Povezane vesti
Reci, zašto si mi zapalio ćerku!? Suđenje Branislavu Stanivukoviću za ubistvo supruge Milice, majka žrtve vikala od tuge i…
Večernje novosti 11.02.2021
BRANE, hoću da znam zašto si je zapalio!? Majka sam, to je moj bol, moje srce, više ne mogu... Reci mi zašto si mi zapalio ćerku - vikala je u Okružnom sudu u Banjaluci Dragojla Stanković, majka Milice Marinković (33) za čije je svirepo ubistvo… »
"Brane, zašto si zapalio moju ćerku?" Potresno svedočenje majke ubijene Milice
Blic 11.02.2021
Dragojla Stanković, majka ubijene Milice Marinković, danas je tokom potresnog svedočenja u banjalučkom Okružnom sudu u nekoliko navrata, jecajući, pitala optuženog Branislava Stanivukovića, zašto je zapalio njenu ćerku. - Hoću da znam, zašto… »
Majka ubijene Milice jecala tokom svedočenja, potresan prizor u sudnici
Alo 11.02.2021
Dragojla Stanković, majka ubijene Milice Marinković, danas je tokom potresnog svedočenja u banjalučkom Okružnom sudu u nekoliko navrata, jecajući, pitala optuženog Branislava Stanivukovića, zašto je zapalio njenu ćerku. - Hoću da znam, zašto… »
Vesti dana »

Dimne bombe i baklje u Skupštini, povređene dve poslanice, sednica se nastavlja
Bloomberg Adria pre 8 minutajoš 172 povezane

Ko su optuženi za krivična dela u vezi sa korupcijom u slučaju nadstrešnice
Nova ekonomija pre 20 minutajoš 33 povezane

Igor Jurić: Očekuje se novi sistem obaveštavanja porukama, kapaciteti operatera su ograničeni
Danas pre 50 minutajoš 162 povezane

Uživo zelenskom rampa od Trampa! Nema više pomoći Amerike - igra je završena! Nato saznao "iz novina" šta je uradio šef Bele kuće (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 53 povezane