekao je je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan. Uprkos tome što je počela vakcinacija protiv kovida-19 u svetu, Rajan je… »

SZO: U 46 zemalja na svetu do sada dato 28 miliona vakcina

Dnevnik pre 6 dana
ŽENEVA: Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46, uglavnom bogatih zemalja sveta, rekao je je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan. Uprkos tome što je počela vakcinacija protiv kovida-19 u svetu… »

SZO poručuje: Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46 zemalja

Kurir pre 6 dana
Za 36 dana dato je oko 28 miliona doza vakcine protiv korona virusa u 46, uglavnom bogatih zemalja sveta, rekao je je predstavnik Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Majk Rajan. Uprkos tome što je počela vakcinacija protiv kovida-19 u svetu, Rajan je… »

SZO: Druga godina pandemije može biti čak teža

Danas pre 6 dana
Druga godina pandemije korona virusa možda će biti teža od prve s obzirom na to kako se novi korona virus širi, posebno na severnoj hemisferi gde zaraznije varijante cirkulišu, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO). „Ulazak u… »

Turska odobrila kinesku vakcinu

Danas pre 6 dana
Turska je danas odobrila hitnu upotrebu vakcine kineske kompanije Sinovak biotek (Sinovac Biotech). U uživo prenosu na televiziji vakcinu su prvo primili ministar zdravlja Fahretin Koča i članovi vladinog naučnog savetodavnog tela. „Ranije sam rekao… »

Vesti dana »