Повезане вести

Хрватски медији бесни на владу: Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да будемо слепо лојални Западу

Хрватски медији бесни на владу: Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да будемо слепо лојални Западу

Вечерње новости 08.02.2021
ХРВАТСКА је могла да наручи руску вакцину „Спутњик Ве“, а не да буде слепо лојална западним произвођачима и западњачким препорукама, објавили су хрватски медији. „Слободна Далмација“ у тексту који преноси и „Јутарњи лист“… »
Хрватски медији: Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да будемо слепо лојални Западу

Хрватски медији: Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да будемо слепо лојални Западу

Спутник 08.02.2021
Хрватска је могла да наручи руску вакцину „Спутњик Ве“, а не да буде слепо лојална западним произвођачима и западњачким препорукама, објавили су хрватски медији. „Слободна Далмација“ у тексту који преноси и „Јутарњи лист“… »
Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да се улизујемо Западу!

Могли смо и ми да наручимо руску вакцину, а не да се улизујемо Западу!

Ало 08.02.2021
Хрватска је могла да наручи руску вакцину „Спутњик Ве“, а не да буде слепо лојална западним произвођачима и западњачким препорукама, објавили су хрватски медији. „Слободна Далмација“ у тексту који преноси и „Јутарњи лист“… »

Вести дана »