Povezane vesti
Kraj svake nade: Identifikovano telo pronađeno u Dunavu, to je nestali srpski kuvar Milorad Vlaović
Kurir 17.01.2021
Željka Vlaović, supruga nestalog kuvara iz Novog Sada, kome se izgubio svaki trag u austrijskom gradu LInc, oglasila se povodom trafične vesti. "Sve ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju… »
Do kraja sam se nadala da je živ: Supruga nastradalog kuvara iz Novog Sada očajna - Danima niko ništa nije znao o njemu
Večernje novosti 17.01.2021
- SVE ovo vreme mislila sam i nadala sam se da to nije on, da će ga pronaći živog negde, ali eto na kraju ipak... Ovim rečima Željka Vlaović, supruga tragično utopljenog kuvara u Lincu, potvrdila je da je njen suprug pronađen - ali nažalost mrtav. Telo… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 33 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 8 minutajoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 2 satajoš 49 povezanih