Povezane vesti
Dominik Tim: ‘Mnogo sam razmišljao o porazu od Đokovića! Pitao sam se hoću li više ikada imati priliku ‘
Hot sport 27.01.2021
‘Australijan Open je moj sledeći cilj!’ Austrijanac Dominik Tim je priznao koliko mu je teško ‘pao’ poraz od najboljeg tenisera sveta u finalu Australijan Opena 2020. godine. Novak Đoković je tada savladao Tima i slavio rezultatom 6:4, 4:6, 2:6, 6:3… »
Pretnje noletu iz austrije: Tim sprema osvetu
Večernje novosti 27.01.2021
OSTALO je manje od dve nedelje do početka ovogodišnjeg Australijan opena, a Dominik Tim još nije zaboravio prošlogodišnji poraz u finalu od našeg Novaka Đokovića. Srbin je u borbi za titulu savladao Austrijanca 6:4, 4:6, 2:6, 6:3, 6:4. Bilo je to Timovo… »
Vesti dana »
"Mogli smo Hilari Klinton da pošaljemo u pakao, ali...": Drecun za Euronews Srbija otkrio malo poznat detalj iz 1999.
Euronews pre 20 minutajoš 26 povezanih
Iran imenovao Mohameda Bagera Zolgadra za šefa Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Irana
Nova pre 15 minutajoš 37 povezanih
Đedović: Snabdevenost na malim i velikim pumpama redovna, ne stvaraju se redovi
RTV pre 55 minutajoš 25 povezanih
Stiže ledeni talas: Hitno upozorenje "Puteva Srbije", ne krećite na put bez zimskih pneumatika
Mondo pre 20 minutajoš 39 povezanih
Godišnjica bombardovanja na Kosovu: Srbi na parastosu, Kurti u nenajavljenoj poseti Severnoj Mitrovici
N1 Info pre 55 minutajoš 103 povezane