Povezane vesti
Da li vakcina utiče na potomstvo? Doktorka Gligić jednom rečenicom otklonila sve sumnje - "Reakcija je individualna stvar"
Večernje novosti 31.01.2021
DOKTORKA Ana Gligić je kazala da se izjasnila da će primiti "Sputnjik Ve" i da bi ovih dana trebalo da primi vakcinu, takođe je istakla da nije tačno da oni koji planiraju potomstvo ne treba da prime vakcinu. - Poznato je da u trudnoći ne treba da se… »
Da li vakcine protiv korone utiču na potomstvo: Virusolog dr Ana Gligić rešila dilemu
Mondo 31.01.2021
Virusolog dr Ana Gligić saopštila koju vakcinu će da primi, a govorila je i o neželjenim reakcijama. Virusolog dr Ana Gligić saopštila koju vakcinu će da primi, a govorila je i o neželjenim reakcijama. Vakcinacija protiv korone u Srbiji uveliko… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani Valjeva izglasali zabranu ulaska vlasniku Informera u taj grad: Na zboru u Kragujevcu zahtev da se pomogne prosvetarima
Nova pre 17 minutajoš 53 povezane

Trampovi ljudi na saslušanju zbog afere "Signal": "Nema ratnih planova, nema opasnosti, nema poverljivih informacija" (video, foto)
Kurir pre 53 minutajoš 35 povezanih

Od licence, blokiranih računa, do osoblja koje je izostalo u noći nesreće: 11 žrtava stravičnog požara u Domu za stare, tragedija otkrila niz propusta
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 3 satajoš 32 povezane