Povezane vesti
"Otišla sam posle jednog časa, nije mi se svidela ta strogoća " Milica Milša o Miki Aleksiću i njegovoj školi
Blic 21.01.2021
Milica Milša, osim što je pružila podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, otkrila je i da je ona bila u školi Miroslava Mike Aleksića, ali je nakon samo jednog časa odustala od odlaska u istu. - Ja sam bila samo na jednom času kod Mike kada mi… »
Mnogima sude pre samog suđenja: Milena Pavlović progovorila o Miki Aleksiću, o njenim rečima će se mnogo diskutovati
Večernje novosti 21.01.2021
GLUMICA Milena Pavlović Čučilović je gostovala u jutarnjem programu, i pored toga što je pružila podršku Mileni Radulović i Ivi Iličić, istakla je i da Miroslavu Miki Aleksiću ne treba mi da sudimo. - Ja sam bila kod Mike i svako ko je bio u tom radu… »
Vesti dana »
Novi detalji masovne pucnjave na festivalu u Toledu: Najmanje 12 ranjeno, napadači u bekstvu
Nova pre 34 minutajoš 26 povezanih
"Tata je u Moskvi, hvala roditeljima što su me napravili": Aleksandra Krunić uzela mikrofon i napravila šou
Mondo pre 24 minutajoš 34 povezane
CIK Kosova: Izlaznost do 11 časova 8,33 odsto, najveća u srpskim sredinama u Zvečanu 21,59 odsto
Insajder pre 1 satjoš 42 povezane
Šta znači odluka OFAC da skrati rok MOL-u za trećinu: Zastoj u pregovorima o prodaji NIS-a?
Morava info pre 2 satajoš 14 povezanih