Povezane vesti
Amerikanci potcenjuju Jokića! Šta Srbin treba da uradi da bi bio ozbiljan kandidat za MVP?
Večernje novosti 28.01.2021
REGULARNI deo NBA sezone tek se zahuktava, ali lobiranje za MVP-ja je već uveliko počelo. Pa, iako bi se prema dosadašnjem učinku u Ligi moglo zaključiti da je srpski košarkaš Nikola Jokić glavni favorit, on ne uživa taj status u američkoj… »
Ovo nije zaslužio: Dabl-dabl Nikola Jokić prema američkim kvotama nema nikakve šanse u MVP trci
Sportal blic 28.01.2021
Srpski košarkaš statistički je ubedljivo najbolji NBA igrač i vodi u MVP trci i nema mu ravnog po učinku, ali u NBA mu neće biti lako pored i Džoela Embida. Iako igra košarku karijere, Jokić nije zvezda poput Lebrona, Embida ili , pa čak i … »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 16 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana