Повезане вести

Партизан тријумфално завршио припреме! Црно-бели надиграли Силекс, Асано двоструки стрелац! (видео)

Партизан тријумфално завршио припреме! Црно-бели надиграли Силекс, Асано двоструки стрелац! (видео)

Хот спорт 28.01.2021
Фудбалери Партизана савладали су македонски Силекс са 3:0 у последњем мечу на припремама у Турској. Сва три поготка постигнута су у другом полувремену. Прво је Асано два пута погађао, да би коначан резултат поставио млади Марко… »
Ново правило у српском фудбалу: Играчи са папирима Европске уније више неће бити странци!

Ново правило у српском фудбалу: Играчи са папирима Европске уније више неће бити странци!

Хот спорт 28.01.2021
Ново правило у српском фудбалу! Спортски директор ФС Србије, Владимир Матијашевић, гостовао је у студију телевизије Арена Спорт и открио да играчи који имају пасош Европске уније ускоро неће имати статус странца у домаћој лиги… »
Реакција - Станојевић: Разумем да је Звезда – Србија, али...

Реакција - Станојевић: Разумем да је Звезда – Србија, али...

Спортски журнал 28.01.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић брзопотезно реплицирао Владимиру Матијашевићу о најави новог правила: Тренер Партизана Александар Станојевић у 10-ом минуту „рутинске” одјаве двонедељног дрила црно-белих у Турској одједном… »
Знам да је звезда – Србија, али ово је срамота! Срамно! Александар Станојевић бесан- да ли играју финале Лиге Европе?!

Знам да је звезда – Србија, али ово је срамота! Срамно! Александар Станојевић бесан- да ли играју финале Лиге Европе?!

Мондо 28.01.2021
Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изузетно љут због најављене одлуке Савеза. "Ко води ФСС, Црвена звезда?", запитао је. Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић изузетно љут због најављене одлуке… »
Станојевић: Разумем да је Звезда Србија, одлука о странцима срамна

Станојевић: Разумем да је Звезда Србија, одлука о странцима срамна

Моззарт спорт 28.01.2021
"Да ли се слажем да имамо толико странаца? Не, али то није битно. Битно је да смо неравноправни у овој ситуацији" Тренер Партизана, Александар Станојевић, прокоментарисао је промену правила у вези са странцима. ФСС планира да… »
Станојевић љут: Срамно, не играмо ми само због Звезде

Станојевић љут: Срамно, не играмо ми само због Звезде

Н1 Инфо 28.01.2021
На вест да постоји могућност да играчи из Европске уније више не буду третирани као странци у Суперлиги Србије, бурно је реаговао тренер Партизана Александар Станојевић. „Стварно сам разочаран. Ово што сам чуо од људи из Савеза… »
Матијашевић: Играчи из ЕУ неће бити странци

Матијашевић: Играчи из ЕУ неће бити странци

Владимир Матијашевић, спортски директор ФС Србије, у изјави за ТВ Арену спорт, у Анталији где тренутно посматра припреме наших суперлигашких клубова, најавио је занимљиве промене прописа у српском фудбалу. - Четворица играча са… »
Станојевић бесан: Срамно! ФСС мења правила због Звезде

Станојевић бесан: Срамно! ФСС мења правила због Звезде

Нова 28.01.2021
Александар Станојевић, тренер Партизана, бурно је реаговао због могућности да се играчи из Европске уније више не третирају као странци у Суперлиги Србије. “Стварно сам разочаран, ово што сам чуо најаву људи из Савеза, дакле… »
Станојевић загрмео на ФСС! ‘Срамно! Не играмо ми овде само због Звезде’ (видео)

Станојевић загрмео на ФСС! ‘Срамно! Не играмо ми овде само због Звезде’ (видео)

Хот спорт 28.01.2021
Најава директора репрезентације Србије Владимира Матијашевића да ће се мењати правило у вези са странцима и да се играчи из Европске уније неће третирати као странци, узбуркала је духове у Партизану, тачније у стручном штабу… »
Станојевић: Славковић супер за прву утакмицу

Станојевић: Славковић супер за прву утакмицу

„Важи за обе утакмице – акумулација умора, нисмо имали свежине. Ујутро: изузетно дисциплиновани, компактни, противник нас није угрозио. Поподне: мало недисциплине у игри, није ми се свидело. Резултат, хвала Богу добар, можда… »
Станојевић: Мало нам је фалило дисциплине у игри, били смо преморени

Станојевић: Мало нам је фалило дисциплине у игри, били смо преморени

Моззарт спорт 28.01.2021
"Нисмо имали свежине и буквално смо баш "тешки" били" Партизан је припремни период у Анталији окончао победом победом над македонским Силексом (3:0). Црно-беле је до тријумфа на последњој провери водио инспирисани Такума Асано… »
Ново правило у српском фудбалу: Играчи из ЕУ неће бити странци, олакшање које ће посебно обрадовати вечите

Ново правило у српском фудбалу: Играчи из ЕУ неће бити странци, олакшање које ће посебно обрадовати вечите

Спортал блиц 28.01.2021
Ускоро нас очекују нова фудбалска правила, бар када је реч о нашем, српском. Није баш обичај да се закони мењају усред сезоне, али ових дана могли бисмо да будемо сведоци револуционарне одлуке ФСС. Спортски директор је открио да… »
Партизан тако треба да игра: Станојевић открио када је био најзадовољнији црно-белима

Партизан тако треба да игра: Станојевић открио када је био најзадовољнији црно-белима

Мондо 28.01.2021
Партизанов тренер посебно је нагласио добар наступ у једној провери у Турској. Партизанов тренер посебно је нагласио добар наступ у једној провери у Турској. У последњој провери у Турској, фудбалери Партизана рутински су… »
Станојевић није у потпуности задовољан: Било је мало недисциплине што ми се није свидело

Станојевић није у потпуности задовољан: Било је мало недисциплине што ми се није свидело

Вечерње новости 28.01.2021
ПАРТИЗАН је лако савладао Силекс са 3:0, али тренер црно-белих фудбалера Александар Станојевић није био у потпуности задовољан издањем екипе. Два гола за клуб из Хумске постигао је Такума Асано, а један млади Марко Миловановић… »
Станојевић после тријумфа над Силексом: ‘Резултат је добар, али није ми се свидела недисциплина’

Станојевић после тријумфа над Силексом: ‘Резултат је добар, али није ми се свидела недисциплина’

Хот спорт 28.01.2021
Фудбалери Партизана савладали су македонски Силекс са 3:0, а тренер црно-белих Александар Станојевић замерио је поједине детаље својим пуленима. Станојевић је након меча са Силексом изнео утиске о обе данашње утакмице… »
"Кратки рафал" за крај припрема: Партизан се победом опростио од Турске /видео/

"Кратки рафал" за крај припрема: Партизан се победом опростио од Турске /видео/

Спортал блиц 28.01.2021
Фудбалери Партизана победом против македонског Силекса 3:0 (0:0) завршили су данас припреме у Турској. Црно-бели су до четвртог тријумфа у контролним мечевима у Белеку дошли головима Такуме Асана (66. и 79. минут) и Марка… »
Мења се важно правило у српском фудбалу: ФСС дозволио више странаца, Звезда и Партизан трљају руке!

Мења се важно правило у српском фудбалу: ФСС дозволио више странаца, Звезда и Партизан трљају руке!

Мондо 28.01.2021
Станковићу и Станојевићу ће бити лакше. Станковићу и Станојевићу ће бити лакше. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је на почетку припрема за наставак сезоне да ће се клуб залагати за повећање броја странаца у… »
Револуционарна промена у српском фудбалу: Играчи из ЕУ више неће бити странци

Револуционарна промена у српском фудбалу: Играчи из ЕУ више неће бити странци

Вести онлине 28.01.2021
Српски фудбал и правила, рекло би се да је то заиста променљива категорија. Након што је на почетку текуће сезоне уведен правилник везан за наступ младих фудбалера, у Фудбалском савезу Србије сада су спремни да регулишу онај… »
Ново правило у српском фудбалу: Играчи из ЕУ нису странци

Ново правило у српском фудбалу: Играчи из ЕУ нису странци

Моззарт спорт 28.01.2021
Најава спортског директора ФСС Владимира Матијашевића. Нова година, нова правила. Бар када је реч о српском фудбалу. Није баш обичај да се закони мењају усред сезоне, али ових дана могли бисмо да будемо сведоци револуционарне… »

Вести дана »