Povezane vesti
Kraj svake nade: Identifikovano telo pronađeno u Dunavu, to je nestali srpski kuvar Milorad Vlaović
Kurir 17.01.2021
Željka Vlaović, supruga nestalog kuvara iz Novog Sada, kome se izgubio svaki trag u austrijskom gradu LInc, oglasila se povodom trafične vesti. "Sve ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju… »
Do kraja sam se nadala da je živ: Supruga nastradalog kuvara iz Novog Sada očajna - Danima niko ništa nije znao o njemu
Večernje novosti 17.01.2021
- SVE ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju ipak... Ovim rečima Željka Vlaović, supruga tragično utopljenog kuvara u Lincu, potvrdila je da je njen suprug pronađen - ali nažalost mrtav. Telo… »
Vesti dana »
Ministarstvo zaštite životne sredine: Situacija na deponiji Doboko stavljena pod kontrolu, kvar saniran
Nova pre 49 minutajoš 24 povezane
Vrhovni vođa Irana nazvao Trampa kriminalcem zbog podrške demonstrantima
Beta pre 34 minutajoš 23 povezane
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane
U Kopenhagenu i drugim danskim gradovima održani protesti u znak podrške Grenlandu
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih