Povezane vesti
Hrvatski mediji besni na vladu: Mogli smo i mi da naručimo rusku vakcinu, a ne da budemo slepo lojalni Zapadu
Večernje novosti 08.02.2021
HRVATSKA je mogla da naruči rusku vakcinu „Sputnjik Ve“, a ne da bude slepo lojalna zapadnim proizvođačima i zapadnjačkim preporukama, objavili su hrvatski mediji. „Slobodna Dalmacija“ u tekstu koji prenosi i „Jutarnji list“ kritikuje vladu u Zagrebu… »
Hrvatski mediji: Mogli smo i mi da naručimo rusku vakcinu, a ne da budemo slepo lojalni Zapadu
Sputnik 08.02.2021
Hrvatska je mogla da naruči rusku vakcinu „Sputnjik Ve“, a ne da bude slepo lojalna zapadnim proizvođačima i zapadnjačkim preporukama, objavili su hrvatski mediji. „Slobodna Dalmacija“ u tekstu koji prenosi i „Jutarnji list“ kritikuje vladu u Zagrebu… »
Mogli smo i mi da naručimo rusku vakcinu, a ne da se ulizujemo Zapadu!
Alo 08.02.2021
Hrvatska je mogla da naruči rusku vakcinu „Sputnjik Ve“, a ne da bude slepo lojalna zapadnim proizvođačima i zapadnjačkim preporukama, objavili su hrvatski mediji. „Slobodna Dalmacija“ u tekstu koji prenosi i „Jutarnji list“ kritikuje vladu u Zagrebu… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 2 satajoš 57 povezanih

Prekid studentske blokade Univerziteta u Novom Pazaru, napeto ispred zgrade
BBC News pre 29 minutajoš 30 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 5 satijoš 3 povezane