Povezane vesti

Ogroman red ispred Beogradskog sajma; "Vakcinacija nije znak za opuštanje" VIDEO/FOTO

B92 22.01.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa održao je danas novu sednicu i odlučio da sve mere za sprečavanje epidemije ostaju na snazi. Epidemiolozi su nakon razmatranja situacije zaključili da dolazi do poboljšanja, ali smo daleko od toga da… »

Ove procene Kriznog štaba daju nadu da bi uskoro sve moglo da bude bolje ako ispunimo jedan uslov!

Blic 22.01.2021
Pitanje svih pitanja - kada ćemo konačno dosegnuti kolektivni imunitet kao sada već izvesno jedini spas u pobedi nad pandemijom koja traje više od pune godine? Odgovor pak, na oko jednostavan, daleko je od toga. Više je faktora koji utiču na to, a… »

Završena sednica Kriznog štaba: Ovo je odluka o merama

Pravda 22.01.2021
Sve postojeće mere ostaju na snazi, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović. On je rekao da trenutno poboljšanje epidemiološke suituacije ne treba da zavara da "smo u… »

Do daljeg - bez popuštanja mera; "Tendencija poboljšanja, ali..." VIDEO

B92 22.01.2021
Krizni štab za borbu protiv koronavirusa održao je konferenciju za medije od 15 sati. Saopšten je zaključak - bolja situacija, ali mere ostaju. "Deluje da je situacija sa tendencijom poboljšanja, ali daleko smo od toga da smo u potpuno kontrolisanoj… »

Postojeće mere ostaju na snazi

Politika 22.01.2021
Sve postojeće mere ostaju na snazi, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović. On je rekao da trenutno poboljšanje epidemiološke suituacije ne treba da zavara da „smo u… »

Odluka Kriznog štaba: Postojeće mere ostaju na snazi

RTV 22.01.2021
BEOGRAD - Sve postojeće mere ostaju na snazi, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović. On je rekao da trenutno poboljšanje epidemiološke suituacije ne treba da zavara da… »

Krizni štab za borbu protiv korone: Mere ostaju, bolja epidemiološka situacija ali bez opuštanja

Novi magazin 22.01.2021
Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da mere protiv korone zasad ostaju, da je poboljšana epidemološka situacija, ali da nije pod potpunom kontrolom. Krizni štab za borbu protiv korone: Mere ostaju, bolja epidemiološka situacija ali bez… »

Posle sednice Kriznog štaba struka saglasna: Nema promena mera do daljeg

Kurir 22.01.2021
Послао/ла Nikola Данас у 15:12 Nova sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa je završena, a građanima se nakon sastanka obraća struka. Profesor doktor Branislav Tiodorović rekao je da Grčka nije uvela kovid pasoše, već će… »

Krizni štab: Sve epidemiološke mere ostaju na snazi do daljeg, bez promena

N1 Info 22.01.2021
Krizni štab za suzbijanje širenja koronavirusa odlučio je da sve epidemiološke restriktivne mere ostanu na snazi do daljeg. To su na konferenciji za medije nakon sednice potvrdili članovi štaba Branislav Tiodorović i Srđa Janković. Kako je rekao… »

Krizni štab se obratio nakon održane sednice: Do daljnjeg nema promena mera u Srbiji! (video)

Večernje novosti 22.01.2021
NOVA sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa održana je danas, a građanima su se nakon sednice obratili doktor Branislav Tiodorović i Srđa Janković. Profesor doktor Branislav Tiodorović rekao je da Grčka nije uvela kovid pasoše, već… »

Postojeće mere ostaju na snazi - Tiodorović: Trenutno poboljšanje epidemiološke situacije ne treba da zavara

Večernje novosti 22.01.2021
SVE postojeće mere ostaju na snazi, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović. On je rekao da trenutno poboljšanje epidemiološke situacije ne treba da zavara da "smo u… »

Krizni štab: Epidemiološke mere ostaju na snazi bez promena

Danas 22.01.2021
Krizni štab za suzbijanje širenja virusa korona odlučio je da sve epidemiološke mere ostanu na snazi do daljeg. To su na konferenciji za medije, nakon sednice štaba, saopštili Srđa Janković i Branislav Tiodorović. Epidemiolog Predrag Kon kazao je… »

Obraćanje Kriznog štaba: Sve mere ostaju na snazi, za vakcinaciju se prijavilo pola miliona ljudi

Blic 22.01.2021
Podatak da je Grčka uvela kovid pasoš nije tačan. Oni su otvorena zajednica i moraju da računaju na ostali deo sveta i ako uvode ograničenje, dovode u pitanje ekonomija, kazao je epidemiolog Branislav Tiorodorović na konferenciji za medije… »

Završena sednica Kriznog štaba! Pojavio se novi problem!

Mondo 22.01.2021
Sednica Kriznog štaba završena je u 14 sati, a očekuje se da odluke koje je štab doneo budu saopštene na konferenciji za novinare u 15 sati. Sednica Kriznog štaba završena je u 14 sati, a očekuje se da odluke koje je štab doneo budu saopštene na… »

Na ovim merama insistiramo: Epidemiološka situacija se poboljšava ali nas ne sme zavarati, nema još reči o kovid pasošu

Mondo 22.01.2021
Članovi KŠ su istakli da se očekuje rešavanje dokumentacije za rusku i kinesku vakcinu. Članovi KŠ su istakli da se očekuje rešavanje dokumentacije za rusku i kinesku vakcinu. Krizni štab za borbu protiv korona virusa održao je danas sednicu na… »

Krizni štab odlučio: Sve mere ostaju

Nedeljnik 22.01.2021
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS) Krizni štab za suzbijanje širenja koronavirusa odlučio je da sve epidemiološke mere ostaju na snazi do daljeg. To je na konferenciji za medije nakon sednice štaba saopštio dr Srđa Janković. I dok su lekari izričiti… »

Trenutno poboljšanje ne treba da nas zavara Tiodorović: Postojeće mere ostaju na snazi

Kurir 22.01.2021
Sve postojeće mere ostaju na snazi, odlučeno je na današnjoj sednici Kriznog štaba za borbu protiv virusa korona, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović. On je rekao da trenutno poboljšanje epidemiološke suituacije ne treba da zavara da "smo u… »

Krizni štab u toku, Vesić za Kurir: Struka traži još vremena, odluka o popuštanju mera sledeće nedelje

Kurir 22.01.2021
BEOGRAD - Sednica Kriznog štaba još je u toku, a najvažnija tema je vakcinacija. Medicinski deo Kriznog štaba traži još vremena, do sredine sledeće nedelje, za odluku o popuštanju mera, kaže za Kurir zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić… »

Završena sednica Kriznog štaba: Poznato je do koliko sati će raditi ugostitelji

Mondo 22.01.2021
Prethodna sednica održana je u utorak kada je doneta odluka da aktuelne mere ostaju na snazi do daljeg. Prethodna sednica održana je u utorak kada je doneta odluka da aktuelne mere ostaju na snazi do daljeg. Sednica Kriznog štaba je upravo završena, a… »

Tiodorović za mondo nakon sednice: Razgovarali smo o mogućim opcijama - kovid pasoši su neizvesni!

Mondo 22.01.2021
Na današnjoj sednici, prema rečima doktora Tiodorovića, nisu usvojene nove protivepidemijske mere. Na današnjoj sednici, prema rečima doktora Tiodorovića, nisu usvojene nove protivepidemijske mere. Epidemiolog Branislav Tidorović rekao je nakon… »

Počela sednica Kriznog štaba: U "ringu" dve strane potpuno različitih stavova, čija će biti poslednja i da li novi soj…

Blic 22.01.2021
Nakon svega četiri dana od prethodne, za danas u 13 sati zakazana je nova sednica Kriznog štaba. Ona je upravo počela u Palati Srbija, a lavna tema sastanka biće vakcinacija, ali se očekuje i nastavak "borbe" medicinskog i nemedicinskog dela štaba… »

Obraćanje Kriznog štaba danas u 15 časova! Na poslednjem zasedanju odlučeno je da sve mere ostaju do daljeg, da li će ovaj…

Blic 22.01.2021
Konferencija za medije Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa biće održana danas u 15 sati u Palati Srbija. Ona se održava nakon sednice na kojoj će se raspravljati o novim merama. Dok su lekari izričiti da sve epidemiološke mere moraju ostati… »

Počela sednica Kriznog štaba: Razmišlja se o merama, ali i novom soju virusa korona

Večernje novosti 22.01.2021
NAKON svega četiri dana od prethodne, za danas u 13 sati zakazana je nova sednica Kriznog štaba. Ona je počela u Palati Srbija, a glavna tema sastanka biće vakcinacija, ali se očekuje i nastavak "borbe" medicinskog i nemedicinskog dela štaba. I dok… »

Krizni štab zaseda Danas u 13 sati: Na stolu vakcinacija i mere

Kurir 22.01.2021
BEOGRAD - Danas će biti održana nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija. Sednica će biti održana u 13 sati. Prethodna sednica održana je u utorak i doneta je odluka da aktuelne mere ostaju na snazi do… »

Danas sednica Kriznog štaba: Ovo će biti glavna tema o kojoj će se raspravljati

Pravda 22.01.2021
Nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija, biće održana danas, potvrđeno je u vladi. Sednica će biti održana u 13 sati. Prethodna sednica održana je u utorak i doneta je odluka da aktuelne mere ostaju na… »

Danas sednica Kriznog štaba

Dnevnik 22.01.2021
BEOGRAD: Danas će biti održana nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Sednica će biti održana u 13 sati. Prethodna sednica održana je u utorak i doneta je odluka da… »

Danas sednica Kriznog štaba: Evo šta će biti glavna tema sastanka srpskih epidemiologa

Večernje novosti 22.01.2021
Nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana epidemiološka situacija, biće održana danas, potvrđeno je u vladi. Sednica će biti održana u 13 sati. Prethodna sednica održana je u utorak i doneta je odluka da aktuelne mere ostaju na… »

Danas zaseda Krizni štab: Vakcine, radno vreme, PCR testovi

Nova 22.01.2021
Danas će biti održana nova sednica Kriznog štaba, na kojoj će, kako prenose mediji, biti analizirana epidemiološka situacija, a jedna od tema biće i vakcinacija. Sednica će biti održana u 13 sati, potvrđeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Prethodna… »

Zaseda Krizni štab: Ova mera će biti glavna tema sednice!

Mondo 22.01.2021
Danas će biti održana sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Danas će biti održana sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa. Nova sednica Kriznog štaba zakazana je za danas u 13 sati u Palati Srbija, na kojoj će biti… »

Vesić najavio šta će zahtevati od Kriznog štaba: Tražićemo da se rad ugostiteljskih objekata produži do 22 sata

Večernje novosti 21.01.2021
ZAMENIK gradonačelnika Goran Vesić, uoči sednice Kriznog štaba rekao je da će Grad Beograd sutra ponovo tražiti da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata za dva sata, tačnije do 22 sata. O tom zahtevu se razgovaralo na prethodnoj sednici… »

Vesić uoči sutrašnje sednice Kriznog štaba: Tražićemo da se rad ugostiteljskih objekata produži do 22 sata

Blic 21.01.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, uoči sednice Kriznog štaba rekao je da će Grad Beograd sutra ponovo tražiti da se produži radno vreme ugostiteljskih objekata za dva sata, tačnije do 22 sata. O tom zahtevu se razgovaralo na prethodnoj sednici… »

Vesti dana »