Povezane vesti
Jašar pokazao kako izgleda bez punđe: Pevač pustio kosu i iznenadio sve! (foto)
Mondo 01.02.2021
Pevač u nikad viđenom izdanju! Pevač u nikad viđenom izdanju! Jašar Ahmedovski, koji je nedavno prvi put otvoreno govorio o smrti svog brata Ipčeta, je na početku svoje karijere bio poznat po gustoj, crnoj kosi do ramena, koju je kasnije stalno vezivao u… »
Jašar Ahmedovski zapanjio fotografijama: Pevač pokazao kako izgleda kada pusti kosu, pratioci u neverici (foto)
Večernje novosti 01.02.2021
PEVAČ Jašar Ahmedovski tokom svoje karijere uvek je bio poznat po dugoj, crnoj kosi koju je nosio vezanu u punđu ili rep na svim javnim nastupima. Međutim, sada je odlučio da je predstavi javnosti u drugačijem izdanju. Naime, Jašar je pokazao svima na… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Pravo u centar pre 5 minutajoš 30 povezanih
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Olujni vetar nosi sve pred sobom, sneg zatrpava bez prestanka! Zakoračili smo u mesto kao da smo usred Sibira
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane
Misija Artemis II je trenutno u Zemljinoj orbiti: Testiranje Orion kapsule i problem sa toaletom pre puta na Mesec
Euronews pre 15 minutajoš 51 povezana
"Gde su Irancima ratni brodovi, avioni?" Komandant CENTCOM: Napredak je neporeciv! Uništeni su im PVO sistemi! (video, foto)
Kurir pre 10 minutajoš 49 povezanih