Povezane vesti

"Sličnih Miroslavu Miki Aleksiću u Srbiji ima mnogo"

B92 18.01.2021
Glumici Mileni Radulović koja je optužila Miroslava Aleksića, vlasnika škole glume za silovanje ali i još četiri ženske osobe koje su pohađale istu školu, podršku su pružile Žene u crnom, zbog hrabrosti koje su pokazale, kako navode i… »

VIDEO Darko Mitrović: "Nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić", poznati voditelji podržali žrtve…

Radio 021 18.01.2021
Voditelj "Mentalnog razgibavanja" na televiziji Nova S Darko Mitrović izazvao je niz negativnih reakcija zbog izjave u jutarnjem programu kako "nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić", komentarišući slučaj hapšenja poznatog… »

Aleksiću sudija odredio pritvor do 30 dana

Politika 18.01.2021
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Odlukom sudije za prethodni postupak… »

Nastavnik glume Miroslav Aleksić u pritvoru, tužilaštvo ga tereti za osam silovanja

Slobodna Evropa 18.01.2021
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana nastavniku glume Miroslavu Aleksiću, osumnjičenom za silovanja i nedozvoljene polne radnje, saopšteno je iz suda. Kako je navedeno, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor zbog mogućeg… »

Aleksić negirao optužbe za seksualne napade na učenice glume

Dnevnik 18.01.2021
BEOGRAD: Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je seksualno napastvovao šest učenica glume u toj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je… »

Još jedna glumica javno progovorila o seksualnom zlostavljanju koje je trpela od Mike Aleksića

Radio 021 18.01.2021
Iva Ilinčić (24), glumica Beogradskog dramskog pozorišta, jedna je od devojaka koje su policiji prijavila čuvenog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68). Ona je za "Blic" ispričala da je prvi put seksualno zlostavljana sa 17 godina. Usledila… »

Viši sud odredio pritvor Aleksiću do 30 dana

Novi magazin 18.01.2021
Nastavniku glume osumnjičenom za silovanje Viši sud u Beogradu večeras je odredio pritvor do 30 dana, čime je usvojio predlog tužilaštva pred kojim je saslušan negirajući krivicu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor… »

Oglasio se advokat mike aleksića: Evo šta je profesor glume rekao na saslušanju!

Mondo 18.01.2021
Miroslavu Miki Aleksiću je određen pritvor od 30 dana. Miroslavu Miki Aleksiću je određen pritvor od 30 dana. Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana da ne bi ometao postupak uticajem na… »

Aleksiću pritvor 30 dana, negirao optužbe za silovanja VIDEO

B92 18.01.2021
Beograd -- Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom, a tereti se za 15 krivičnih dela. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i oštećene, da… »

Viši sud odredio pritvor Aleksiću do 30 dana

Novi magazin 18.01.2021
Nastavniku glume osumnjičenom za silovanje Viši sud u Beogradu večeras je odredio pritvor do 30 dana, čime je usvojio predlog tužilaštva pred kojim je saslušan negirajući krivicu. Sudija za prethodni postupak Višeg suda odredio je pritvor… »

Advokat miroslava aleksića izneo detalje sa saslušanja: Evo šta kaže o odbrani svog branjenika

Kurir 18.01.2021
Miroslavu Miki Aleksiću sudija za prethodni postupak Višeg suda odredila je pritvor do 30 dana i to iz razloga da ne bi ometao postupak uticajem na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. Na ovu odluku on se može žaliti u… »

Aleksić negirao seksualno napastvovanje učenica glume, sud mu odredio pritvor do 30 dana

Sputnik 18.01.2021
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Odlukom sudije za prethodni postupak… »

Miroslavu Aleksiću određen pritvor do 30 dana

RTS 18.01.2021
Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela – osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Odlukom sudije za prethodni postupak… »

Aleksiću sudija odredio pritvor do 30 dana

Dnevnik 18.01.2021
BEOGRAD: Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Odlukom sudije za prethodni… »

"I da se gole skinemo, niko nema prava da nas pipne": Srpska teniserka poslala jasnu poruku i podržala Milenu Radulović!

Mondo 18.01.2021
Osetila je potrebu da se oglasi. Osetila je potrebu da se oglasi. Srbiju i dalje trese skandal. Nakon što je glumica Milena Radulović optužila vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje kada je imala 17 godina, strasti u Srbiji se o… »

Evo za šta je optužen Mika Aleksić: Na teret mu se stavlja 8 krivičnih dela silovanja - negirao svaku krivicu

Večernje novosti 18.01.2021
NASTAVNIK glume Miroslav Mika Aleksić tereti se, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje 8 krivičnih dela Silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i 7 krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz na štetu 6 oštećenih, od kojih je jedna… »

Određen pritvor miki aleksiću: Evo koliko dana će provesti iza rešetaka

Večernje novosti 18.01.2021
NASTAVNIK glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom nakon čega mu je određen pritvor. Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje 8 krivičnih dela Silovanja iz člana 178 Krivičnog… »

"Išle smo zajedno u tu školu, nisam mogla ni da pretpostavim": Glumica Vaja Dujović o koleginici Mileni Radulović

Mondo 18.01.2021
Nakon što je glumica Milena Radulović optužila da je čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić silovao dok je bila maloletna, mnoge kolege javno su podržale glumicu i dale joj podršku. Nakon što je glumica Milena Radulović optužila da je… »

Kurir na licu mesta! Pogledajte snimak odvođenja Miroslava Aleksića iz Palate pravde u pritvor (kurir TV)

Kurir 18.01.2021
Miroslavu Aleksiću, osumnjičenom za silovanje i nedozvoljene polne radnje, danas je u Višem sudu u Beogradu određen pritvor do 30 dana. Takođe, naloženo je pokretanje istrage. Prethodno, Aleksić je u Višem javnom tužilaštvu, takođe u Palati… »

Aleksić u 17 h na saslušanju, biće prisutan i njegov advokat

B92 18.01.2021
Beograd -- U Višem javnom tužilaštvu i 17 sati se očekuje saslušanje vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Mike Aleksića (68). On je uhapšen povodom navoda iz krivične prijave koja ga tereti za više seksualnih napastvovanja njegovih učenica… »

"Mika nas je terao da pijemo hormone"

B92 18.01.2021
Milena Radulović progovorila je u subotu da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je bila maloletna, i od tada sve više devojaka, ali i muškaraca, istupaju sa svojim pričama o seksualnom zlostavljanju i metodama koje je Aleksić koristio u… »

Policijska marica odvezla Aleksića u pritvor (FOTO)

Nova 18.01.2021
Nešto pre 20 sati, policijska marica odvezla je profesora Miroslava Aleksića iz Palate pravde u pritvor, nakon što mu je sud odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao nekoliko devojaka, među kojima je i glumica… »

"Nema materijalnih dokaza, iskazi svedoka su sve": Poznati advokat za mondo o dokazivanju silovanja u Srbiji

Mondo 18.01.2021
Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) koga su glumica Milena Radulović (26) i još 4 devojke optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Evo šta o tom slučaju kaže poznati… »

Aleksić se tereti za osam silovanja i to od 2008. godine

Nova 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić, čuveni dramski pedagog i vlasnik škole glume u Beogradu, koji je priveden jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović, negirao je krivicu danas na… »

Lavina reakcija posle ispovesti glumice: Svi su saglasni – to je herojski čin

N1 Info 18.01.2021
Reakcije na slučaj Milene Radulović ne prestaju od subote uveče, kada je javnost pročitala njenu njenu ispovest u dnevnom listu "Blic". Svi su saglasni da je njena odluka da izađe pred javnost i kaže šta joj se dogodilo, svesna svih mogućih… »

Miroslav Aleksić negirao optužbe za silovanje šest učenica, tužilaštvo predložilo pritvor

RTS 18.01.2021
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan osumnjičeni Miroslav Aleksić. Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih dela silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje na štetu šest… »

Miki aleksiću određen pritvor: Evo koliko devojaka ga je optužilo i za šta se tereti!

Mondo 18.01.2021
Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, za koga se pretpostavlja da je telesno iskoristio mlade devojke saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom. Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, za koga se pretpostavlja da je telesno iskoristio mlade… »

Miki Aleksiću određen pritvor do 30 dana

Nova 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon čega mu je određen pritvor. Osumnjičeni se tereti u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje osam krivičnih dela Silovanja iz člana 178 Krivičnog zakona i… »

Uvek je bio strog, ali SAD kad razmislim, on je sadista! Miloš Timotijević pružio podršku Mileni Radulović i progovorio o…

Kurir 18.01.2021
Profesor glume Miroslav Aleksić osumnjičen je za silovanje i nedozvoljene polne rednje. Glumica Milena Radulović ispričala jee da ju je Aleksić dok je bila maloletna silovao i da se to dogodilo više puta, a nakon toga dobila je ogromnu podršku… »

Saslušan Mika Aleksić: Evo šta je rekao pred tužilaštvom

Večernje novosti 18.01.2021
NASTAVNIK glume Miroslav Mika Aleksić saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom gde je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi. Osumnjičeni se tereti, u periodu od 2008. do 2020. godine… »

Saslušan Aleksić, određen mu je pritvor do 30 dana

N1 Info 18.01.2021
Nastavnik glume Miroslav Aleksić saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom. Određen mu je pritvor do 30 dana. Na teret mu se stavlja osam silovanja i sedam nedozvoljenih polnih radnji. Prilikom saslušanja osumnjičeni je negirao izvršenje… »

Miroslav Aleksić optužen za 8 silovanja, određen mu pritvor: Osumnjičeni perverznjak rešio da se brani

Kurir 18.01.2021
Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. U Tužilaštvu je rekao da optužbe nisu tačne i da ne zna zašto su devojke to rekle… »

Saslušan Mika Aleksić, negirao krivicu

Nova 18.01.2021
Profesor glume Miroslav Aleksić, koji se tereti za silovanje i seksualno napastvovanje nekoliko devojaka, među kojima je i glumica Milena Radulović, doveden je danas u Palatu pravde na saslušanje i kako saznajemo on je negirao krivicu. Piše: Tanja… »

Miki Aleksiću određen pritvor

Blic 18.01.2021
Učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću (68) određen je pritvor do 30 dana, sazanje "Blic". Aleksić je saslušan danas pred Višim javnim tužilaštvom gde je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj… »

Aleksić negirao optužbe za seksualne napade, tereti se za 15 krivičnih dela

Vesti online 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je seksualno napastvovao šest učenica glume u toj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prijavila… »

Aleksić negirao optužbe za seksualne napade; određen mu pritvor

Prva 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je seksualno napastvovao šest učenica glume u toj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prijavila… »

Učitelju glume Miki Aleksiću određen pritvor, na saslušanju negirao optužbe za silovanje

Radio 021 18.01.2021
Vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68), nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, određen je pritvor do 30 dana. On je na saslušanju negirao da je seksualno napastvovao šest učenica glume u toj školi, pored… »

Saslušan Mika Aleksić: Pred Višim javnim tužilaštvom negirao optužbe

Blic 18.01.2021
Nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68) saslušan je danas pred Višim javnim tužilaštvom gde je negirao optužbe da je napastvovao glumicu Milenu Radulović i ostale učenice u svojoj školi. - Rekao je da optužbe nisu tačne, i da ne zna zašto… »

Mlade devojke koje su silovane obično ćute o tome: Postoje 2 stvari koje nasilnik radi zbog kojih kriju zlostavljanje

Mondo 18.01.2021
Važno je da žrtva nasilja zna da krivica nije njena. Važno je da žrtva nasilja zna da krivica nije njena Za žrtvu nasilja važno je da zna da je krivica uvek na počiniocu i da one nisu odgovorne za postupke onoga ko im je naneo zlo, ističe… »

"Milena je samo jedna od mnogih koje su prošle kroz predatorske ruke": Goca Tržan podržala glumicu i poslala jaku poruku

Mondo 18.01.2021
Pevačica se obratila svim roditeljima. Pevačica se obratila svim roditeljima. Povodom teme koja je ovih dana zastupljena u svim domaćim medijima, da je Miroslav Mika Aleksić optužen za silovanje, oglasila se i Goca Tržan. Glumica Milena Radulović… »

Aleksiću preti do 15 godina zatvora: U 17 sati saslušanje u prisustvu izabranog branioca

Večernje novosti 18.01.2021
U VIŠEM javnom tužilaštvu i 17 sati se očekuje saslušanje vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Mike Aleksića (68) povodom navoda iz krivične prijave koja ga tereti za više seksualnih napastvovanja svojih učenica glume. Aleksićevom… »

Znači glup si, koliko si glup? Ti si lenčuga! Isplivali snimci kako Mika Aleksić brutalno ponižava decu (video)

Mondo 18.01.2021
Užasno! Užasno! Snimci na kojima se može videti kako Mika Aleksić ponižava decu zbog neurađenog zadatka naišla su na neverovatne kritike. Javnost je šokirana snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, gde se jasno vidi kako je Mika… »

Vesna Stanojević iz Sigurne kuće o slučaju Milene Radulović: Želimo svima da poručimo da nasilje treba da se prijavi

Kurir 18.01.2021
Povodom ispovesti glumice Milene Radulović u kojoj tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao beogradski učitelj glume Mika Aleksić oglasila se i Vesna koordinatorka Sigurne kuće. Ona je istakla da je Savetovalište protiv nasilja u porodici u… »

Horor priče iz mikine škole glume: Potresne reči poznatih učenika Miroslava Aleksića - Deci se ne veruje...

Večernje novosti 18.01.2021
POSLE javnog istupa pet devojaka na čelu sa renomiranom mladom glumicom Milenom Radulović, koja je ispričala da ju je, kad je imala 17 godina, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68), oglasili su se mnogi bivši učenici ove škole… »

Dare i Mare: Osuđujemo silovatelja Miku Aleksića

Nova 18.01.2021
Radijski dvojac Darko Mitrović i Marko Stepanović, čija se emisija "Mentalno razgibavanje" emituje na televiziji NovaS, od jutros su u centru pažnje korisnika društvenih mreža zbog navodne relativizacije slučaja Miroslava Mike Aleksića, učitelja… »

Slede ključna 24 sata za sudbinu Mike Aleksića

Nova 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić, čuveni dramski pedagog i vlasnik škole glume u Beogradu, koji je priveden jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović, biće saslušan u 17 sati u Višem… »

Vulin o slučaju Aleksić: Sada je sve na pravosudnim organima

B92 18.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji. On je dodao da je sad sve na pravosudnim organima. On je rekao da je policija tu da odradi svoj deo posla… »

Dmitrović pružio podršku Radulovićevoj: Herojski čin

B92 18.01.2021
Ministar za brigu o porodici i demografiji Ratko Dmitrović saopštio je da pruža punu podršku glumici Mileni Radulović. Dmitrovićevo saopštenje prenosimo u celosti: "Puna podrška glumici Mileni Radulović u borbi koju, ipak, koliko god se mnogi od… »

Brojne poruke podrške Mileni Radulović

Danas 18.01.2021
Različita udruženja i inicijative uputili su podršku glumici Mileni Radulović i ostalim devojkama koje su prijavile seksualno nasilje svog nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića. Inicijativa žena Srbije podržala je mladu Milenu Radulović i… »

Isplivali skandalozni snimci zlostavljanja dece: Aleksić višestruki silovatelj zgrozio javnost ponašanjem (video)

Pravda 18.01.2021
Mlada glumica Milena Radulović priznala je javno da ju je silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je nakon toga uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka. Sada su se na društvenim mrežama… »

Aleksić pred policijom Sve poricao: Tvrdio da nema veze s onim za šta je optužen, policajcima sve odmah bilo jasno

Kurir 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić, reditelj koji je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao najmanje pet devojaka, pred policijom negirao je krivično delo koje mu se stavlja na teret. - Sve vreme je pokušavao je da skrene sa teme… »

Nove poruke podrške Mileni Radulović iz civilnog sektora i političkih stranaka

N1 Info 18.01.2021
Inicijativa žena Srbije i inicijativa Ne davimo Beograd pružile su podršku glumici Mileni Radulović koja je javno progorvorila o tome da ju je nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić silovao. Inicijativa žena Srbije podržala je Milenu Radulović i… »

Oglasila se majka Milene Radulović: Prvi put progovorila o slučaju koji je potresao Srbiju

Večernje novosti 18.01.2021
MAJKA glumice Milene Radulović, Aleksandra Radulović se prvi put oglasila u javnosti povodom slučaja u kojoj je njena ćerka žrtva seksualnog predatora reditelja i vlasnika glumačke škole Mike Aleksića. - Milena ima bezrezervnu podršku porodice, a… »

Mrš na umivanje, gluperdo jedna! Debeli, jesi li ždrao? Pojavili se šok snimci kako Mika Aleksić ponižava decu na…

Kurir 18.01.2021
Mlada glumica Milena Radulović priznala je javno da ju je silovao učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je nakon toga uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka. Sada su se na društvenim mrežama… »

Dno dna - TV dvojac sramno komentarisao silovanje devojaka i devojčica: Nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika…

Kurir 18.01.2021
Televizijski dvojac, Darko Mitrović i Marko Stepanović, u današnjoj emisiji koja se emituje na TV Nova S na krajnje degutantan način su komentarisali slučaj silovanja mlade glumice Milene Radulović, ali i brojnih drugih devojaka i devojčica koje je… »

Oglasio se i fdu: Ponosni smo na Milenu i njenu snagu da otvoreno progovori, Mika Aleksić nikada nije radio na našem…

Blic 18.01.2021
Fakultet Dramskih umetnosti oglasio se povodom navoda glumice Milene Radulović da je bila žrtva silovanja i seksualnog uznemiravanja od strane učitelja glume Miroslava Aleksića. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti. "Fakultet dramskih umetnosti… »

Mika je imao 6 pravila u školi i terao devojčice da piju hormon rasta - učenice su otkrile još detalja zbog kojih su svi…

Noizz 18.01.2021
Nakon priznanja Milene Radulović da ju je režiser, scenarista i vlasnik škole glume "Stvar srca" Mika Aleksić seksualno zlostavljao, glumica je objasnila koja pravila su tokom nastave morala da se poštuju i bilo ih je šest. Prvo pravilo je bilo… »

Vulin o slučaju Aleksić:Sada je sve na pravosudnim organima

Dnevnik 18.01.2021
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima. On je za Tv Pink rekao da je… »

Ministar Vulin o slučaju Aleksić: Sada je sve na pravosudnim organima

Kurir 18.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima. On je rekao da je policija tu da… »

Vulin o slučaju Aleksić: Sada je sve na pravosudnim organima

RTV 18.01.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima. On je za Tv Pink rekao da je… »

Vulin o slučaju Aleksić: Sada je sve na pravosudnim organima

Nova 18.01.2021
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima. On je za Tv Pink rekao da je policija… »

Vulin o slučaju Aleksić: Ne čekajte, već nasilnika prijavite policiji!

Večernje novosti 18.01.2021
MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za silovanje, zadržan u policiji, a da je sve dalje na pravosudnim organima. On je za Tv Pink rekao da je policija… »

Možda je ćutala zbog tebe

Dojče vele 18.01.2021
Živimo u društvu ćutnje. Učimo decu da se ne suprostavljaju autoritetima, nemi smo na iživljavanja šefova i političara, komšije koje mlate žene, tatine sinove koji gaze pešake. A onda pitamo nju zašto je ćutala? Milena Radulović je… »

Vesti dana »