Povezane vesti
"Dokle Ja da budem hvalitelj: Estrade?!" Radi Manojlović pukao film zbog kolega: "Ne misle mi dobro, ne vidim poentu…
Blic 07.02.2021
Pevačica Rada Manojlović ne govori često o kolegama sa estrade, zbog čega se često pomisli da se ni sa kim sa javne scene ne druži. Ipak, ona je sada otkrila da ni sa kim nije u svađi, ali i da nije bliska sa kolegama. - Kada mi je umrla baka, nisam… »
"Dokle da budem hvalitelj estrade?!" Rada Manojlović kivna na kolege, odlučila da se više nikome ne javlja!
Večernje novosti 07.02.2021
PEVAČICA Rada Manojlović ne govori često o kolegama sa estrade, zbog čega se često pomisli da se ni sa kim sa javne scene ne druži. Ipak, ona je sada otkrila da ni sa kim nije u svađi, ali i da nije bliska sa kolegama. - Kada mi je umrla baka, nisam… »
Vesti dana »
Vučić povodom skupa svojih pristalica objavio da je ponosan na Srbiju, pozvao druge na dijalog
Beta pre 24 minutajoš 62 povezane
Podrška porodica ubijenih u Ribnikaru Dijani Hrki: Tražimo odgovornost za sve nasilno prekinute živote
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih
Pobunjeni univerzitet poziva na okupljanje u znak podrške Dijani Hrki
Mašina pre 7 satijoš 26 povezanih
(BLOG) Završen skup vlasti u Ćacilendu, naprednjaci se odmah razišli: Građani koji podržavaju Dijanu Hrku su i dalje tu
N1 Info pre 29 minutajoš 43 povezane
Dodik: U BiH srušen ustavni poredak, RS nije odgovorna za svoje dalje postupanje
Beta pre 7 satijoš 23 povezane