Povezane vesti

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića: I dalje se ne zna ko su ubice i nalogodavci

Glas Amerike 16.01.2021
Treća godišnjica od ubistva predsednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića u Severnoj Mitrovici je obeležena odvojenim skupovima. Počinioci i nalogodavci ovog ubistva još uvek nisu pronađeni, a kosovsko… »

Predsednik o ubistvu Olivera Ivanovića: Sliku o tome ko je umešan i šta su motivi naše službe imaju mesecima!

Srbija danas 16.01.2021
Predsednik Vučić se oglasio povodom trogodišnjice ubistva Olivera Ivanovića. Predsednik Aleksandar Vučić rekao je na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića da će se Srbija boriti da pronađe počinioce, iako naša država nema efektivnu… »

Vučić: Imamo kompletnu sliku o licima koja su mogla biti umešana u ubistvo Ivanovića

Danas 16.01.2021
Reakcije zvaničnika povodom tri godine od smrti Olivera Ivanovića Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpske službe već mesecima imaju kompletnu sliku o osobama koje bi mogle biti umešana u težak zločin ubistva lidera… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

RTV 16.01.2021
BEOGRAD, KOSOVSKA MITROVICA - U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana… »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića

Politika 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana Brnabić, koja je prisustvovala… »

Vučić: Jeziv zločin, imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića

B92 16.01.2021
Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi imali… »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića

Nova 16.01.2021
Navršava se tri godine od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda". Olivera Ivanovića. Ubijen je 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici, ispred kancelarije u kojoj je radio. Sahranjen je na Novom groblju u Beogradu, u… »

Ksenija Božović: Traljava istraga o ubistvu Ivanovića

Nova 16.01.2021
Na trogodišnjicu ubistva Olivera Ivanovića još jednom dvostruko obeležavanje: U Beogradu i u Kosovskoj Mitrovici odvojeno, u različito vreme pomen drže članovi porodice uz prijatelje sa jedne strane i predstavnici vlasti među kojima su i Milena… »

"Pronađite ubicu, izvedite ga pred lice pravde - ubistvo Olivera Ivanovića mora da se rasvetli" VIDEO

B92 16.01.2021
Tri godine nakon ubistva Olivera Ivanovića njegova najbliža saradnica, potpredsednica Građanske inicijative SDP Ksenija Božović kaže da ubistvo mora da se reši. Predsednik Građanske inicijative SDP ubijen je pre tačno tri godine, 16. januara, u 8… »

Dva pomena Oliveru Ivanoviću u Severnoj Mitrovici na treću godišnjicu ubistva

Slobodna Evropa 16.01.2021
Na treću godišnjicu ubistva predsednika građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (GI SDP) Olivera Ivanovića u Severnoj Mitrovici u subotu (16. januar) održana su dva pomena, jedan na kojem su prisustvovali članovi porodice i prijatelja u… »

Brnabić: Vlada Srbije će nastaviti da istražuje ubistvo Ivanovića

Slobodna Evropa 16.01.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je u subotu (16. januar) na obeležavanju godišnjice ubistva političara sa Kosova Olivera Ivanovića u Beogradu da će Srbija nastaviti da istražuje taj zločin "kako bi pronašli počinioce i nalogodavce"… »

Predsednik Vučić o ubistvu Olivera Ivanovića: Naše službe imaju kompletnu sliku o ubistvu, oni rade u nemogućim uslovima

Večernje novosti 16.01.2021
DRŽAVA Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi imali motiv i… »

Pomen Oliveru Ivanoviću u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici

N1 Info 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, kome je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić. Pomen je služen i u Kosovskoj Mitrovici ispred… »

Brnabić: Nećemo se smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Novi magazin 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, kom je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić. Brnabić je ponovila da se Vlada Srbije "neće smiriti dok… »

Vučić:Imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića

Blic 16.01.2021
Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi imali… »

U Kosovskoj Mitrovici obeležava se godišnjica ubistva Olivera Ivanovića

Novi magazin 16.01.2021
Više desetina gradjana Kosovske Mitrovice okupilo se jutros nešto posle 8 časova na mestu gde je pre tri godine ubijen lider Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (GI SDP) Oliver Ivanović, kako bi mu odali počast i zapalili sveću… »

Brnabić: Nećemo se smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Beta 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, kom je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić. Brnabić je ponovila da se Vlada Srbije "neće smiriti dok… »

Vučić: Imamo kompletnu sliku o licima koja su mogla biti umešana u ubistvo Ivanovića

Beta 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpske službe već mesecima imaju kompletnu sliku o osobama koje bi mogle biti umešana u težak zločin ubistva lidera Gradjanske Inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića… »

Oliver Ivanović - tri godine bez imena ubica i nalogodavaca

B92 16.01.2021
Beograd -- I treća godišnjica ubistva lidera Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića proteći će bez otkrivenih ubica i nalogodavaca. Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine oko 8 časova ujutro ispred kancelarije… »

Služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative `Sloboda, demokratija, pravda` Oliveru Ivanoviću

Beta video 16.01.2021
BEOGRAD - U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative ``Sloboda, demokratija, pravda`` Oliveru Ivanoviću, kom je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić. (pokrivalice) Beta/MOD… »

Brnabić: Nećemo se smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Beta video 16.01.2021
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić je ponovila da se Vlada Srbije ``neće smiriti dok se ne istraži taj užasan zločin``, kao i da Priština opstruiše ceo proces. Beta/MOD… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok se ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Vesti online 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana Brnabić, koja je prisustvovala… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Ivanovića

B92 16.01.2021
U Hramu Svetog Save služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je simbolično počeo tačno u 8.15, u vreme kada je Ivanović ubijen. Premijerka Ana Brnabić, koja je prisustvovala pomenu, poručila je da se Vlada Srbije… »

Premijerka Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića, pomen jutros služen tačno u 8.15…

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana Brnabić, koja je… »

Vučić: Naše službe imaju kompletnu sliku o umešanima u ubistvo Ivanovića

N1 Info 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da naše bezbednosne službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku onih koji bi imali motiv ili su umešani u jeziv zločin - ubistvo Olivera Ivanovića. On je novinarima na beogradskom aerodromu rekao… »

Obeležena godišnjica ubistva Olivera Ivanovića

RTS 16.01.2021
Članovi porodice, saradnici, prijatelji i sugrađani Olivera Ivanovića okupili su se u Kosovskoj Mitrovici i paljenjem sveća obeležili tri godine od njegovog ubistva, poručivši da očekuju otkrivanje nalogodavaca i počinioca. Na odvojenim… »

Imamo kompletnu sliku o umešanima u ubistvo Ivanovića

Nova 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da srpske službe već mesecima imaju kompletnu sliku o osobama koje bi mogle biti umešana u težak zločin ubistva lidera Građanske Inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića… »

Vučić: Moramo biti obazrivi sa merama protiv korone, ne treba se opuštati

Danas 16.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da „ne treba da se opuštamo jer imamo i dalje veliki broj mrtvih od korone” i da, koliko je upoznat, od juče do jutros je 21 osoba preminula, dodajući da se to obično desi noću i u popodnevnim… »

Vučić: Imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića

RTS 16.01.2021
Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Aleksandar Vučić je istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima… »

Vučić o ubistvu Olivera i smrti svedoka albanskih zločina: Imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD - Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi… »

Sveće na mestu oliverovog ubistva: Ljajiću zabranjen ulaz na Kosmet, saradnici Ivanovića i dalje čekaju pravdu

Večernje novosti 16.01.2021
PALjENjEM sveća ispred sedišta G.I. SDP u Kosovskoj Mitrovici, članovi porodice, stranački kolege prijatelji i građani Kosovske Mitrovice obeležavaju trogodišnjicu ubistva Olivera Ivanovića. Paljenjem sveća i ostavljanjem cveća ispred spomen… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Olivera Ivanovića

Blic 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana Brnabić, koja je prisustvovala… »

Miodrag Stanković pozvao Nišlije da upale sveće u znak pomena Oliveru Ivanoviću

Niške vesti 16.01.2021
„Poštovani sugrađani, sutra se navršava tri godine od brutalnog ubistva Olivera Ivanovića, čelnika inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“. Slobodu i demokratiju smo imali sa njim, samo pravde nema kad nam ovakve ljude oduzimaju. Povodom… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Ivanovića

RTS 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen. Pomenu… »

U Kosovskoj Mitrovici obeležava se godišnjica ubistva Olivera Ivanovića

Danas 16.01.2021
Više desetina građana Kosovske Mitrovice okupilo se jutros nešto posle 8 časova na mestu gde je pre tri godine ubijen lider Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda” (GI SDP) Oliver Ivanović, kako bi mu odali počast i zapalili… »

Pomen ubijenom Oliveru Ivanoviću održan u Hramu

Nova 16.01.2021
U Hramu Svetog Save u Beogradu danas je služen pomen ubijenom lideru Gradjanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliveru Ivanoviću, kom je prisustvovala premijerka Srbije Ana Brnabić. Autori: Beta, Kossev Brnabić je ponovila da se Vlada… »

Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Ivanovića

Dnevnik 16.01.2021
BEOGRAD: U Hramu Svetog Save u Beogradu služen je pomen ubijenom kosovskom političaru Oliveru Ivanoviću, koji je počeo tačno u 8.15, simbolično u vreme kada je pre tri godine u Kosovskoj Mitrovici ubijen, a premijerka Ana Brnabić, koja je… »

Srbija, Kosovo i Oliver Ivanović: Tri godine od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba

Danas 16.01.2021
Na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, konačna istina o ovom zločinu čini se dalje nego na prethodne dve. Sudski proces pred kosovskim pravosuđem obeležavaju odlaganja, izostanak saradnje sa institucijama u Beogradu, a ni politički lideri… »

Srbija, Kosovo i Oliver Ivanović: Tri godine od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba

Radio 021 16.01.2021
Sudski proces odložen na neodređeno vreme, političari o atentatu više skoro i ne govore - to je slika zločina koji je promenio život Srba na Kosovu. BBC Na mestu gde je ubijen Ivanović podignuto je spomen obeležje Na treću godišnjicu ubistva… »

Srbija, Kosovo i Oliver Ivanović: Tri godine od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba

Južne vesti 16.01.2021
BBC Na mestu gde je ubijen Ivanović podignuto je spomen obeležje Na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, konačna istina o ovom zločinu čini se dalje nego na prethodne dve. Sudski proces pred kosovskim pravosuđem obeležavaju odlaganja… »

Srbija, Kosovo i Oliver Ivanović: Tri godine od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba

B92 16.01.2021
Sudski proces odložen na neodređeno vreme, političari o atentatu više skoro i ne govore - to je slika zločina koji je promenio život Srba na Kosovu. Na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, konačna istina o ovom zločinu čini se dalje… »

Tri godine od ubistva: Da li su Olivera zaboravili

Nova 16.01.2021
Prošlo je tri godine otkako je sa šest metaka u leđa u Kosovskoj Mitrovici ubijen Oliver Ivanović, a uprkos obećanjima, ni Beograd ni Priština nisu otkrili ko je ubica, ali ni nalogodavac tog zločina. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je… »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića: Održan pomen u Hramu Svetog Save, Srbija i dalje čeka pravdu (foto/video)

Večernje novosti 16.01.2021
PRE tačno tri godine, 16. januara, u Kosovskoj Mitrovici ubijen je Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Danas je u Hramu Svetog Save u Beogradu održan pomen ubijenom lideru Srba, kome je prisustvovala njegova… »

Treća godišnjica od ubistva Olivera Ivanovića

N1 Info 16.01.2021
Lider Građanske inicijative (GI) "Sloboda, demokratija, pravda" (SDP) Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre tri godine, u severnom delu Kosovske Mitrovice. Ivanović je pogođen hicima iz pištolja, ispaljenim iz kola u pokretu, ispred… »

Srbija, Kosovo i Oliver Ivanović: Tri godine od ubistva jednog od lidera kosovskih Srba

BBC News 16.01.2021
Sudski proces odložen na neodređeno vreme, političari o atentatu više skoro i ne govore - to je slika zločina koji je promenio život Srba na Kosovu. Na treću godišnjicu ubistva Olivera Ivanovića, konačna istina o ovom zločinu čini se dalje… »

Danas tri godine od ubistva Olivera Ivanovića

Nova 16.01.2021
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović ubijen je na današnji dan pre tri godine, u severnom delu Kosovske Mitrovice. Ivanović je pogođen hicima iz pištolja, ispaljenim iz kola u pokretu, ispred kancelarije GI SDP… »

Godišnjica ubistva Olivera Ivanovića: Optužnice su menjane, ročišta odlagana, istraga je pod velom tajne, a odgovora na…

Blic 16.01.2021
Tačno pre tri godine ubijen je predsednik Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, a javnost u Srbiji ne zna mnogo više od onog što je obelodanjeno na dan ubistva. Lider kosovskih Srba mučki je ubijen sa šest metaka u… »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića

RTS 16.01.2021
Navršava se treća godišnjica od ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića. Još nije utvrđeno ko su nalogodavci i počinioci ovog zločina. Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. godine sa šest… »

Tri godine od ubistva Olivera Ivanovića: 3 optužnice i nijedna presuda, istraga ponovo na početku

Telegraf 16.01.2021
Ishod sudskog postupka se i dalje ne nazire. Pre tačno tri godine, 16. januara, u Kosovskoj Mitrovici ubijen je Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda". Nepoznati napadači pucali su oko 8:30 časova na njega dok je… »

Vesti dana »