Повезане вести
Аца Лукас се обрушио на колеге: Траже помоћ од државе, једва су дочекали
Вечерње новости 31.01.2021
ПЕВАЧ Аца Лукас се без длаке на језику осврнуо на то што многе његове колеге траже помоћ од државе јер тренутно немају посла. - Питају се како су изгубили посао ове године због короне, а ја их питам која је корона била прошле и… »
Свако ко је узео 90.000 од државе убо ме је у око! Аца Лукас зна списак певача који су узели помоћ: Жестоко прозвао колеге!
Курир 31.01.2021
Фолк певач Аца Лукас говорио је о ситуацији на естради током пандемије корона вируса, те се поново дотакао колега који су у протеклом периоду узели помоћ од државе у износу од 90.000 динара. Он истиче да сви који су узели помоћ… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Зграда полиције почиње са радом: Завршена реконструкција "Беле куће", ево када и у које време је доступна за грађане
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 4 сатијош 2 повезане