Povezane vesti
Ne prepoznajem ga, žao mi je žene koju ima kod kuće! Mina šokirana ponašanjem Ša, otkrila nove detalje o njemu i Tari!
Mondo 28.01.2021
"To je svake noći svađa, plakanje, šaputanje, sakrivanje iza medveda, dranje, baš svi dok spavaju", rekla je Mina. "To je svake noći svađa, plakanje, šaputanje, sakrivanje iza medveda, dranje, baš svi dok spavaju", rekla je Mina. Odnos repera… »
Mina raskrinkala Taru i Ša, obelodanila ono o čemu svi ćute: Žao mi je njegove žene! (video)
Alo 28.01.2021
Mina je odlučila da se poveri drvetu i otkrije sve tajne. je ovog popodneva došla do, gde je sa njim porazgovarala o svim aktuelnostima u . - Sve što je zanimljivo me zanima? - pitalo je Drvo. - Tara i Ša, svako veče je plakanje, dranje, šaputanje… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana