Повезане вести

Лајовић након невероватног ‘маратона’: ‘Није био лак меч, искористио је пад концентрације!’

Лајовић након невероватног ‘маратона’: ‘Није био лак меч, искористио је пад концентрације!’

Хот спорт 08.02.2021
Лајовић иде у следеће коло видно преморен! Након више од три сата тениса, Душан Лајовић прошао је у наредно коло Аустралијан опена, а ево шта је имао да каже тим поводом. ‘Није био лак меч, поготову што сам на неки начин… »
Нападач отписан: Некадашњи фудбалер Партизана добија ‘исписницу’!

Нападач отписан: Некадашњи фудбалер Партизана добија ‘исписницу’!

Хот спорт 08.02.2021
Нападач није успео да се снађе у Азији! Немања Николић је српски фудбалер, који је од лета 2020. године наступао за Ал Раед из Саудијске Арабије. Наступао.. можда је то претешка реч, више је био део тима и то без превеликог… »
Морбидни енглези: Мајк Дин добио претње смрћу због црвеног картона!

Морбидни енглези: Мајк Дин добио претње смрћу због црвеног картона!

Хот спорт 08.02.2021
Невероватне сцене у Енглеској, Мајк Дин добио озбиљне претње. Томас Соучек је током дуела са Фуламом, случајно ударио Александра Митровића латком у главу. Судија Мајк Дин је то окарактерисао као црвени картон, што је многе… »
Кецмановић задовољан: ‘Нисам му давао много прилике!’

Кецмановић задовољан: ‘Нисам му давао много прилике!’

Хот спорт 08.02.2021
Српски тенисер има разлога за задовољство! Након веома сигурне и убедљиве победе над Мајчраком, огласио се млади Кецмановић. Српски тенисер био је видно задовољан целокупном ситуацијом. ‘Мислим да сам солидно одиграо данас… »
Аустралијан опен: Кецмановић сигурном игром до другог кола!

Аустралијан опен: Кецмановић сигурном игром до другог кола!

Хот спорт 08.02.2021
Добар почетак Србина! Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је савладао 109. играча света Камила Мајхшака са 3:0 (6:2, 6:4, 6:3) за сат и 44 минуте игре. У првом сету Кецмановић је бриљирао и тај… »
Аустралијан опен: Лајовић после пет сетова избацио квалификанта! (видео)

Аустралијан опен: Лајовић после пет сетова избацио квалификанта! (видео)

Хот спорт 08.02.2021
Још један Србин у другом колу! Душан Лајовић пласирао се у друго коло Аустралијан Опена пошто је после 5 сетова савладао квалификанта Сергеја Стаховског (201. играч на АТП листи) 5:7, 6:4, 6:3, 5:7, 6:4. Меч је трајао 3 часа и 27… »
Кецмановић у 2. колу Аустралијан опена

Кецмановић у 2. колу Аустралијан опена

Вести онлине 08.02.2021
Млади српски тенисер Миомир Кецмановић успешно је стартовао на Аустралијан опену, пошто је у првом колу савладао Пољака Камила Мајчрзака са 6:2, 6:4, 6:3. Меч је трајао само 105 минута. Кецмановић је меч отворио брејком, али и… »
Ђоковић убедљив против Шардија, Срби 4/4 у Мелбурну

Ђоковић убедљив против Шардија, Срби 4/4 у Мелбурну

Дневник 08.02.2021
МЕЛБУРН: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је започео поход на девету титулу на Аустралијан опену, пошто је у првом колу рутински савладао Француза Жеремија Шардија 6:3, 6:1, 6:2. Меч је трајао само сат и по, а Ђоковић… »
Француски тенисер оштро о АО: Третирају нас као идиоте, све због новца!

Француски тенисер оштро о АО: Третирају нас као идиоте, све због новца!

Н1 Инфо 08.02.2021
Француски тенисер Беноа Пер оштро је критиковао целокупну организацију Аустралијан опена, после испадања у првом колу турнира у Мелбурну. Пер је на старту изненађујуће испао од Белоруса Јегора Герасимова, 50 позиција лошије… »
Снимак који је свима промакао - Новак морао да се извињава: Ђоковићу "везане руке" - Не смем, казниће ме! (видео)

Снимак који је свима промакао - Новак морао да се извињава: Ђоковићу "везане руке" - Не смем, казниће ме! (видео)

Мондо 08.02.2021
Промењена су правила којих играчи морају да се придржавају... Промењена су правила којих играчи морају да се придржавају... Новак Ђоковић је на маестралан начин започео учешће на овогодишњем Аустралијан опену, победивши… »
Расправа тенисера са судијом на АО због паузе за вц

Расправа тенисера са судијом на АО због паузе за вц

Н1 Инфо 08.02.2021
Денис Шаповалов пласирао се у друго коло Аустралијан опена победом против Јаника Синера у пет сетова, а дуел је обележила бизарна ситиација између четвртог и петог сета. Канађанин је након изгубљеног четвртог сета тражио паузу… »
Нина Стојановић – борила се с болешћу, сад иде на Серену

Нина Стојановић – борила се с болешћу, сад иде на Серену

Нова 08.02.2021
Нина Стојановић уписала је прву гренд слем победу у каријери против Ирине Бегу са 6:3, 6:4 и пласирала се у друго коло Аустралијан опена у ком је чека једна од најбољих тенисерки свих времена Серена Вилијамс. Ипак, ко је заправо… »
Пер оплео по АО: Организација је скандалозна, све што се дешавало је срамно

Пер оплео по АО: Организација је скандалозна, све што се дешавало је срамно

Моззарт спорт 08.02.2021
"Припрема целог турнира је веома лоша, све је скраћено и окрњено“. У разговору за француске медије после пораза у првом колу од белоруског тенисера Јегора Герасимова, Беноа Пер је испалио низ критика на рачун организације… »
Нини Стојановић се испунио сан: Маштала сам да играм против Серене

Нини Стојановић се испунио сан: Маштала сам да играм против Серене

Вечерње новости 08.02.2021
НИНА Стојановић (25) остварила је победу каријере. Тријумфом над Румунком Ирином Бегу (6:3, 6:4), најбоља српска тенисерка стигла је до првог гренд слем славља, а у другом колу ће јој се испунити и животни сан. У зору између… »
Јако тешко прихватио пораз: ‘Турнир је велико ср*ње!’

Јако тешко прихватио пораз: ‘Турнир је велико ср*ње!’

Хот спорт 08.02.2021
Неки једноставно не знају да прихвате пораз. Француски тенисер који се налази у страшно лошој форми Пер, данас је поражен од Герасимова у оквиру Аустралијан опена. Наравно, он у свом стилу није знао да прихвати пораз, већ је… »
Мечеве на Аустралијан опену гледало скоро 18.000 навијача

Мечеве на Аустралијан опену гледало скоро 18.000 навијача

Вести онлине 08.02.2021
Првог дана такмичења на Аустралијан опену у Мелбурну, тениским мечевима присуствовало је нешто мање од 18.000 људи, саопштили су организатори. Такмичење на првом грен слем турниру у сезони почело је у ноћи између недеље и… »
“Ово је срамно, игра се само због новца – Аустралијан опен је с*ање”

“Ово је срамно, игра се само због новца – Аустралијан опен је с*ање”

Вести онлине 08.02.2021
Француски тенисер Беноа Пер имао је шта да каже после испадања у првом колу Аустралијан опена. Пер је поражен од Герасимова у четири одиграна сета и очекивано је завршио учешће одмах на старту, пошто је Белорус био изразити… »
АО, други дан: Има ли Ђере магију за Рафу? Олга први пут на гренд слему

АО, други дан: Има ли Ђере магију за Рафу? Олга први пут на гренд слему

Моззарт спорт 08.02.2021
На терену и Крајиновић и Троицки. Какав би то био дан славе за Ласла Ђереа када би сутра ујутру направио сензацију и елиминисао Рафаела Надала са Аустралијан опена. Звучи као немогућа мисија за момка из Сенте, али и слабији од… »
Велики је човек Новак Ђоковић: Причаће се о гесту Србина, одушевиће све тенисере!

Велики је човек Новак Ђоковић: Причаће се о гесту Србина, одушевиће све тенисере!

ОСИМ што је велики тенисер Новак Ђоковић показује и да је велики човек. Најбољи тенисер света је међу првима био за то да се наградни фонд на Аустралијан опену раподели тако да више новца добију играчи који у раној фази турнира… »
Виландер хвали Ђоковића: Већ је на потребном нивоу за завршницу турнира

Виландер хвали Ђоковића: Већ је на потребном нивоу за завршницу турнира

Моззарт спорт 08.02.2021
"Нема рупа у његовој игри" Први рекет света почистио је Жеремија Шардија на отварању Аустралијан опена (6:3, 6:1, 6:2) . Новак Ђоковић блистао је на терену, што за српског тенисера није неуобичајено када наступа на првом гренд… »
Ђоковић: Линијске судије? Ја сам за технологију

Ђоковић: Линијске судије? Ја сам за технологију

Н1 Инфо 08.02.2021
Новак Ђоковић је после победе над Жеремијем Шардијем у три сета у првом колу Аустралијен Опена причао о томе да се добро осећа на "Род Лејвер" арени. Каже да није било никакве нервозе, а причао је доста о чињеници да ове године… »
Виландер одушевљен Новаком: Изгледа тако добро, у његовој игри нема рупа

Виландер одушевљен Новаком: Изгледа тако добро, у његовој игри нема рупа

НОВАК Ђоковић прегазио је Жеремија Шардија на старту Аустралијан опена са 6:3, 6:2, 6:2, а похвално о нашем асу говорио је Матс Виландер. Легендарни Швеђанин је чест критичар светског броја један. Ипак, сада је морао да призна да… »
Кецмановић: Не смем да срљам против Манарина, морам остати чврст

Кецмановић: Не смем да срљам против Манарина, морам остати чврст

Моззарт спорт 08.02.2021
Српски тенисер присетио се јединог окршаја који је припао Французу. Миомир Кецмановић био је сигуран на старту Аустралијан опена. Српски тенисер је у 1. колу, у Мелбурну, надиграо Камила Мајхшака и без испуштеног сета (6:2, 6:4… »
Виландер одушевљен Ђоковићем: Нема рупа у његовој игри

Виландер одушевљен Ђоковићем: Нема рупа у његовој игри

Н1 Инфо 08.02.2021
Некадашњи најбољи тенисер света Матс Виландер био је одушевљен оним што је Новак Ђоковић показао у првом мечу на Аустралијан Опену. Србин је убедљиво савладао Жеремија Шардија 6:3, 6:1, 6:2. Актуелни шампион је меч завршио са… »
Лајовић: Борба до задњег поена, победио сам на мишиће

Лајовић: Борба до задњег поена, победио сам на мишиће

Вести онлине 08.02.2021
Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је да од меча са Јан-Ленардом Штруфом у АТП Купу има проблем са жуљевима на нози, због чега није потпуно спреман дочекао меч против Сергеја Стаховског на старту Аустралијан Опена. Лајовић је… »
Пи***ћу у флашу ако ме не пустиш у вц: Бурна свађа тенисера и судије, претио да извршити нужду на терену! (видео)

Пи***ћу у флашу ако ме не пустиш у вц: Бурна свађа тенисера и судије, претио да извршити нужду на терену! (видео)

Мондо 08.02.2021
Млади тенисер није могао да разуме зашто му судија брани одлазак до тоалета! Млади тенисер није могао да разуме зашто му судија брани одлазак до тоалета! Двојица младих и талентованих тенисера, Денис Шаповалов и Јаник Синер… »
Шаповалов побеснео на судију: Не даш ми да одем у тоалет, мокр*ћу у флашу! (видео)

Шаповалов побеснео на судију: Не даш ми да одем у тоалет, мокр*ћу у флашу! (видео)

КАНАДСКИ тенисер Денис Шаповалов победио је Јаника Синера на старту Аустралијан опена. Осим одличне игра обојице, меч је обележила жучна распарава 12. играча света са судијом, на крају четвртог сета. У фанстастичном окршају који… »
Шарди очајан: Новак ми је убио наду после првог гема

Шарди очајан: Новак ми је убио наду после првог гема

Моззарт спорт 08.02.2021
“Што више играмо, све ми је теже”, признаје Француз. Има Новак Ђоковић неколико вечитих муштерија, које побеђује увек и свуда, на свим подлогама. Једна од њих је Жереми Шарди. Француз је јутрос, у првом колу Аустралијан опена… »
Србијо, зар си га заборавила? Мора да знате ко су дечак и прелепа плавуша из Новакове ложе, а иза њих стоји једна потресна…

Србијо, зар си га заборавила? Мора да знате ко су дечак и прелепа плавуша из Новакове ложе, а иза њих стоји једна потресна…

Спортал блиц 08.02.2021
Новак Ђоковић је инспирација многима, поготово нашим људима, било да живе у Србији или негде другде у свету. Много тих неких других у свету прати српског тенисера на туру, посебно у Аустралији где је доста Срба, па тако и млади… »
Кирјос се опет брука, вређао навијаче, па Ђоковића! Прво: "Реци својој девојци да ми изађе из ложе!", па "Буди тих, будало!"…

Кирјос се опет брука, вређао навијаче, па Ђоковића! Прво: "Реци својој девојци да ми изађе из ложе!", па "Буди тих, будало!"…

Спортал блиц 08.02.2021
Аустралијски тенисер победио је у првом колу Аустралијан опена Португалца Федерика Фереира-Силве и опет је правио скандале на терену. Кирјос није најбоље кренуо у мечу, претрпео је брејк у свом првом сервис гему што га је… »
Тако је новаче! Силан почетак Аустралијан опена: Разбио дежурну муштерију, иде по 18. гренд слем!

Тако је новаче! Силан почетак Аустралијан опена: Разбио дежурну муштерију, иде по 18. гренд слем!

Мондо 08.02.2021
Српски тенисер турнир почео рутинском победом против Жеремија Шардија. Српски тенисер турнир почео рутинском победом против Жеремија Шардија. Одиграли су 14 мечева и Жереми Шарди никада није успео да освоји сет. Традиција се… »
Порука ривалима: Рутинска победа Ђоковића на старту АО

Порука ривалима: Рутинска победа Ђоковића на старту АО

Н1 Инфо 08.02.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победом је почео Аустралијан Опен. Србин је на старту турнира у Мелбурну савладао Француза Жеремија Шардија 6:3, 6:1, 6:2 Ђоковић је 15. годину заредом остварио тријумф у првој рунди… »
Новак се није упецао на провокацију, причао и о љубави с Род Лејвер тереном

Новак се није упецао на провокацију, причао и о љубави с Род Лејвер тереном

Моззарт спорт 08.02.2021
Одличан почетак нашег тенисера на Аустралијан опену. Воли Новак Ђоковић да игра у Мелбурну. Чак осам трофеја освојио је на Аустралијан опену, а одбрану прошлогодишњег започео је на сјајан начин - сигурном победом против своје… »
Ђоковић и Шарди, 14. пут иста прича: Новак са пола снаге до другог кола АО

Ђоковић и Шарди, 14. пут иста прича: Новак са пола снаге до другог кола АО

Моззарт спорт 08.02.2021
Изузетна игра најбољег тенисера света – 3:0. Када год се сретну Новак Ђоковић и Жереми Шарди, заврши се на исти начин. Од првог њиховог сусрета до данашњег, 14. по реду, побеђивао је само српски ас. На маестралан начин је… »
Крај: Ђоковић - Шарди 6:2, 6:3, 6:1

Крај: Ђоковић - Шарди 6:2, 6:3, 6:1

Моззарт спорт 08.02.2021
Пратите са нама меч првог кола Аустралијан опена. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је почеп одбрану трофеја на Аустралијан опену. Ривал у 1. колу био му је Жереми Шарди, са којим има савршен скор - све победе - у… »
И Лајовић прошао: После три и по сата и пет меч лопти у петом сету

И Лајовић прошао: После три и по сата и пет меч лопти у петом сету

Моззарт спорт 08.02.2021
Успешан почетак Срба на Аустралијан опену, испао Нишикори, прошли Димитров и Кирјос. Одличан почетак Срба на првом гренд слему сезоне употпунио је Душан Лајовић. После Миомира Кецмановића и Нине Стојановић, пласирао се и… »
Ђоковић задовољан због повратка навијача и победе против Шардија

Ђоковић задовољан због повратка навијача и победе против Шардија

Спортски журнал 08.02.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је срећан због повратка публике на трибине и да се нада да ће и у наставку Аустралијан опена у Мелбурну имати мечеве попут овог, у коме је после три сета победио Француза Жеремија… »
"Шта мислиш, да ли сам био фрустриран?": Новака зачудило питање новинарке, није се надао да ће о томе причати!

"Шта мислиш, да ли сам био фрустриран?": Новака зачудило питање новинарке, није се надао да ће о томе причати!

Мондо 08.02.2021
Непотребно, али опет је сјајно реаговао Новак. Непотребно, али опет је сјајно реаговао Новак. Новак Ђоковић је без већих проблема прошао у друго коло Аустралијан опена тако што је у три лака сета савладао Жеремија Шардија 3:0… »
Уф, жестока провокација Аустралијан опена за Новака одмах након меча! Ђоковић морао да прекине новинарку након шокантног…

Уф, жестока провокација Аустралијан опена за Новака одмах након меча! Ђоковић морао да прекине новинарку након шокантног…

Спортал блиц 08.02.2021
је толико на старту Аустралијан опена да би термин "прошетао се кроз прво коло" био потпуно нетачан јер је више пројурио. Србин је 14. пут у каријери поразио Жеремија Шардија који за ових 12 година ривалства није успео да освоји… »
Лајовић после пет сетова у другом колу Аустралијан опена

Лајовић после пет сетова у другом колу Аустралијан опена

Данас 08.02.2021
Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се данас у друго коло Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победио 201. играча света Украјинца Сергеја Стаховског после пет сетова, 5:7, 6:4, 6:3, 5:7, 6:4. Лајовић, 26. тенисер света… »
АО: Ђоковић лако до другог кола

АО: Ђоковић лако до другог кола

Радио 021 08.02.2021
Новак Ђоковић почео је данас одбрану титуле на Аустралијан опену у Мелбурну победом против 66. играча света Француза Жеремија Шардија после три сета, 6:3, 6:1, 6:2. Први тенисер света победио је после сат и 32 минута. Он је шест… »
Четворо српских тенисера у уторак на Аустралијан опену

Четворо српских тенисера у уторак на Аустралијан опену

Данас 08.02.2021
Другог дана такмичења на Аустралијан опену у Мелбурну у уторак мечеве првог кола, између осталих, играће и четворо српских тенисера. Ласло Ђере ће у првом колу играти против другог носиоца Шпанца Рафаела Надала. Тај меч је трећи… »
Халеп лако до другог кола Аустралијан опена, победа Квитове

Халеп лако до другог кола Аустралијан опена, победа Квитове

Румунска тенисерка Симона Халеп пласирала се у друго коло Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победила 140. тенисерку света Аустралијанку Лизет Кабреру после два сета, 6:2, 6:1. Друга тенисерка света победила је после 59… »
Карењо Буста победио Нишикорија, Тијафо могући противник Ђоковића

Карењо Буста победио Нишикорија, Тијафо могући противник Ђоковића

Шпански тенисер Пабло Карењо Буста пласирао се у друго коло Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победио 41. играча света Кеија Нишикорија из Јапана после три сета, 7:5, 7:6, 6:2. Карењо Буста, 16. тенисер света, победио је… »
Други дан у Мелбурну: Играју Ђере, Троицки, Олга, Крајиновић

Други дан у Мелбурну: Играју Ђере, Троицки, Олга, Крајиновић

Нова 08.02.2021
Четворо наших тенисера у обе конкуренције играће у уторак, током другог дана Аустралијан опена и позната је оквирна сатница када ће на терен у Мелбурну. Ласло Ђере ће у првом колу играти против другог носиоца, Рафаела Надала. Тај… »
Новак Ђоковић је тако сурово прегазио Француза на старту АО, да ни и у "његовом Мелбурну" није имао публику на својој страни

Новак Ђоковић је тако сурово прегазио Француза на старту АО, да ни и у "његовом Мелбурну" није имао публику на својој страни

Спортал блиц 08.02.2021
је идеално почео одбрану трофеја на Аустралијан опену, убедљивом победом против Жеремија Шардија. Најбољи тенисер света је славио у три сета резултатом 6:3, 6:1, 6:2 и изборио пласман у друго коло гренд слема у Мелбурну где ће… »
Новак Ђоковић: Сјајан је осећај вратити се, хвала публици! Поново је говорио о својој "афери"

Новак Ђоковић: Сјајан је осећај вратити се, хвала публици! Поново је говорио о својој "афери"

Славио је Новак Ђоковић против Жеремија Шардија са 3:0. Након меча прокоментарисао је свој повратак. "Сјајан је осећај видети вас на стадиону. Срце ми је пуно када видим публику. Једна од оних ствари за које смо се надали да ће… »
АО: Душан Лајовић у другом колу после велике борбе

АО: Душан Лајовић у другом колу после велике борбе

Радио 021 08.02.2021
Душан Лајовић остварио је победу у првом колу Аустралијан опена против Украјинца Сергеја Стаховског са 3:2. После успешног почетка првог дана грен слема у Аустралији и победа Миомира Кецмановића и Нине Стојановић, успешну серију… »
Лајовић после пет сетова победио Стаховског

Лајовић после пет сетова победио Стаховског

Дневник 08.02.2021
МЕЛБУРН: Српски тенисер Душан Лајовић на старту Аустралијан опена савладао је Украјинца Сергеја Стаховског после велике борбе и пет сетова 5:7, 6:4, 6:3, 5:7, 6:4. Лајовићев наредни ривал биће Казахстанац Александар Бублик, који… »
Монфис се расплакао после пораза у првом колу Аустралијан опена (видео)

Монфис се расплакао после пораза у првом колу Аустралијан опена (видео)

Француски тенисер Гаел Монфис расплакао се током конференције за новинаре у Мелбурну после пораза у првом колу Аустралијан опена. Монфис је изгубио од Финца Емила Русувуорија после скоро четири сата игре и пет сетова, 3:6, 6:4… »
Кирјосов први циркус: Истерао је девојку из ложе ВИДЕО

Кирјосов први циркус: Истерао је девојку из ложе ВИДЕО

Нова 08.02.2021
Ник Кирјос поново је правио ексцесе на терену, овај пут у 1. колу Аустралијан опена против Португалца Фредерика Фереире Силве. Кирјос је пред домаћом публиком заиграо против квалификанта, а само два гема била су му довољна да… »
Победе Раонића и Вавринке, Монфис испао, Димитров избацио Чилића

Победе Раонића и Вавринке, Монфис испао, Димитров избацио Чилића

Канадски тенисер Милош Раонић пласирао се у друго коло Отвореног првенства Аустралије, пошто је победио Аргентинца Федерика Корију са 6:3, 6:3, 6:2. Раонићу је било потребно сат и 33 минута да прође у друго коло где ће играти… »
Нина Стојановић преко Бегу до другог кола Аустралијан опена

Нина Стојановић преко Бегу до другог кола Аустралијан опена

Тренутно 100. тенисерка света је до прве гренд слем победе у каријери стигла после сат и 43 минута игре. Српска тенисерка Нина Стојановић пласирала се у друго коло Отвореног првенства Аустралије, пошто је ноћас победила Румунку… »
Четворо наших на терену другог дана АО: Филип излази први, Ђере против Рафе, Олга затвара програм

Четворо наших на терену другог дана АО: Филип излази први, Ђере против Рафе, Олга затвара програм

Вести онлине 08.02.2021
Четири представника Србије одиграће своје прве мечеве другог дана Аустралијан опена, а Филип Крајиновић ће први у уторак представити нашу земљу. Крајиновић ће одмерити снаге са Робином Хасеом на терену 12 не пре 02.30 часова по… »
УЖИВО Ђоковић против Француза почиње одбрану титуле

УЖИВО Ђоковић против Француза почиње одбрану титуле

Нова 08.02.2021
Новак Ђоковић одбрану титуле на Аустралијан опену започиње дуелом са Жеремијем Шардијем. Најбољи тенисер света је до сада 13 пута играо против Француза и славио на свим мечевима, а један дуел се посебно издваја. Њих двојица… »
А сада, Новак: Тијафо одиграо најлуђи сет, Ђоковић на потезу

А сада, Новак: Тијафо одиграо најлуђи сет, Ђоковић на потезу

Нова 08.02.2021
Франсис Тијафо победио је Стефана Траваљу, па ће у другом колу играти против Новака Ђоковића или Жеремија Шардија. Француски тенисер, који је тренутно 62. на АТП листи, савладао је 71. играча света, Стефана Траваљу. Учинио је… »
Новак Ђоковић се "потукао" у Мелбурну пред старт АО, пролазници гледали у чуду - овако се још никада није припремао, а…

Новак Ђоковић се "потукао" у Мелбурну пред старт АО, пролазници гледали у чуду - овако се још никада није припремао, а…

Спортал блиц 08.02.2021
почиње поход на још један гренд слем трофеј, на Аустралијан опену а за тај меч је имао занимљиво загревање. Оно није било у тениском стилу, већ на начин како то раде у неким борилачким спортовима што и нисмо имали прилику да… »
Резултати: Вавринка изазива Новака, испали Нишикори и Чилић

Резултати: Вавринка изазива Новака, испали Нишикори и Чилић

Нова 08.02.2021
Првог дана Аустралијан опена, одигран је велики број мечева на првом Гренд слему сезоне, већ је виђено и неколико маратона. Стан Вавринка је имао лаган посао против Соусе, ког је победио глатко у три сета, па је лагано кренуо ка… »
УЖИВО Лајовић не може без драме, ушло се у 5. сет

УЖИВО Лајовић не може без драме, ушло се у 5. сет

Нова 08.02.2021
Душан Лајовић против Сергија Стаховског игра меч 1. кола Аустралијан опена, тренутно је 5:7, 6:4, 6:3, 5:7. Српски програм одлично је отворио Миомир Кецмановић убедљивом победом, а онда је на ред дошао и Душан Лајовић, коме је… »
Тек што је кренуо, већ је побеснео: Кирјос рекао противнику да избаци девојку из ложе (видео)

Тек што је кренуо, већ је побеснео: Кирјос рекао противнику да избаци девојку из ложе (видео)

НИК Кирјос нас је навикао већ на своју театралност, те овакви потези никога не изненађују. Аустралијски тенисер Ник Кирјос у овим тренуцима игра меч првог кола против Португалца Федерика Фереира-Силве. Одмах на свом првом сервису… »
(Уживо) Ђоковић - Шарди: Срби су дочекали, Новак поново на терену

(Уживо) Ђоковић - Шарди: Срби су дочекали, Новак поново на терену

СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић требало би нешто пре 11 часова да изађе на терен у 1. колу Аустралијан опена. Противник Србину биће "стара муштерија" Жереми Шарди. Француз ниједном у претходних 13 дуела није победио Ђоковића, те је… »
Андреску, Потапова и Дакворт у другом колу Аустралијан опена

Андреску, Потапова и Дакворт у другом колу Аустралијан опена

Бета 08.02.2021
Канадска тенисерка Бјанка Андреску пласирала се данас у друго коло Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победила 138. тенисерку света Михаелу Бузарнеску из Румуније после три сета, 6:2, 4:6, 6:3. Осма тенисерка света победила… »
Резултати: Велики повратак Андреску, сестре Вилијамс моћне

Резултати: Велики повратак Андреску, сестре Вилијамс моћне

Нова 08.02.2021
Канадска тенисерка Бјанка Андреску пласирала се у друго коло Аустралијан опена у Мелбурну, пошто је победила 138. тенисерку света Михаелу Бузарнеску из Румуније после три сета, 6:2, 4:6, 6:3. Осма тенисерка света победила је… »
Новаков УФЦ тренинг пред меч: Хабибе, шта кажеш? ВИДЕО

Новаков УФЦ тренинг пред меч: Хабибе, шта кажеш? ВИДЕО

Нова 08.02.2021
Новак Ђоковић у добром расположењу дочекује 1. меч на Аустралијан опену, који ће играти у понедељак око 10.30. Новаков први ривал је Жереми Шарди, ког је победио у свих 13 досадашњих сусрета, и то без изгубљеног сета. Сада се… »
Новак се потукао пред меч: После питао Хабиба за мишљење (фото)

Новак се потукао пред меч: После питао Хабиба за мишљење (фото)

ДОК чекамо да тајмер одброји нулу и Новак Ђоковић изађе на терен, долазе занимљиве вести из Аустралије. Једна од њих јесте да је Новак одлично расположен пред први меч, а то се види и на друштвеним мрежама. На старту овог… »
АО: Прва гренд слем победа Нине Стојановић, следи меч са Сереном Вилијамс

АО: Прва гренд слем победа Нине Стојановић, следи меч са Сереном Вилијамс

Радио 021 08.02.2021
Нина Стојановић пласирала се у друго коло Аустралијан опена. Она је на старту турнира савладала Ирину-Камелију Бегу из Румуније са 6:3, 6:4 и дошла до првог тријумфа у каријери на гренд слемовима. Стојановићева ће у другом колу… »
АО: Победа Нине Стојановић, следи Серена

АО: Победа Нине Стојановић, следи Серена

Дневник 08.02.2021
МЕЛБУРН: Српска тенисерка Нина Стојановић остварила је прву победу у каријери на гренд слемовима, пошто је на старту Аустралијан опена била боља од Румунке Ирине Бегу са 2:0 (6:3, 6:4) у сетовима. Најбоље рангирану српску… »
Кецмановић бриљантном игром стигао до другог кола Аустралијан опена

Кецмановић бриљантном игром стигао до другог кола Аустралијан опена

Спутник 08.02.2021
Миомир Кецмановић, српски тенисер, пласирао се у друго коло Аустралијан опена пошто је на старту такмичења победио Камила Мајчрзака са максималних 3:0 у сетовима, 6:2, 6:4, 6:3. Србин је први меч на овогодишњем првом Гренд слем… »
Браво, браво, Србија је поносна: Нина се "уписала" - прва гренд слем победа у каријери!

Браво, браво, Србија је поносна: Нина се "уписала" - прва гренд слем победа у каријери!

Спортал блиц 08.02.2021
Аустралијан опен је почао врхунски за српске тенисере! У прва два меча наших играча и две победе. , победу у 1. колу, и то прву на гренд слем турнирима, уписала је и ! Српска тенисерка је на старту женског сингла била боља од… »
Зверев развалио рекет, 73. играч света га озбиљно намучио

Зверев развалио рекет, 73. играч света га озбиљно намучио

Нова 08.02.2021
Александар Зверев победио је Американца Маркоса Ђирона са 6:7 (8), 7:6 (5), 6:3, 6:2 у 1. колу Аустралијан опена. Немачки тенисер, који је шести носилац у Мелбурну, није успео баш да поднесе своје критичне моменте током меча, па… »
Маестралан почетак наших у аустралији: Нека се спреми Серена Вилијамс!

Маестралан почетак наших у аустралији: Нека се спреми Серена Вилијамс!

Мондо 08.02.2021
Нина и Миомир почели одлично. Нина и Миомир почели одлично. Новак Ђоковић излази на терен Аустралијан опена после 10.30 по нашем времену, а до тада је пут ка другом колу првог гренд слема сезоне утабало двоје српских тенисера… »
Кецмановић као фурија на старту Аустралијан опена, али је многе зачудио када су видели која је ово победа у његовој гренд…

Кецмановић као фурија на старту Аустралијан опена, али је многе зачудио када су видели која је ово победа у његовој гренд…

Спортал блиц 08.02.2021
Млади српски тенисер одлично је започео учешће на првом гренд слему ове сезоне. Наш ас се пласирао у друго коло Аустралијан опена победом над пољским играчем Камилом Мајчрзаком у три сета, 6:2, 6:4, 6:3. Србину је требало сат… »
Вежите се, полећемо! Ево где можете пратити уживо први меч Новака Ђоковића на Аустралијан опену

Вежите се, полећемо! Ево где можете пратити уживо први меч Новака Ђоковића на Аустралијан опену

Спортал блиц 08.02.2021
Већ и врапци на грани знају када игра први меч на . Актуелни шампион Ози опена требало би да изађе на терен данас, према последњим информацијама око 10.15 сати. Ривал ће му бити , Француз кога је Србин побеђивао 13 пута у исто… »
Кецмановић одличан на старту, убедљив пораз Џумхура

Кецмановић одличан на старту, убедљив пораз Џумхура

Спорт клуб 08.02.2021
Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је савладао 109. тенисера света Камила Мајхшака са 6:2, 6:4, 6:3 за сат и 44 минута игре. У првом сету Кецмановић је бриљирао и није оставио Пољаку никакву… »
Одличан почетак наших тенисера: Победа Стојановићеве и Кецмановића!

Одличан почетак наших тенисера: Победа Стојановићеве и Кецмановића!

ПРВОГ дана Аустралијан опена видели смо две победе српских представника. Млади српски тенисер Миомир Кецмановић успешно је прешао прво коло пошто је у првом колу савладао Пољака Камила Мајчрзака са 6:2, 6:4, 6:3. Меч је трајао… »
Краљ Мелбурна јури девету круну

Краљ Мелбурна јури девету круну

Данас 08.02.2021
Новак Ђоковић против Жеремија Шардија (10.30) креће у одбрану титуле на Аустралијан опену Аутралијан опен је практично место сигурног успеха Новака Ђоковића, који од својих 17 гренд слем титула чак осам има са тврде подлоге… »
Кецмановић за мање од два сата до друге рунде

Кецмановић за мање од два сата до друге рунде

Моззарт спорт 08.02.2021
Српски тенисер у три сета бољи од Пољака Мајхшака - 6:2, 6:4, 6:3. После Нине Стојановић, и Миомир Кецмановић је успешно стартовао на првом гренд слему у сезони. Српски тенисер је у првој рунди Аустралијан опена у три сета… »
Победа у три сета, Кецмановић одличан на старту

Победа у три сета, Кецмановић одличан на старту

Н1 Инфо 08.02.2021
Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло Аустралијан опена, пошто је савладао 109. тенисера света Камила Мајхшака са 6:2, 6:4, 6:3 за сат и 44 минута игре. У првом сету Кецмановић је бриљирао и није оставио Пољаку никакву… »
Кецмановић победом почео АО, већ у другом колу иде на “мину”

Кецмановић победом почео АО, већ у другом колу иде на “мину”

Нова 08.02.2021
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло Аустралијан опена победом над Пољаком Камилом Махржаком у три сета. Кецмановић је био сигуран са 6:2, 6:4 и 6:3 после сат и 46 на терену Мелбурн парка. Српски представник… »
Спреман за 9. Круну Новак: Оживео сам прошлогодишња сећања када сам освојио турнир, то ми даје снагу, веру у себе

Спреман за 9. Круну Новак: Оживео сам прошлогодишња сећања када сам освојио турнир, то ми даје снагу, веру у себе

Вечерње новости 07.02.2021
НОВАК Ђоковић верује да је спреман да и девети пут у каријери освоји Аустралијан опен. Најбољи тенисер света са пуно самопоуздања очекује старт на омиљеном гренд слему, где данас (око 10.30 по нашем времену) на "Род Лејвер… »

Вести дана »