Повезане вести
ДПС у страху од Милана Кнежевића: Објављена и фотографија која то доказује (фото)
Вечерње новости 02.02.2021
ГРАДОНАЧЕЛНИК Подгорице Иван Вуковић пријавио је ОДТ-у једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића. - Бивши градоначелник Подгорице И.В. пријавио ме ОДТ-у јер је уплашен за своју сигурност, пошто сам га позвао да сам дође и уништи… »
Кнежевић: Градоначелник Подгорице ме пријавио Тужилаштву јер сам га позвао да сам уништи билборд са Иринејом и Амфилохијем!…
Курир 02.02.2021
Посланик Демократског фронта, дела владајуће коалиције Милан Кнежевић објавио је данас да га је градоначелник Подгорице Иван Вуковић пријавио Основном државном тужилаштву због угрожавања сигурности. Кнежевић је на свом Твитер… »
Вести дана »
Марта Кос пренела Ани Брнабић забринутост ЕУ због корака власти Србије да сузбију независно судство
Радио сто плус пре 1 сатјош 29 повезаних
Како Путин профитира од сукоба САД, Израела и Ирана: Рат на Блиском истоку пуни руску касу
Нова пре 1 сатјош 59 повезаних
Потписани уговори за „Осмех Војводине“: Србија гради модерну саобраћајницу од Бачког Брега до Србобрана
ИндексОнлине пре 2 сатајош 29 повезаних
Министарство културе: Пожар на крову павиљона Србије у Венецији избио током реновирања
Радио сто плус пре 4 сатијош 28 повезаних
МУП: Кривичне пријаве против тројице мушкараца због илегалне трговине белом техником
РТВ пре 3 сатајош 25 повезаних