Povezane vesti
Peđolino o slučajevima zlostavljanja: Nokautirao sam pedofila u autobusu, dirao je dete, sastavio sam ga sa zemljom
Mondo 23.01.2021
"Radim s decom 38 godina, imam pravo da govorim na ovu temu" "Radim s decom 38 godina, imam pravo da govorim na ovu temu" Čuveni dečji voditelj Predrag Vuković Peđolino osvrnuo se na slučaj Miroslava Mike Aleksića, o kojem se danima priča u zemlji i… »
"Jednom sam nokautirao pedofila u autobusu": Predrag Vuković Peđolino besan zbog Mike Aleksića - "Milena je spasila buduće…
Večernje novosti 23.01.2021
PREDRAG Vuković poznat kao Peđolino ceo život radio je sa decom i bio omiljeni tv voditelj. On je zgrožen zlodelima koja je učinio učitelj glume Miroslav Aleksić i poručio je da bi ga ubio da je uradio nešto tako njegovoj ćerki. - Da je Mika silovao moju… »
Vesti dana »
N1 kod autobuske u Sečnju gde se nalaze osobe sa spiskovima, nose bedževe sa slovom "Ć" (FOTO/VIDEO)
N1 Info pre 17 minutajoš 54 povezane
AMSS: Mokri kolovozi i opasnost od odrona na putevima u planinskim delovima
Danas pre 2 satajoš 19 povezanih
Nesreća na auto-putu Miloš Veliki, poginuli dete i muškarac, žena teško povređena
N1 Info pre 17 minutajoš 51 povezana
ŽENE GUBE PRAVO NA PENZIJU PO STARIM USLOVIMA AKO NE URADE OVO DO 31. DECEMBRA! Od januara važe nova, stroža pravila
Ozon pre 11 minutajoš 13 povezanih