Povezane vesti

Preminula glumica Mira Furlan

Politika 22.01.2021
LOS ANĐELES - Poznata filmska i pozorišna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom Tviter nalogu. Ona je preminula u sredu, 20. januara, ali vest je danas objavljena. Vest je potvrdio i njen prijatelj, autor američke… »

Preminula glumica Mira Furlan - „heroina, krhka i snažna"

Južne vesti 22.01.2021
Michael S. Schwartz Mira Furlan Poznata filmska i televizijska glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom Zapadnog Nila, potvrdila je njena porodica. Umrla je u njenom domu u Los Anđelesu okružena članovima… »

Preminula glumica Mira Furlan - "heroina, krhka i snažna"

B92 22.01.2021
Jedna od najpoznatijih glumica bivše Jugoslavije preminula je u 65. godini od posledica virusa Zapadnog Nila, potvrdila njena porodica. Poznata filmska i televizijska glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini od komplikacija prouzrokovanih virusom… »

Šerbedžija: "Mira je bolovala neizlečivo i dugo, bila je u komi"

B92 22.01.2021
Glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se povodom smrti legendarne Mire Furlan i otkrio da je glumica bila dugo bolesna i u komi. "Bio sam u kontaktu sa Mirom Furlan često. Kad sam se vratio iz Amerike nazad, onda je to bilo ređe, ali dok sam… »

Kolege se opraštaju od Mire Furlan: "Zbogom, Mirka, prelepa dušo" VIDEO

B92 22.01.2021
Kolege Mire Furlan, koja je nas je napustila sa 65 godina, javljali su se preko različitih kanala komunikacije kako bi se oprostili sa legendarnom glumicom. Rade Šerbedžija je naveo u jednom TV uključenju da je Mira bolovala "neizlečivo i teško"… »

Preminula glumica Mira Furlan

Nedeljnik 22.01.2021
Printscreen/YouTube/YU 0 Laki Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom sajtu. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru je nastavila u Sjedinjenim… »

Preminula glumica Mira Furlan

Slobodna Evropa 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Na njenom Twitter profilu objavljeno je da je umrla 20. januara. Rođena je u Zagrebu 1955. godine. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru je nastavila u… »

Preminula Mira Furlan

Vesti online 22.01.2021
U Americi je u 66. godini preminula proslavljena jugoslovenska glumica Mira Furlan. Rođena u Zagrebu 1955. godine, Mira Furlan osamdesetih godina postaje jedna od najistaknutijih glumica kako u Hrvatskoj, tako i u čitavoj Jugoslaviji. U pozorištu je… »

Preminula Mira Furlan

Radio 021 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini. Vest o smrti objavljena je na njenom zvaničnom sajtu i Tviter nalogu. Večernji list je objavio da je glumica duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila, koji joj je preneo zaraženi komarac. Poslednjih… »

Preminula glumica Mira Furlan - "Naći ćete me u sledećem životu, ako ne u ovom"

Radio 021 22.01.2021
Jedna od najpozntijih glumica Jugoslavije preminula je u 66. godini. Poznata filmska i televizijska glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, objavili su mediji. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Glumila je u… »

10 uloga po kojima ćemo pamtiti legendarnu Miru Furlan VIDEO

B92 22.01.2021
Ceo svet tuguje za glumicom Mirom Furlan i njena smrt teško je pala mnogima. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tumačeći uloge u serijama "Lost" i "Babilon 5" stekla je svetsku slavu. Na Akademiji za kazalište i film u Zagrebu je… »

Pera Božović: Mira Furlan, zauvek u mom srcu

Nova 22.01.2021
Kako sam otvorio oči, ugledao sam Mirinu sliku na televizoru i odmah sam znao da se javio neki crni glas, ovim rečima glumac Petar Božović opisuje ovo jutro koje je donelo vest o smrti Mire Furlan u 66. godini. – Tako sam se potresao, nisam mogao da… »

Veličanstvena, inspirativna, nežna, ranjiva – kolege se opraštaju od Mire Furlan

N1 Info 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 66. godini života. Zapaženu karijeru, osim u bivšoj Jugoslaviji, imala je i u Americi, gde je živela od devedesetih godina do danas. Vest o njenog smrti zatekla je ceo region, a posebno kolege sa… »

"Miri Furlan nikad nisu oprostili što se udala za Srbina" Zdravko Šotra se prisetio poslednje zvezde SFRJ filma

Blic 22.01.2021
Poslednja zvezda jugoslovenskog filma Mira Furlan preminula je u sredu veče posle teške bolesti u 66. godini u Los Anđelesu, saopštila je danas njena porodica. Odlazak dame i dive sedme umetnosti kao lični gubitak doživeli su ne samo oni koji su je… »

Turbulentan život i nezaboravne uloge Mire Furlan

Nova 22.01.2021
Jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 66. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Legendarnu glumicu pamtićemo po velikim ulogama. Tužna vest stigla nam je ovog jutra – umrla je Mira Furlan. Bila je jugoslovenska pevačica i… »

Svet plače zbog Mire Furlan: "Počivaj u miru i spavaj u svetlosti"

B92 22.01.2021
Za glumicom Mirom Furlan, koja je preminula u 66. godini, liju se suze ne samo na prostorima bivše Jugoslavije, nego i širom sveta. Mediji prenose i da je glumica Mira Furlan umrla od groznice Zapadnog Nila. Tvorac serije "Vavilon 5", u kojoj je igrala… »

Umrla Mira Furlan

Nova 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 66. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Kako prenosi Variety, glumica je preminula u sredu 20. januara. pic.twitter.com/uVlatjUocZ — Mira Furlan (@FurlanMira) January 22, 2021… »

U suzama cela Juga i Amerika, opraštaju se od Mire Furlan

Nova 22.01.2021
Samo da sklopim oči i osetim lepotu oko sebe. I uhvatim vazduh na nebu punom zvezda. Udahni, izdahni. To je sve – bile su reči Mire Furlan, koje su preplavile Tviter nakon vesti o odlasku glumice, koja je preminula 20. januara u 66. godini. – Gledam… »

Pamtićemo Miru Furlan

Nova 22.01.2021
Rođena je 7. septembra 1955. u Zagrebu. Igrala je u mnogim filmovima i serijama jugoslovenske produkcije, a u SAD je bila poznata po ulozi Delen u televizijskoj naučno-fantastičnoj seriji Vavilon 5 i po ulozi Danijel Ruso u seriji Izgubljeni. U SFRJ je… »

Miri Furlan u Hrvatskoj nikad nisu oprostili što se udala za Srbina! Sećanje Zdravka Šotre na poslednju zvezda SFRJ filma!

Kurir 22.01.2021
Poslednja zvezda jugoslovenskog filma Mira Furlan preminula je u sredu veče posle teške bolesti u 66. godini u Los Anđelesu, saopštila je njena porodica. Odlazak dame i dive sedme umetnosti kao lični gubitak doživeli su ne samo oni koji su je lično… »

Tužan sam jer je trebalo SAD da uživa u životu: Frano Lasić potresen zbog smrti Mire Furlan, oprostio se od koleginice

Kurir 22.01.2021
Glumac i pevač Frano Lasić uključio se jutros u program K1 televizije povodom tužne vesti o smrti njegove koleginice Mire Furlan. - Mnogo me je pogodila vest o Mirinoj smrti, šokirao sam se. Viđali smo se i družili u Dubrovniku. Suvišno je… »

"Hvala domoljubima koji mi obećavaju masakr na srpski način": Pročitajte u celosti pismo Mire Furlan iz 1991. godine!

Mondo 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Kraj života i karijere Mira Furlan dočekala je u SAD-u, gde je devedesetih otišla sa suprugom Goranom… »

Dom je svuda i nigde: Ovako je Mira govorila za "Novosti" - "Nema druge nego boriti se"

Večernje novosti 22.01.2021
LEGENDARNA jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini. Ona je umrla u sredu 20. januara, a tu vest je objavio Mihael Strazinski, sa kojim je radila na seriji Vavilon 5. Autentična zvezda jugoslovenske kinematografije, svojim ulogama je… »

"Mnoge nepravde su je zadesile, a ostala je hrabra" Frano Lasić sa tugom u glasu o Miri Furlan: "Poslednji put sam je video u…

Blic 22.01.2021
Frano Lasić otkrio je da je jako pogođen vešću da nas je napustila Mira Furlan, sa kojom se neretko družio. - Jako sam tužan, strašno je uvek kad god izgubimo nekoga ko nam je bio blizak ili koga smo poznavali. Baš sam se šokirao. Mi nismo bili… »

Potresno pismo mire Furlan poslato iz Beograda u Zagreb: Dobila je otkaz, svi su je osudili, ali ona je podnela sve udarce

Kurir 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini 20. januara, saopšteno je na njenom profilu na Tviteru. Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u Ameriku gde je otpočela potpuno novi život. Međutim, njenom putu do… »

Digla je glas protiv svake nepravde: Frano Lasić slomljen nakon vesti o smrti Mire Furlan

Večernje novosti 22.01.2021
FRANO Lasić otkrio je da je jako pogođen vešću da nas je napustila Mira Furlan, sa kojom se neretko družio. - Jako sam tužan, strašno je uvek kad god izgubimo nekoga ko nam je bio blizak ili koga smo poznavali. Baš sam se šokirao. Mi nismo bili… »

Voja o Miri Furlan: Tako ranjiva, a tako široke duše

Nova 22.01.2021
Znao sam da je Mira u teškom stanju od tog virusa zapadnog Nila, ali svejedno me je vest o njenoj smrti jako uznemirila. Izgubili smo jednog tako značajnog umetnika, kaže za Nova.rs glumac Vojislav Brajović. Reagujući na odlazak Mire Furlan, koja je… »

Dugo je bolovala neizlečivo i teško, bila je u komi: Rade Šerbedžija potresen smrću Mire Furlan

Mondo 22.01.2021
"Svima nam je ostala u srcu, jer je Mira Furlan, siguran sam, bila jedna od najdivnijih glumica na području bivše Jugoslavije", rekao je Šerbedžija, koji o preminuloj glumici ima samo najlepše reči. "Svima nam je ostala u srcu, jer je Mira Furlan… »

Teško je disati, kad se otkine parče detinjstva: Andrija Milošević potresnim rečima oprostio se od Mire Furlan (foto)

Kurir 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, a mnoge javne ličnosti opraštaju se od legendarne glumice. Glumac Andrija Milošević na svom Instagram profilu postavio je sliku glumice i napisao: - Teško je disati, kad se otkine, parče detinjstva… »

Plačem što je više nema: Mima Karadžić na Instagramu podelio fotografiju sa Mirom Furlan - „Bila je divna, sjajna…”

Večernje novosti 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini usled posledica zaražavanja zaražavanja virusa Zapadnog nila. Mnoge poznate ličnosti oprostile su se od ove glumice na društvenim mrežama. Na svom instagram nalogu oglasio se i Milutin Mima Karadžić. On… »

Mira Furlan ostavila neizbrisiv trag u Jugoslaviji, a Amerika ju je zavolela posle samo jedne uloge

B92 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, a važila je za jednu od najboljih i najlepših glumica sa prostora nekadašnje Jugoslavije. Mira Furlan je rođena 1955. godine u Zagrebu i igrala je u mnogim filmovima i serijama jugoslovenske produkcije… »

Za mirom tuguju i Balkan, i Holivud: Umrla je žena sa stavom i velika glumica, otišla je u nezaborav...

Mondo 22.01.2021
Čuvena glumica preminula je u 66. godini. Čuvena glumica preminula je u 66. godini. Slavna glumica, jedna od najvećih jugoslovenskih zveza, Mira Furlan, preminula je prema nezvaničnim informacijama 20. januara, a od ovog velikog imena glumačke scene… »

Zaljubila se u srpskog reditelja na prvi pogled: Ovo je muž Mire Furlan zbog kojeg je proterana iz Hrvatske (foto)

Mondo 22.01.2021
Legendarna glumica je ovako govorila o svom suprugu. Legendarna glumica je ovako govorila o svom suprugu Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, a iza sebe je ostavila supruga Gorana i sina Marka. Njen život bio je veoma buran, a 1986. godine… »

"Teško je disati kad se otkine parče detinjstva" Andrija Milošević posle vesti o smrti Mire Furlan

Blic 22.01.2021
Mira Furlan umrla je u 65. godini. Ova vest rastužila je ceo Balkan, a kolege se opraštaju putem društvenih mreže od glumačke dive, za koju kažu da je bila jedna, jedinstvena i neponovljiva. Andrija Milošević se emotivnom porukom oprostio od Mire… »

Andrija Milošević slomljen nakon smrti Mire Furlan: Teško je disati kad se otkine parče detinjstva

Večernje novosti 22.01.2021
MIRA Furlan umrla je u 65. godini. Ova vest rastužila je ceo Balkan, a kolege se opraštaju putem društvenih mreže od glumačke dive, za koju kažu da je bila jedna, jedinstvena i neponovljiva. Andrija Milošević se emotivnom porukom oprostio od Mire… »

Ovako su miru Furlan dočekali u Zagrebu: Stan u kojem je rođena su joj oduzeli - na ulici je mogla čuti nastrašnije uvrede…

Večernje novosti 22.01.2021
GLUMICA Mira Furlan preminula je u 66. godini, a vest je objavljena na njenom zvaničnom nalogu na Tviteru. Mira Furlan glumila je u brojnim kultnim jugoslovenskim filmovima, da bi devedesetih karijeru nastavila u Americi. "Varajeti" prenosi da je Mira… »

"Doživela je mnoge udarce ostrašćenih nacionalista": Kolege se opraštaju od voljene Mire Furlan

Telegraf 22.01.2021
"Svima nam je ostala u srcu jer je Mira Furlan, siguran sam, bila jedna od najdivnijih glumica na području bivše Jugoslavije", izjavio je Rade Šerbedžija. Srbijom je jutros odjeknula vest da je preminula glumica Mira Furlan, čuvena po ulogama u… »

Rade Šerbedžija: “Mira je bila jedna od najdivnijih jugoslovenskih glumica. Nepravedno je doživela mnoge udarce u zemlji u…

Nedeljnik 22.01.2021
Printscreen/YouTube/Rade Šerbedžija Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godina, a glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se ovim povodom i otkrio da je glumica bila dugo bolesna i u komi. “Dugo je nisam video. Dugo je bolovala neizlečivo i… »

Šerbedžija: Mira Furlan je bila prava heroina – ranjiva, a jaka

RTS 22.01.2021
Mira Furlan je bila velika i pravedna žena i jedna od najdivnijih glumica na prostoru bivše Jugoslavije, rekao je za RTS glumac Rade Šerbedžija, opisujući je kao heroinu koja je pretrpela mnoge udarce, ali ipak izašla kao pobednik. Šerbedžija je o… »

Šerbedžija: Mira Furlan je bila prava heroina – ranjiva, a jaka

N1 Info 22.01.2021
Mira Furlan je bila velika i pravedna žena i jedna od najdivnijih glumica na prostoru bivše Jugoslavije, rekao je za RTS glumac Rade Šerbedžija, opisujući je kao heroinu koja je pretrpela mnoge udarce, ali ipak izašla kao pobednik. Šerbedžija je o… »

Preminula glumica Mira Furlan, bolovala od virusa Zapadnog Nila

B92 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom sajtu. Mira Furlan rođena je 1955. godine u Zagrebu. Glumica je, navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila. Kreator serije Vavilon 5 u kojoj je igrala… »

Mira Furlan preminula od virusa Zapadnog Nila, njene poslednje reči otkrivaju da je znala da joj nema spasa

Noizz 22.01.2021
Poznata glumica Mira Furlan kao da je predosetila da joj se bliži kraj, pa je u poslednjoj objavi na društvenim mrežama napisala rečenicu koja zvuči kao oproštaj. Kako prenose hrvatski mediji, glumica je preminula od posledica virusa Zapadnog Nila… »

Preminula Mira Furlan

RTS 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom sajtu. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru je nastavila u Sjedinjenim Državama, gde je, između… »

Preminula glumica Mira Furlan

Danas 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Prerano je ovaj svet napustila poznata jugoslovenska glumica Mira Furlan, prepoznatljiva i autentična, ostaće upamćena po upečatljivim ulogama, objavilo… »

Mira Furlan ostavila je neizbrisiv trag u Jugoslaviji, a Amerika je zavolela posle samo jedne uloge

Prva 22.01.2021
Mira Furlan, jedna od najlepših glumica iz bivše Jugoslavije, napustila nas je u 65. godini. Pamtićemo je po ulogama u filmovima "Otac na službenom putu", "Lepota poroka", "Kiklop... U Sjedinjenim Državama je poznata po ulozi Delen u televizijskoj… »

Šerbedžija: Mira Furlan je bila velika i pravedna žena

Danas 22.01.2021
Mira Furlan je bila velika i pravedna žena i jedna od najdivnijih glumica na prostoru bivše Jugoslavije, rekao je za RTS glumac Rade Šerbedžija, opisujući je kao heroinu i u glumi i u životu, jer je pretrpela mnoge udarce, ali ipak izašla kao… »

"Plačem što je više nema": Mima Karadžić objavio zajedničku fotografiju sa Mirom Furlan i oprostio se potresnim rečima

Blic 22.01.2021
Glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, a pored mnogobrojih kolega i glumac Mima Karadžić se potresnim rečima oprostio od nje. - Juče je umrla Mira Furlan. Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od naših najvećih filmova "Lepota… »

Mima Karadžić o Miri Furlan: Plačem što je više nema

Nova 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, a od nje se oprostio i Mima Karadžić, koji je s njom igrao u filmu "Lepota poroka". “Juče je umrla Mira Furlan. Imao sam ogromno zadovoljstvo da zajedno snimimo jedan od naših… »

"Dugo je bolovala neizlečivo i teško. Bila je u komi" Rade Šerbedžija otkrio kada se poslednji put čuo sa Mirom Furlan…

Blic 22.01.2021
Mira Furlan preminula je u 65. godina od posledica zaražavanja virusom Zapadnog Nila, a glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se ovim povodom, te je otkrio da je glumica bila dugo bolesna i u komi. "Bio sam u kontaktu sa Mirom Furlan često. Kad… »

Ovako je Mira govorila o svojim đacima: Predavala je u dalekom Los Anđelesu, bila oduševljena radom sa mladim ljudima

Večernje novosti 22.01.2021
JUTROS nas je rastužila vest da je slavna jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula u 66. godini. Korona-kriza ju je zatekla u Los Anđelesu. U maju prošle godine, u okviru događaja “Alone together” koji je organizovao KC Grad, Mira je govorila o… »

Mira Furlan umrla od virusa Zapadnog Nila, ujeo je komarac

Nova 22.01.2021
Preminula legendarna glumica Mira Furlan, navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila, navodi "Večernji.hr". Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD… »

Tako je govorila Mira: Bratstvo i jedinstvo svih ljudi na svetu je jedina opcija za opstanak ljudske rase

Radio 021 22.01.2021
Osim po ulogama, javnost na ovim prostorima će glumicu Miru Furlan pamtiti i po njenim stavovima. Javno i jasno se protivila nacionalizmu koji je krajem osamdesetih i početkom devedesetih progutao prostor nekadašnje Jugoslavije, zbog čega se početkom… »

Umrla Mira Furlan

Blic 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Prema navodima portala Variety.com, glumica je preminula u sredu 20. januara. Od glumice na društvenim mrežama oprostio se i Majkl… »

Preminula glumica Mira Furlan

Glas Zaječara 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Glumica je preminula u sredu 20. januara, piše portal Nova.rs. Uzrok smrti još nije poznat, ali je kreator serije „Vavilon 5“ koji se oprostio od nje na… »

Preminula Mira Furlan

Sputnik 22.01.2021
Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom sajtu. Kako pišu hrvatski mediji, uzrok smrti je virus Zapadnog Nila, koji joj je preneo zaraženi komarac. Glumila je u brojnim jugoslovenskim… »

Ministarstvo kulture: Mira Furlan bila je prepoznatljiva i autentična

N1 Info 22.01.2021
Prerano je ovaj svet napustila poznata jugoslovenska glumica Mira Furlan, prepoznatljiva i autentična, ostaće upamćena po upečatljivim ulogama, objavilo je Ministarstvo kulture i informisanja. Uloge ove jedinstvene glumice koje je gradila i u srpskoj… »

Mira Furlan umrla od virusa Zapadnog Nila, ujeo je komarac

Nova 22.01.2021
Preminula legendarna glumica Mira Furlan, navodno je već duže vreme bolovala od virusa Zapadnog Nila, navodi "Večernji.hr". Zbog teške bolesti, poslednjih nekoliko meseci provela je u teškom stanju boreći se za život. Iako joj je u bolnici u SAD… »

Poslednji tvit mire Furlan: "Ne plašim se, gledam u zvezde. Tamo idem uskoro"

Blic 22.01.2021
Mira Furlan preminula je u 65. godini, a osim tužne vesti o smrti legendarne glumice, na njenom zvaničnom nalogu objavljen je i njen poslednji tvit. - Gledam u zvezde. Vedra je noć i Mlečni put se čini tako blizu. Tamo idem uskoro. “Svi smo mi… »

Dugo je bolovala neizlečivo i teško, bila je u komi: Oglasio se Rade Šerbedžija povodom smrti Mire Furlan

Kurir 22.01.2021
Mira Furlan preminula je u 65. godina u sredu od posledica zaražavanja virusa Zapadnog nila, potvrdili su Kuriru porodični prijatelji pokojne glumica. Glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se ovim povodom, te je otkrio da je Mira bila dugo bolesna… »

Preminula glumica Mira Furlan

Prva 22.01.2021
Poznata filmska i pozorišna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom Tviter nalogu. Ona je preminula u sredu, 20. januara, ali vest je danas objavljena. Vest je potvrdio i njen prijatelj, autor američke naučno-fantastične… »

Preminula Mira Furlan

N1 Info 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 66. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. pic.twitter.com/uVlatjUocZ — Mira Furlan (@FurlanMira) January 22, 2021 Kako prenosi Variety, glumica je preminula u sredu 20. januara… »

Preminula glumica Mira Furlan – „Naći ćete me u sledećem životu, ako ne u ovom“

Danas 22.01.2021
Poznata filmska i televizijska glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, objavili su mediji. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Glumila je u mnogim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina karijeru je… »

Dom je svuda i nigde, dom je tamo gde spustiš kofer... Reči Mire Furlan koje će ostati upamćene

Mondo 22.01.2021
Slavna glumica ostavila je veliki trag za sobom. Slavna glumica ostavila je veliki trag za sobom. Jedna od najuspešnijih jugoslovenskih glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini, a ova vest rastužila je celu bivšu Jugoslaviju i Holivud. Bila je… »

Preminula glumica Mira Furlan

Al Jazeera 22.01.2021
Jedna od vodećih hrvatskih i jugoslavenskih filmskih glumica preminula je u 65. godini. Poznata filmska i pozorišna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom Twitter profilu. Ona je preminula u srijedu, 20. januara, ali… »

Preminula glumica Mira Furlan

RTV 22.01.2021
BEOGRAD - Glumica Mira Furlan preminula je u 66. godini. Vest o smrti glumice objavljena je na njenom zvaničnom sajtu. Mira Furlan je rođena u Zagrebu 1955. godine. Glumila je u brojnim jugoslovenskim filmovima, a tokom devedesetih godina svoju karijeru… »

Preminula glumica Mira Furlan

Glas Amerike 22.01.2021
Istaknuta pozorišna i filmska glumica Mira Furlan umrla je u sredu u 66. godini, objavljeno je na njenom Tviter nalogu. Mira Furlan rođena je 7. septembra 1955. u Zagrebu, gde je diplomirala 1978. glumu na Akademiji dramske umetnosti, a iste godine… »

odlazak legende preminula Mira Furlan.. Hrvati su je proglasili izdajnicom zbog Srbije!

U centar 22.01.2021
Na zvaničnom Tviteer nalogu glumice Mire Furlan saopšteno je da je preminua u 65. godini u sredu 20. januara. Iako je stekla veliku slavu njen put ka uspehu nije bio nimalo lak. Rođena je u Zagrebu, a sada već davne 1991. godine, Mira se iz odselila u… »

Umrla Mira Furlan

Blic 22.01.2021
Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Prema navodima portala Variety.com, glumica je preminula u sredu 20. januara. Od glumice na društvenim mrežama oprostio se i Majkl… »

Preminula glumica Mira Furlan u 65. godini

Dnevnik 22.01.2021
LOS ANĐELES: Poznata filmska i pozorišna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom Tviter nalogu. Ona je preminula u sredu, 20. januara, ali vest je danas objavljena. Vest je potvrdio i njen prijatelj, autor američke… »

Uloge po kojima ćemo pamtiti miru Furlan: Obožavali su je i Balkan i Holivud

Kurir 22.01.2021
Jugoslovenska glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, saopšteno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Iza sebe ostavila je brojne uloge po kojima ćemo joj pamtiti. Mira je početkom osamdesetih igrala u kultnoj seriji "Velo misto", potom u… »

Nazivali su je izdajicom i 50 puta dnevno pretili smrću Teška sudbina Mire Furlan: Nikada nije želela da se vrati u domovinu

Kurir 22.01.2021
Na zvaničnom Tviteer nalogu glumice Mire Furlan saopšteno je da je preminua u 65. godini u sredu 20. januara. Iako je stekla veliku slavu njen put ka uspehu nije bio nimalo lak. pic.twitter.com/uVlatjUocZ — Mira Furlan (@FurlanMira) January 22, 2021… »

Vest potvrdio i mirin prijatelj, autor babilona 5: Noć je velike tuge, naša prijateljica pošla je putem gde je ne možemo…

Kurir 22.01.2021
LOS ANĐELES - Poznata filmska i pozorišna glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, objavljeno je na njenom Tviter nalogu. Ona je preminula u sredu, 20. januara, ali vest je danas objavljena. It is a night of great sadness, for our friend and… »

Uloge po kojima ćemo pamtiti miru: Plenila je veštinom i lepotom od Jugoslavije do Holivuda

Večernje novosti 22.01.2021
JUGOSLOVENSKA glumica Mira Furlan preminula je u 65. godini, saopšteno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Iza sebe ostavila je brojne uloge po kojima ćemo joj pamtiti. Mira je početkom osamdesetih igrala u kultnoj seriji "Velo misto", potom u… »

Preminula Mira Furlan! Proslavljena jugoslovenska glumica umrla u 66. godini! (FOTO, VIDEO)

Mondo 22.01.2021
Glumica koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru je preminula! Glumica koja je u Holivudu napravila zapaženu karijeru je preminula! PREMINULA MIRA FURLAN! Proslavljena jugoslovenska glumica umrla u 66. godini! (FOTO, VIDEO) Slavna glumica Mira… »

Legendarne ULOGE MIRE Furlan: Obožavali su je i Balkan, i Holivud (FOTO, VIDEO)

Mondo 22.01.2021
Mira Furlan nas je napustila, podsetite se serija u kojima je igrala! Mira Furlan nas je napustila, podsetite se serija u kojima je igrala! LEGENDARNE ULOGE MIRE FURLAN: Obožavali su je i Balkan, i Holivud (FOTO, VIDEO) Vest da je umrla Mira Furlan… »

Preminula Mira Furlan: Napustila nas legendarna glumica

Večernje novosti 22.01.2021
LEGENDARNA jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Glumica je preminula u sredu 20. januara. Mira je rođena u Hrvatskoj 1955. a u Americi je živela od 1991. godine kad je zbog rata… »

Preminula Mira Furlan

Telegraf 22.01.2021
Glumica je preminula u sredu 20. januara. Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu. Kako prenosi Variety, glumica je preminula u sredu 20. januara. Mira je rođena u Hrvatskoj… »

Vesti dana »