Povezane vesti
Kraj svake nade: Identifikovano telo pronađeno u Dunavu, to je nestali srpski kuvar Milorad Vlaović
Kurir 17.01.2021
Željka Vlaović, supruga nestalog kuvara iz Novog Sada, kome se izgubio svaki trag u austrijskom gradu LInc, oglasila se povodom trafične vesti. "Sve ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju… »
Do kraja sam se nadala da je živ: Supruga nastradalog kuvara iz Novog Sada očajna - Danima niko ništa nije znao o njemu
Večernje novosti 17.01.2021
- SVE ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju ipak... Ovim rečima Željka Vlaović, supruga tragično utopljenog kuvara u Lincu, potvrdila je da je njen suprug pronađen - ali nažalost mrtav. Telo… »
Vesti dana »
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika: Pregovori u ministarstvu bez stvarne namere da se problemi reše
Insajder pre 5 satijoš 22 povezane
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 1 satjoš 33 povezane
Trump uzvratio Vrhovnom sudu i uvodi globalnu carinu od 10 odsto, najavljuje još veće namete
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 52 povezane
Obradović hvali Nvoru i Davidovca, u finalu nema preferenci: "Mislim samo na nas"
Sportske.net pre 1 satjoš 45 povezanih