Повезане вести
Реци, зашто си ми запалио ћерку!? Суђење Браниславу Станивуковићу за убиство супруге Милице, мајка жртве викала од туге и…
Вечерње новости 11.02.2021
БРАНЕ, хоћу да знам зашто си је запалио!? Мајка сам, то је мој бол, моје срце, више не могу... Реци ми зашто си ми запалио ћерку - викала је у Окружном суду у Бањалуци Драгојла Станковић, мајка Милице Маринковић (33) за чије је… »
"Бране, зашто си запалио моју ћерку?" Потресно сведочење мајке убијене Милице
Блиц 11.02.2021
Драгојла Станковић, мајка убијене Милице Маринковић, данас је током потресног сведочења у бањалучком Окружном суду у неколико наврата, јецајући, питала оптуженог Бранислава Станивуковића, зашто је запалио њену ћерку. - Хоћу да… »
Мајка убијене Милице јецала током сведочења, потресан призор у судници
Ало 11.02.2021
Драгојла Станковић, мајка убијене Милице Маринковић, данас је током потресног сведочења у бањалучком Окружном суду у неколико наврата, јецајући, питала оптуженог Бранислава Станивуковића, зашто је запалио њену ћерку. - Хоћу да… »
Вести дана »

Златибор Лончар оштро осудио упад Косовске полиције у болницу у Северној Митровици
Данас пре 1 сатјош 30 повезаних

Стојменовић: Власт Београда гради станове у Великом Мокром Лугу где нема ни квалитетних путева
Бета пре 1 сатјош 34 повезане

Нове цене горива на пумпама у Србији: Гориво поново скупље! Цене горива
Волим Зрењанин пре 13 минутајош 35 повезаних

Спремите се, лето је готово! Температура пада за 20 степени, невреме стиже од овог датума а октобар доноси непријатно изненађење
Ало пре 2 сатајош 31 повезана

Сјајна Адриана Вилагош у финалу Светског првенства, хитац изнад норме, Марија Вученовић се бори за финале
РТС пре 14 минутајош 47 повезаних