Povezane vesti
Neverovatno! Hrvati napravili najluđi fudbalski transfer: Prešao je u rivala - za aluminijumske golove i mreže!
Mondo 11.02.2021
"Ako mene pitate, odlična je to odšteta za igrača koji za šest meseci ima slobodne papire", kaže sportski direktor Cibalije iz Vinkovaca. "Ako mene pitate, odlična je to odšteta za igrača koji za šest meseci ima slobodne papire", kaže sportski direktor… »
Prodali igrača za pokretne golove: To je odlična odšteta za njega
Večernje novosti 11.02.2021
SPORTSKU javnost u susednoj Hrvatskoj ovih dana zabavlja slučaj mladog veziste Renea Šarića koji je u januarskom prelaznom roku prešao iz vinkovačke Cibalije u zagrebački Rudeš. Ono što je u celom slučaju zanimljivo je obeštećenje koje je nekadašnji SFRJ… »
Vesti dana »
"Dobar dan za Kinu i Rusiju" Kalas o Trampovim carinama koje prete evropskim zemljama: "Možemo ovo da rešimo unutar NATO"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Doneo sam i zastavu Hrvatske": Evo šta kaže Miodrag Kapor o incidentu na protestu u Novom Sadu (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Neverovatan detalj koji je doneo pobedu Srbiji: Lopta ulazila u gol, selektor Nemačke uzeo tajmaut i poništio pogodak
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Jedna od Netfliksovih najpotresnijih mini-serija napravljena je po istinitoj priči
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Muškarac pao sa 140 litara švercovanog alkohola: Šok u Bijelom Polju, policija odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu
Kurir pre 31 minutajoš 1 povezana