Povezane vesti
Dodik poručio da su ruske vakcine koje su stigle u Sarajevo namenjene za Srpsku
Blic 05.02.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su ruske vakcine protiv virusa korona "Sputnjik v", koje su stigle na sarajevski aerodrom, namenjene Republici Srpskoj za vakcinaciju medicinskog osoblja u kovid odeljenjima… »
Dodik: Vakcine koje su stigle u BiH namenjene su za Republiku Srpsku!
Alo 05.02.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da su ruske vakcine protiv virusa korona "Sputnjik v", koje su stigle na sarajevski aerodrom, namenjene Republici Srpskoj za vakcinaciju medicinskog osoblja u kovid odeljenjima… »
Dodik o blokiranim vakcinama: Ruske vakcine u na aerodromu u Sarajevu namenjene su RS
Večernje novosti 04.02.2021
SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su ruske vakcine protiv korona virusa "Sputnjik Ve", koje su stigle na sarajevski aerodrom, namenjene Republici Srpskoj za vakcinaciju medicinskog osoblja na kovid… »
Vesti dana »
Policijski major Katarina Petrović: Ne želim da živim uplašena kao miš, neću odustati od svog posla
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Foto) Stjuardesa čudom preživela nesreću u avionu smrti! Odletela zajedno sa sedištem 100 metara: "Imala je anđela čuvara!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(VIDEO) Majami: Zverevu maraton protiv Čilića, Siner ekspresan
Sport klub pre 11 minutajoš 2 povezane