Povezane vesti
Belorusija neće pasti na kolena: Lukašenko poslao jaku poruku, progovorio o teškim vremenima koja su pred nama
Pravda 22.01.2021
Belorusija ove godine neće pasti na kolena, poručio je predsednik Aleksandar Lukašenko. On priznaje da je ova godina specifična i da se moraju uzeti u obzir brojni faktori. „Belorusija u 2021. godini neće pasti na kolena, ali u svom razvoju mora da uzme… »
Belorusija neće pasti na kolena: Lukašenko poslao jaku poruku, progovorio o teškim vremenima koja su pred nama
Večernje novosti 22.01.2021
BELORUSIJA ove godine neće pasti na kolena, poručio je predsednik Aleksandar Lukašenko. On priznaje da je ova godina specifična i da se moraju uzeti u obzir brojni faktori. - Belorusija u 2021. godini neće pasti na kolena, ali u svom razvoju mora da uzme… »
Vesti dana »
Promenljivo vreme za vikend: Smena sunca, tropskih temperatura i pljuskova
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 7 povezanih
Danas Svetski dan stanovništva, Macura: Odgovor na demografske izazove edukacija mladih
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih
Vukanović: Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše
Danas pre 1 satjoš 5 povezanih