Povezane vesti
Ako Srbiji bude oteto Kosovo, doći će do sukoba: Hrvatski ideal je bio katolicizam i NDH (video)
Pravda 10.02.2021
Ako Srbiji otmu Kosovo, neminovno će biti sukoba, rekao je hrvatski istoričar. „Moj predlog rešenja za KiM je: Srbiji integritet, Albancima suverenitet, mali Šengen otvorenih granica za protok ljudi, robe, kapitala, ideja, monetarna, carinska unija… »
"Srbiji integritet, Albancima suverenitet!" Hrvatski istoričar: Ako Kosovo bude oteto Srbima, doći će do rata (video)
Večernje novosti 10.02.2021
HRVATSKI istoričar Goran Šarić rekao je da je njegov predlog rešenja za KiM je: Srbiji integritet, Albancima suverenitet, mali Šengen otvorenih granica za protok ljudi, robe, kapitala, ideja, monetarna, carinska unija, zajednički vojni savez i politički… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 4 satijoš 1 povezana