Povezane vesti
Ruška Jakić šokirala fotkom iz mlađih dana: Pokazala sliku na kojoj je imala samo 19 godina (foto)
Mondo 10.02.2021
Ne biste je prepoznali. Ne biste je prepoznali. Voditeljka nekada jako popularne emisije "Ljubav i moda", Ruška Jakić poznata je po svom samopouzdanju, kao i promovisanju potrebe da čovek sam sebe voli i uvažava kako bi isto to mogao da očekuje i od… »
Ruška pokazaka kako je izgledala sa 19 godina: "Imam osećaj da i dalje imam 40!"
Večernje novosti 10.02.2021
RUŠKA Jakić, nekada voditeljka kultne emisije „Ljubav i moda“, koju mnogi zovu "beogradska dama od stila", poznata je i po svom samopouzdanju i promovisanju potrebe da čovek sam sebe voli i uvažava kako bi isto to mogao da očekuje i od drugih. Ona nikada… »
Vesti dana »
"Sumnja se na pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja" oglasilo se tužilaštvo nakon informativnog razgovora sa urednikom portala "Srbin info"
Blic pre 30 minutajoš 32 povezane
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Beta pre 7 satijoš 12 povezanih
(Foto) Skupština Srbije u sredu nastavlja raspravu o amandmanima na izmene Zakona o presađivanju ljudskih organa
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 40 povezanih
Baka od 100 godina postala apsolutni hit Svetskog prvenstva, svi pričaju o njoj i transparentu koji je imala
Telegraf pre 2 satajoš 39 povezanih
Pretresi, informativni razgovori i zahvaljivanje Rusiji prate novu istragu o 'zvučnom topu' u Srbiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 28 povezanih