Povezane vesti
Idol mu je ibra: Priprema se uz Narkose za novu sezonu, upoznajte Partizanov novi biser (video)
Večernje novosti 19.01.2021
FUDBALER Partizana Nikola Štulić mogao bi da bude sledeći talenat koji će privući skaute evropskih velikana u Humsku. Posle pobedonoskog gola protiv Čukaričkog (1:0) Štulić je privukao pažnju fudbalske javnosti u Srbiji. Da je veliki talenat i ozbiljna… »
Voli zlatana i uroša, gleda narkose i sluša sve: Upoznajte bolje crno-belog Džonija Štulića!
Mondo 19.01.2021
"Gledao sam i učio, izvlačio pouke kako se kreću igrači na mojoj poziciji, sve sam upijao". "Gledao sam i učio, izvlačio pouke kako se kreću igrači na mojoj poziciji, sve sam upijao". Nikola Štulić pogodio je za pobedu Partizana protiv Čukaričkog (1:0)… »
Vesti dana »

Sneg u Ivanjici i Lučanima izazvao kvarove na elektro-mreži, više hiljada potrošača bez struje
N1 Info pre 4 minutajoš 82 povezane

Novi Sad: Sednica Skupštine grada, vlast odbija da raspiše izbore za mesne zajednice
Beta pre 29 minutajoš 14 povezanih

Testirana brza pruga Novi Sad – Subotica, očekuje se zvanično puštanje u saobraćaj
N1 Info pre 49 minutajoš 12 povezanih

AMSS: Oprez za vozače, poledica i slabija vidljivost zbog snežnih padavina u planinskim područjima
Glas Zaječara pre 1 satjoš 13 povezanih

'Teroristički napad' u Mančesteru: Ubica je Britanac sirijskog porekla
BBC News pre 49 minutajoš 15 povezanih