Povezane vesti
DPS u strahu od Milana Kneževića: Objavljena i fotografija koja to dokazuje (foto)
Večernje novosti 02.02.2021
GRADONAČELNIK Podgorice Ivan Vuković prijavio je ODT-u jednog od lidera DF-a Milana Kneževića. - Bivši gradonačelnik Podgorice I.V. prijavio me ODT-u jer je uplašen za svoju sigurnost, pošto sam ga pozvao da sam dođe i uništi bilbord sa likovima… »
Knežević: Gradonačelnik Podgorice me prijavio Tužilaštvu jer sam ga pozvao da sam uništi bilbord sa Irinejom i Amfilohijem!…
Kurir 02.02.2021
Poslanik Demokratskog fronta, dela vladajuće koalicije Milan Knežević objavio je danas da ga je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković prijavio Osnovnom državnom tužilaštvu zbog ugrožavanja sigurnosti. Knežević je na svom Tviter nalogu napisao da ga je… »
Vesti dana »
Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije: Vučić prisustvuje svečanosti, u prve činove biće promovisano 130 kadeta
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 10 povezanih
Više od 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
BBC News pre 44 minutajoš 13 povezanih
Dizel, benzin i gasna ulja po novim tarifama? Vlada produžila umanjenje akciza na gorivo do 2. avgusta
Blic pre 24 minutajoš 10 povezanih
Najnovije stanje na putevima: Ako ovog vikenda putujete, ove informacije mogu vam uštedeti vreme i živce
Dnevnik pre 54 minutajoš 8 povezanih