Povezane vesti
Uznemirujući Snimak iz vrtića "Zamak" autentičan: Po hitnom postupku reagovalo tužilaštvo, odgovorni će biti najstrože kažnjeni…
Večernje novosti 22.01.2021
SNIMAK zlostavljanja i neprimerenog ophođenja prema deci u vrtiću "Zamak" je autentičan, potvrdio je za "Novosti" Slavko Gak, sekretar za obrazovanje i dečiju zaštitu. Odmah po objavljivanju užasavajućeg videa u medijima, po hitnom postupku reagovalo je… »
Snimak iz vrtića Zamak autentičan Gak: Slede najstrože kazne! Ženi vlasnika vrtića pozlilo, dete maltretirala spremačica?!…
Kurir 22.01.2021
Gak je naveo i da nije tačna vest da je u vrtiću zlostavljano dete sa smetnjama u razvoju, već da je reč o zdravom detetu. On je dodao i da je najveći problem što dosad nije stigla nijedna primedba ni roditelja ni zaposlenih u obdaništu. BEOGRAD - Snimak… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 34 minutajoš 35 povezanih

Tramp hitno zove Putina! Vašington postavlja ultimatum Moskvi: "Ili pregovori, ili šaljemo ovo Zelenskom"
Blic pre 55 minutajoš 21 povezana

Marija Vasić: Oduzeli su mi slobodu ali ne i 23 generacije učenika Jovine gimnazije
Beta pre 7 satijoš 9 povezanih

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih