Povezane vesti
Šešelj razotkrio horor haškog tribunala: Namerno truju Srbe, a Ratku Mladiću spremaju isti pakao!
Pravda 23.01.2021
Osoblje haškog tribunala se vrlo neprofesionalno ophodi prema Srbima u pritvoru. Retko ih pregledaju i daju pogrešne lekove. Predsednik SRS Vojislav Šešelj podsetio je javnost na neprofesionalan odnos prema Srbima u Haškom tribunalu. - Ja kad sam tamo… »
Mračni planovi haškog tribunala: Šešelj otkrio kako truju Srbe, Ratku Mladiću preti scenario kojem je bio izložen lider…
Večernje novosti 22.01.2021
PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj podsetio je javnost na neprofesionalan odnos prema Srbima u Haškom tribunalu. - Ja kad sam tamo došao, imao sam visok pritisak koji sam održavao uobičajenim lekom. Imao sam astmu, što sam rešavao pumpicom. Počeo sam tamo da… »
Vesti dana »

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 3 satajoš 47 povezanih

Svi privedeni pušteni da se brane sa slobode, hitna pomoć izašla iz zgrade suda (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 31 povezana

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 29 minutajoš 35 povezanih

Uhapšena majka (19) se tereti za pokušaj ubistva Oglasio se Dačić o bebi staroj 20 dana koja je ostavljena pored kontejnera u Zemunu: Otkrio nove detalje!
Kurir pre 49 minutajoš 32 povezane

Ko kaže da studenti ne podržavaju N1, Novu i ostale medije iz United grupe?
Nova pre 1 satjoš 23 povezane