Povezane vesti

Vremenska prognoza - 23. januar

RTS 22.01.2021
Danas i sutra biće prolećne temperature i smena oblaka i sunca. Najniža temperatura od -1 do 11, najviša od 12 do 19 stepeni. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave (Izvor: RHMZ) 23.01.2021. Subota: Veoma toplo i… »

Do ponedeljka toplo i vetrovito, do 19 stepeni

Politika 22.01.2021
U Srbiji će sutra biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnim temperaturama znatno iznad proseka, do 19 stepeni, saopštio je RHMZ. Tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren, u košavskom području i na planinama jak… »

Za vikend oblačno i toplo

Radio 021 22.01.2021
U Novom Sadu za vikend oblačno i toplo za ovo doba godine. U subotu je moguća slabija kiša. Minimalna temperatura biće 9, dok će maksimalna biti 16 stepeni. U nedelju tmurno i kišovito, a najviša temperatura biće 15 stepeni. Biće i vetrovito, u… »

Sutra u Srbiji temperatura do 19 stepeni

Novi magazin 22.01.2021
U Srbiji će sutra biti veoma toplo, oblačno i vetrovito vreme, sa dnevnom temperaturom do 19 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće umeren, u košavskom području i na planinama jak, povremeno i olujni južni i… »

RHMZ: Do ponedeljka toplo i vetrovito, do 19 stepeni

Dnevnik 22.01.2021
BEOGRAD: U Srbiji će sutra biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnim temperaturama znatno iznad poroseka, do 19 stepeni, saopštio je RHMZ. Tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren, u kosavskom području i na planinama… »

Sutra u Srbiji temperatura do 19 stepeni

Danas 22.01.2021
U Srbiji će sutra biti veoma toplo, oblačno i vetrovito vreme, sa dnevnom temperaturom do 19 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće umeren, u košavskom području i na planinama jak, povremeno i olujni južni i… »

20 stepeni u Srbiji danas

B92 22.01.2021
U Srbiji će danas biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka. Tokom dana promenljivo oblačno uz umeren, u košavskom području i na planinama i jak, a povremeno i olujni južni i jugoistočnivetar. Slaba, kratkotrajna… »

Proleće u januaru: U Srbiji danas do 20 stepeni

N1 Info 22.01.2021
U Srbiji će danas biti veoma toplo i vetrovito vreme, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura će biti od jedan stepen na jugoistoku, do deset stepeni na jugu Banata, a… »

Danas veoma toplo i vetrovito: Evo kakvo vreme nas čeka za vikend

Večernje novosti 22.01.2021
U SRBIJI će danas biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka. Tokom dana promenljivo oblačno uz umeren, u košavskom području i na planinama i jak, a povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Slaba, kratkotrajna… »

Veoma toplo i vetrovito

RTV 22.01.2021
NOVI SAD - U Srbiji će danas biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka. Tokom dana promenljivo oblačno uz umeren, u košavskom području i na planinama i jak, a povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Slaba… »

Još jedan prolećni dan u Srbiji: U pojedinim delovima temperature čak do 20 stepeni!

Mondo 22.01.2021
Temperatura će ponovo u većem delu zemlje biti iznad proseka za ovo doba godine. Temperatura će ponovo u većem delu zemlje biti iznad proseka za ovo doba godine. Danas nas očekuje veoma toplo vreme. Temperatura će biti iznad proseka za ovaj period… »

Nastavlja se priliv toplog vazduha uz olujne udare košave

RTS 22.01.2021
U Srbiji se očekuje najviša dnevna temperatura od 12 do 20 stepeni. U Beogradu i sunce i oblaci – sa temeraturom od 16 stepeni. U većem delu zemlje očekuje se promenljivo vreme, na severu, zapadu i u Timočkoj Krajini ponegde sa kišom. Duvaće… »

Vrlo toplo

Dnevnik 22.01.2021
​​​​​​​NOVI SAD: Vrlo toplo uz pojačan južni vetar. Pritisak malo ispod normale i u daljem opadanju. Minimalna temperatura 5, a maksimalna 15 stepeni. VOJVODINA: Toplo uz pojačan južni vetar. Tokom dana promenljiva oblačnost s malo… »

Danas veoma toplo i vetrovito, samo u Timočkoj krajini hladno

Blic 22.01.2021
U Srbiji će danas biti veoma toplo i vetrovito, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka. Tokom dana promenljivo oblačno uz umeren, u košavskom području i na planinama i jak, a povremeno i olujni južni i jugoistočni vetar. Slaba, kratkotrajna… »

U Srbiji danas do neverovatnh 20 stepeni

Nova 22.01.2021
U Srbiji će danas biti veoma toplo i vetrovito vreeme, sa dnevnom temperaturom znatno iznad proseka, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura će biti od jedan stepen na jugoistoku, do deset stepeni na jugu Banata, a… »

Vesti dana »